Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Decathlon fiyatlarının uçması

Yoldakiseruven

༼ ºل͟º ༽🧌
Tepki
1.213
İsim
Lemi Dolunay
Başlangıç
1986—87
Bisiklet
Diğer
Bisiklet türü
Katlanır
Decathlon fiyatları uçmuş neden acaba bilen var mı? Mtb modellerinde renkler değişmiş 400 liradan 600'e ordan 900'lere kadar fiyatları artmış bu nedir? Sana yakıştıramadım decathlon.

• Beğen
Tepkiler: baran akdağ
Scudo
@Uykusuz007 satıcıların fiyatlarının artmasında markalarında etkisi olabilir. satıcı ile görüşüp konuyu açmanız daha sağlıklı olurdu bu şekilde yargısız infaz gibi olmuş.

bende mal satıyorum ve aylar önce forumda benim hakkımdada hiç benimle görüşülmeden yalan yanlış şeyler yazılmıştı. hepsine forumda cevap verdim şimdi bir sorun kalmadı. bilginize.

Benim anlamadığım; Decathlon, ''en ucuz malı hep ben satacağım, vallahi zam yapmayacağım'' diye bir yemin mi etti ? Ya da biz, ilk mutlu alışverişimizden sonra, ''bir daha hep Decathlon'dan alışveriş yapacağım'' diye söz mü verdik ?
Devamlı aynı tarz konular açılıyor, bakıyorum içerikte hiçbir şey yok.
Hangi modellerin fiyatı artmış, ya da aynı model yurt dışında ne kadar ? Gerçi bunlar için de konu açmaya değmez ama hali hazırda açılmış yeterince decathlon konusu var.
Adamlar ticaret yapmak için bir firma kurmuş. Dertleri, bisikletçileri korumakla görevli sosyal yardım kuruluşu olmak değil.

'' bisiklet onların bisikleti istediği fiyattan satarlar almak mecburiyetinde değilsin'' bu tür düşünceler yüzünden 1000 liralık bisiklete 1500 lira veriyoruz. general mobile şirketinin yaptığı gibi ilk ürünü 500den piyasaya sürüp çok satıldığını görünce indirim yerine bindirim uygulayacaklarsa eğer hiç bulaşmayalım böyle firmalara.

• Beğen
Tepkiler: caesar
Doların artması ile fiyatların artması normaldir. Onun üzerinde artması da firmanın kararıdır. İsteyen alır isteyen almaz. Benim anlayamadığım yurtdışında daha uygun olan bir ürün neden bizim ülkemizde daha pahalı. Daha önceki bir konuda bir ürün üzerinden linkler vererek göstermiştim fiyat farkını.

@baran akdağ
Lütfen böyle tü kaka firmalara bulaşmayın.
Aylarca kullanım koşullarına uymayacak şekilde kullanılmış olsa da, uzamış tırnağa vuruyor diye sattığı ayakkabıları geri alan bu firmalara bulaşmayın.

Decathlon ilk açıldığı günde pahalı ve parasına göre kalitesiz şeyler satıyordu. Her üründe üst düzey kalite ve kalitesine göre güzel bir fiyat beklemek çok anlamsız. Ben Almanyadayım, elimin altında onlarca firma var ama fiyat kalite dengesine bakarak birçok ihtiyacımı Decathlondan alıyorum. Ayrıca adamlar Türkiye için onlarca yıllık plan yapıyorken, sadece ''dur yaz geldi, şu fiyatlarla bir oynayalım da, bu ay parayı vuralım'' diye düşünmüyorlar herhalde. Elbette fiyatlar oynar. Bunun da birçok nedeni vardır. Ramazanda fiyat bindirmesi yapan, gününü kurtarmaya çalışan bir esnaf da olmadıklarına göre, oturup mantıklı bir şekilde düşünmek gerekiyor. Cevabı bulursanız ne ala.

fiyatları bilmem de bugün marmara forum'a gittim. tayt, eldiven, bir de zincir yağı alacaktım adam akıllı hiçbir şey kalmamış. tam da sezonun açıldığı sırada yardırmaları gerekirken tam aksine reyonlar çok zayıf kalmış.

• Beğen
Tepkiler: geloturikidakka
3 er 5 er herseye zam gelmis, zam dalgasi oldugu dogru.

Zam var gerçekten. bir hafta önce gözlük sipariş etmiştim 49.90 a. Ertesi gün 59.90 olmuş aynı gözlük. Ayrıca "işine gelmeyen oradan almasın" gibisinden muhabbetlere hiç gerek yok arkadaş arkadarkadaşlar. Tabiki tepki göstereceğiz. Fiyat attıysa ve ürün verilen tutarı karşılamıyorsa buradan bilgilendirme yapmak bence gayet olağan ve faydalı. Başlığı açan @Uykusuz007 arkadaşımıza teşekkür ederim.

