Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Decathlon fiyatlarının uçması

Geçen hafta 34,99 TL ye aldığım bisiklet çantası, 44,99 TL olmuş. Vay be... Her şeye felaket zam gelmeye başladı. Allah sonumuzu hayır etsin..

• Beğen
Tepkiler: Phakahn
Scudo
69.99 a aldigim short 79.99 olmus ....

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: RedFoX
Sadece Decathlon olsa, o yine insaflı, tanınmış bisiklet malzemesi satan mağazaların int. sitelerine baktım, fiyatlar uzaya çıkmış, millet para basıyor sanki.

Ben de geçen Decathlona uğradım 1 tur atıp çıktım. Ve yol bisikletleri ateş pahası. Hiçbir özelliği olmayan, olsa olsa 1000-1500 lira olması gerektiğini düşündüğüm bisikletin fiyatı 2500 liraydı arkadaşlar. Aynakol sunrace Allah aşkına :D Nesine 2500 lira vereceğiz bunun. Fren kaliperleri tektro, aktarıcı sunrace, jant seti R500, kadro maşa alu. Neresi 2500 lira şimdi bunun?

Mosso'nun, Salcano'nun, Sedona'nın Carraro'nun, Bianchi'nin canına kurban :)

Decathlon'a sezon sonu stok bitirme indirimleri dışında girilmez! :kötü: BİM'di, Karfur olmuş adamlar. Bimsin kardeşim sen :D Malın bim malı, fiyatın niye karfurdan pahalı :snzdglsn:

@Runandbike
Arkadaşlar, Decathlon biliyorsunuz Fransız markası. Yerli ve milli değil yani. Fiyatları yukarı çekip algı operasyonu yapıyor. Bu oyuna gelmeyelim.

Decathlon'un fiyatlarını yüksek buluyorsanız önce bir semt pazarına gidin meyve sebze alın, ardından kasaba uğrayıp biftek antrikot falan alın o da kesmediyse markete uğrayıp peynir tereyağı vs alın. Sonra aldiklarinizin fiyatını 6 ay önceki fiyatlarla kıyaslayın sorunun decathlon'da olmadığını anlarsınız.

Geçen sene çifti 15 tl olan iç lastikler şimdi 20 olmuş mahalledeki seyyar bisikletçi bile aynı fiyattan veriyor hem daha kaliteli.

Michelin pro4 lastik setini 180 liraya almıştım decathlondan hey gidi günler. Sene 2015 miydi neydi :D Şu an pro3'ün tanesi 100 lira

4.png

• Beğen
Tepkiler: historiyst
@hakkında: boşluk siz iç lastik dediniz bende şimdi farkettim ki 3 yıldır evimizi paylaştığımız kedi dostumuz benim schwalbe road cruiserlardan birini tırmalama tahtası olarak kullandığı için patlatmış durduk yere iş ve masraf çıkardı allahsiz kedi.

Hikayenin basi uzun ama Zeki Muren e sormuslar size niye pasa diyorlar diye. O da ona i* diyemiyorlar bana pasa diyorlar demis.
Not: Zeki Muren i cok severim. Insanlari dunyevi tercihleri icin asla kinamam, yermem.. Hikaye boyle bana kizmayin. @Runandbike

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Serkan Mıstınoğlu Decathlon şimdi Bim sayılmaz bence. Zefal, Hutchinson gibi birçok Fransız ürünü de satıyorlar ki kendi ürünleri de fiyatlarına göre gayet kaliteli. Bisiklete binlerce lira harcasalar yine de malzeme için Decathlon' a yolu düşüyor insanların. Gerçi bu sıralar iç lastikte örneğin %100' e varan zam var. Eskiden iç lastik patladı mı olduğu gibi atar yenisini takardık; şimdi yama tuttu mu tutmadı mı diye kafa yoruyoruz.

Ben hep 50 liralık alıyorumcular sessiz. Artık o da yetmiyor demek ki.

@chanik chang
Kedilere öyle demeyin severim kedileri canım sizde bisikleti yerde bırakmasaydınız dimi ama :)

Decathlon un kalenji ürünleri de iyi tişörtleri bisiklet kullanırken giyiyorum geçen canım sıkıldı evde önce decathlon u sonra yapımarketleri gezeyim dedim decathlon da kalenji koşu bermudası var geçen sene cepleri çok küçük diye alamamıştım öyle bakarken 2 Tane buldum bedeninden zaten beden bulmak imkansız gibi bir şey decathlon da hemen aldım ikisini de çok ince bir yapısı var taytın üzerine iyi oluyor geçen sene 50 tl olan ürün bu sene 60 olmuş. allen anahtar bakayım dedim iş yerinde çok lazım oluyor Btwin çakı allen fiyatı maşallah izeltaş ile yarışıyor bendeki allen i 15 tl ye almıştım halbuki.

• Beğen
Tepkiler: chanik chang
@Serkan Mıstınoğlu
vallahi quechua'ya laf eden taş olur.
hadi domyos deseniz neyse de quechua iyidir be

• Beğen
Tepkiler: Berke Şahan
@Serkan Mıstınoğlu Hocam açık vereyim, Bim' i ve başta peynirlerini çok severim. Ucuz olmalarıyla beraber kahvaltılarımın vazgeçilmez sağlıklı protein- yağ kaynaklarıdır ki hellim, eski kaşar ve beyaz peynirlerini tavsiye ederim; içerikleri temiz sayılır. Karayel kolonyası da hasta ziyareti ritüeli için önemli bizde :) Decathlon da aynı şekilde bir vazgeçilmezdir ucuz olmasıyla. Decathlonseverler sizi aforoz edecekler ama Quecha ve btwin malzemelerde sıkıntı yaşamak bir yana hep memnuniyet dile getirdim.

[USER=702]@Anonim[/USER] Ben hep bir çift lastik alıyorum, bir şey değişmedi benim için. :)

Geri