Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Decathlon rezilliği

Scudo
arkadaşlar 14 kasım 2015 te almış olduğum montu iade edebilir miyim? ceket hem teri dışarıya atmıyo hemde yağmurlu havada su geçiriyo. içindeki ter de kurumuyo bi yere yaslandığınızda içinizdeki kıyafeti ıslatıyo. 3 aya yaklaştı ama iade etme şansım var mı bu saatten sonra

(link)

@Angel İade süresi 15, değişim süresi 30 gün. Ama durum anlatılırsa belki yardımcı olurlar. Firma ile iletişime geçip durumu anlattınız mı?

• Beğen
Tepkiler: DogukanSahil
@Angel Üründe teri dışarı atar ibaresine rastlayamadım ? Kayak yaparken rüzgara karşı koruma amaçlı yapılmış bir ürün, yoğun vücut aktivitesi için giyilmesi uygun olduğunu sanmıyorum.

@Angel

Bahsettiğiniz bu ürünü yaklaşık olarak 1 yıldır kullanıyorum. Sizin aksinize üründen çok memnun kaldım. Bir çok kez sağanak yağmur altında kaldım ve hiç ıslanmadım. Bu ürünün altına sadece ince uzun kollu gömlek giyerek, İstanbul'da bu hava şartlarında kullanıyorum. Kar soğuğu olursa, o zaman gömlek üstüne bir kat daha giyiyorum.

Ürünü normal zamanlarda kullanıyorum, fiziksel aktivite yaparken kullanmadım. Bisiklet üzerinde kullanım için uygun değil, bunu da belirtmekte fayda var.

@liteon yok anlatmadım daha

@Hasan Saylık orda hata yaptım zaten, bisiklet için üretilmemiş, ama ben bisiklet sürerken kullandığım için konforu yerlerde sürünüyo.

@Erdal YILMAZ haklısınız hocam ama yağmur yağdığında kumaşı çok ıslak duruyo. puf mont giyenlerde bile o kadar parlamıyo ceket.

@Angel İÇine yağmur alıyor mu ? Yoksa yağmur taneleri montun üstünde mi birikiyor ? Tam olarak sorun nedir?

yorumu bu başlık altına yazınca decathlon a ayıp ettik biraz ama çabuk cevap gelir diye bu başlığı seçtim :)

@Hasan Saylık çeket dışıyla içi arasında su geçirmeyen tabaka var. dış kumaş suyu emiyo ama içerde hissedilmiyo. ayrıca teri de iç astar emiyo özellikle kol ve gövdenin birleştiği nokta, biraz abartı olacak ama 1 günde bile zor kuruyo. oraya baskı yapınca ıslaklığı hissediyorsun hemen. o ıslaklık ter suyu

Ter için bişey diyemiycem dediğimiz gibi ürün yoğun aktivite için tasarlanmamış, yani teri atma amacı yok, suyu tutma özelliği içinse götürüp bir gösterin Decathlon 'a . Ayrıca 1-3 saat kullanım için uygundur diyor, yoğun kullanımlara uygundur diye belirtilmemiş. mağazaya ürünü götürüp sorunu belirtmeniz faha faydalı ama ter konusunda bence yapacak bişey yok çünkü ürünün amacı teri atmak değil.

nefes alma özelliği yazmasına ragmen ter montun içinde kalıyor farklı bir ibare olması mı gerekiyor teri dışarı atması için
(link)

@Atahan Eker
varr bende yaşadım tartıştık mağza müdürü geldi girebilirsiniz dedi bayrampaşa deacthlon

@Cuneyt Erkman Nefes alabilen her ürün yoğun aktivite için yapılmıştır anlamına gelmiyor. Hem sıcak olsun hem de su geçirmesin diyorsanız piyasada bir çok mont mevcut. Fakat koşayım, bisiklete bineyim, hiking yapayım gibi düşünceleriniz varsa terlemek baş düşmanımızdır ve bu mont yada ismi yağmurluk olan her ürün yeterli gelmeyebilir. Bunun için evet fiyat çok yüksek ve çok zor bulunan bir ürün olsa da (link) buna en iyi örnek. Teri atar, suyu geçirmez fakat ıstma gibi aşırı uç koşullar için uygun bir ürün değildir. Önceliğimiz ihtiyacımız ne ise ona uygun kıyafet almalı ve kıyafeti yapılma amacına uygun giymeliyiz. Yani kaz tüyü bir mont alıp koşuya gidemeyiz, yada ismi sadece yağmurluk olan ürünlerle bisiklet süremeyebiliriz.