Benim yazdıklarımdan, 'işine gelen alır' çıkarımı yapılıyorsa eğer, sayfalarca yazsam da anlamsız olacak.
Hani deseler, sanane arkadaşım, hissen mi var, ne koruyorsun şu firmayı, anlarım ama benim dediklerimden çıkartılan bu sığ yorumu ne kendime ne de başkasına yakıştıramıyorum.
Tamam, sizden önemli değil. Ben de buradan, tarihin ilk ve en adaletsiz zammını yapan Decathlon firmasını esefle kınıyorum.

Arkadaşlar yerli markaları kullanın siz de. Salcano'nun tüm modelleri Btwin den kat kat iyidir. Triban 3-5 yerine gidin xrs040 sora alın, ben Salcano kullanıyorum, çok memnunum. Decatlon'a muhtaç değilsiniz. Triban 3 ü kullandım, inanın yol bisikleti demeye bin şahit. xrs040 sora alın, xrs 030 tiagra kullanıyorum. taş gibi bisiklet.

Bu arada xrs 040 sora da indirim var 1000 tl ye veriyorlar neredeyse bedava!

Yeni bir Decathlon konusu daha :bsmagryr: bunu arkasından birde Erdoğanlar bisikletle ilgili bir konu gelir. ( gelmesi lazım ) ;)

Rock Rider 500 almıştım 800 TL ye şimdi 1000 lira olmuş ve hiçbir parça değişikliği yok. Güzel bisikletti fakat 800 lira iken daha iyiydi.

• Beğen
Tepkiler: Ali Kılıç 35.5
Sezon diye bir şey var bilmem bilir misiniz? Her şeyin bir sezonu vardır. Bayramlardan önce, yaz tatillerinden önce mesela araba - motor vs fiyatları artar. Bu yüzeysel örnekten gerekli çıkarımı yaptığınızı varsayarak dünyanın sayılı ekonomilerinden birine sahip ülkemizde gün gün döviz fiyatları arttığı için de ayrıca fiyatlarda bir artış olduğunu da söyleyip kaçıyorum.

Count 8 aldım 65 liraya 2 gün sonra bi bakayım dedim 80 lira olmuş. Sevindim. Sanki indirimli almışım gibi hissettim. :)

Yorum yazdım pahalanmış ben ucuza aldım diye. Yayınlayamayız müşterileri işkillendiriyosunuz diye cevap yazdılar.

Fiyatlarını ürün kalitelerini bilmem. Genel prensip olarak ucuz mallardan uzak durduğumdan benim için detachlon cazip bi yer değil. Count 8 i övdüler. Hiç ihtiyaç da olmasa yeterli olacağından onun tercih ettim. En buyuk neden de büyük ekran olması, gözler rahatsız.

• Beğen
Tepkiler: caesar
Bende 599 TL'ye Rockrider 340 almıştım.
Şuan 839 TL.

@andjustice4all
Vayy, bir bilinçli tüketici daha. Siz botunuzu da ilk soğuk vurmadan, ilk kar tanesi düşmeden değil; ilkbahar aylarında alıyorsunuzdur :) Tıpkı ben.

Ya bu arada, ben 'isteyen alır' lafına karşı çıksam da, piyasa ekonomi dediğimiz şey tam da bu değil mi ? Tabii ki fiyatlara tepki gösterelim ama ne iphone 6 biz yuh diyince ucuzladı, ne de benzin.
Biz ülke olarak güçlenmedikçe, başkalarının koşullarını kabul etmek zorundayız. Kurallarını başkalarının koyduğu oyunda, müşteri karakterini canlandırmak zorundayız.

Mail attım kendilerine hayırdır ne bu şiddet bu celal diye. Ülkemizdeki mali durumlar yüzünden böyle bi artışa gitmek zorunda kaldık diye bi geri dönüş yaptılar, hayırlısı diyelim.

Herkes tepki gösteriyor da 1000'lerce mail yollansa bak bakalım bir şeyler değişiyor mu değişmiyor mu. Mağazaya giden herkes yav arkadaş 2 gün önce fiyat böyleydi ben salcano mu alsam diye sitem etse bak bakalım değişme olacak mi olmayacak mi. Serbest piyasa, vahşi kapitalizm eyvallah da bilinçli ve akilli tüketici olursak yolunacak kaz olarak görülme oranımız azalacaktır. Yoksa sezon açıldı falan dolar çıktı zam oluyor anlıyorum. Ama mail atmak felan iyidir iyi...

Caunt 4 59 tl az once aldım daha once 49 tlydi sanirim.ancak siyah klasik zilin fiyatı 9.95 olarak kalalmış.acaba onda da mı kazık yedimde henüz haberim yok

Geri