Oha şaka gibi..Ne kadar yanlış bi uygulama damsız alıyorlar mı peki?
@Atahan Eker 19 yaşındayım ama bana bi görevli böyle bir şey dese polisi ararım.net

@Angel

Ürünü mağazaya götürüp kontrol ettirmek lazım. İade hiçbir şekilde sağlanmaz, değişim sağlanır tahminen. Ancak "bisiklette kullandım, yağmur yağınca çok parlıyor." gibi bahanelerle götürürseniz biraz şımarıklık olur. Bir şeyi iade etmek ya da değiştirmek isterken kendinizi karşı tarafın yerine de koyun. Siz esnaf olsanız ve müşteriniz size sizin anlattığınız sorunla ve taleple gelse ne yaparsınız? Önerim; bir dahakine ürün alırken daha dikkatli seçim yapmak.

@DogukanSahil

Ekstra bilgi vereyim, polisi istediğiniz kadar arayabilirsiniz. Mağaza istemediği kişiye hizmet vermemek gibi bir hakka sahip.
Çalışan olarak daha önce yaşadığım bir sorunu anlatayım. 18- yaşlarındaki arkadaşlar mağazalardaki ürünleri denemek için ayrılan alanların dışında da kullanıyorlar. Bu da arada ciddi kazalara sebep olabiliyor. Kaykayla, bisikletle mağaza içi 15 km/s gibi bir hızla birinin size çarptığını düşünün. Mağaza yönetimi mi suçlu olur, çarpan kişi mi, eğer varsa başı boş bir şekilde bıraktığı için çarpan kişinin ebeveyni mi? 18- bireyler için ebeveynleri olduğunda en azından ebeveynleri yoluyla onları uyarabiliyorsunuz ve bu uyarılar işe yarayabiliyor. Ancak ebeveyni olmadığı sürece her dakika o bireyin başında biri durup da deneme alanından çıkıyor mu diye denetleyemez ve genelde de uyarıları dikkate almayıp çıkıyorlar. Sonucunda da daha da ciddi olaylara gidebilecek kazalar oluşabiliyor.

Not olarak belirteyim, mağaza yetkilisi falan değilim. Hizmet sektöründe yarı zamanlı olarak çalışan bir insan olarak kendi fikirlerimi belirttim.

@DogukanSahil

Polisi mi arayacaksiniz? Polisin ne yapacagini saniyorsunuz?

Hic birsey yapamazsiniz, adamin magazasi, isterse 18 yas siniri koyar, isterse Erkek'lere ozel yapar, isterse kimseyi sokmaz. Boyle bir hakki var.

Ben de cocuk top havuzuna girmek istiyorum, max.12 yas siniri var diye polis mi cagirayim?

Kimse kusura bakmasin, ben etrafta colugunu cocugunu eglendirmeye gelmis, veya direkt cocuk parkiymis gibi cocugunu birakmis, hatta kendi kendilerine gelip oraya buraya top atarak, kaykaylara binerek vb. sekilde gereksiz kalabalik yapan insanlar yuzunden aliveris merkezlerine, spor magazalarina girmeye useniyorum bazen.

Decathlon boyle bir karar almissa, yuzde yuz destekliyorum. En azindan yaninda ebeveyni olmayan 16 yas alti cocuklarin kendi kendilerine girmeleri engellenebilir.

Mantıklı ve kendilerince haklı bir karar ama bu durumlarda kurunun yanında yaş ta yanıyor.mesela ben herzaman ailemle gitme fırsatım olmuyor kendim gidip alışveriş yapıyorum yaşım 16ve daha küçük gibi görünüyorum.böyle bir uygulamaya maruz kalmadım ama işim varsa halledemeyeceğüm anlamına geliyor ve ben bornovada oturuyorum izmirdeki decathlon gaziemirde izban ve dolmuşla gitmesi baya sürüyor mağduriyetler yaşanabilir diye düşünüyorum

Geri