Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Decathlon rezilliği

Decathlona simdiye kadar hic gitmemistim. Gecen bayramda Ankara Ankamall'daki mağazasına gitme imkanim oldu. Coluk cocuk kayniyordu resmen. Kimisi sagda solda kaykaya biniyor, satis gorevlisi arkadas peslerinden kosturuyor kaykay alaninda binmedikleri icin, herkes bi bisiklet almis dolaniyor, sagda ok sıkıyor millet, ilerde gözlükleri kurcalayan kucuk cocuklar. Spor magazasindan cok cocuk parkina benzettim ortamı. Sanırım bir daha gitmeyecegim, gitmek yerine internetten alisveris yapmayi tercih ederim.

Scudo
28 " lastikli bisiklet satıyorlar, o bisiklete uygun iç lastik yok. Tamam yok da ne zaman geleceğini bilmiyorlar. (en az 1 aydır yok)

@receptcelik Oyle birsey yok guvenligin ayibi.Her yastan insan istedigi gibi girer ona neymis.O magazanin guvenlik gorevlisini sikayet etmenizi oneririm.

Bu konu 2015'te açılmış da orada mağazadan çok güvenliğin saçmalaması olmuş gibi.

Genel olarak bakarsak Decathlon fiyat / performans açısından bulabileceğiniz en iyi spor mağazası bence, sadece bisiklet değil çoğu spor branşında.

Ürün gamını her bütçeye uygun olacak şekilde oluşturması en büyük artısı. Atıyorum tayt arıyorsunuz ama çok fazla bütçeniz yok 29 TL'ye bulabiliyorsunuz. Veya iyi bir şey istiyorsanız 60 - 80 - 150 TL ye kadar seçenekleri oluyor. Aynı şekilde forma, 34 TL den 160 TL ye kadar seçenekleri mevcut. Böyle olunca insan kendi bütçesine ve amacına uygun olanı rahatlıkla seçebiliyor. F/P açısından bence fazlasıyla uygun ürünleri.

Mağazalarda özellikle hafta sonları aşırı bir kalabalık oluyor ve mağaza yağmalanmış gibi oluyor eğer geç giderseniz hiçbir şey bulamamanız olası. (Ben Mall of İstanbul mağazasında 2-3 kez karşılaştım bu durumla.) Çok yoğun oldukları zamanlar sizinle ilgilenecek bir çalışan bulmanız da zor olabiliyor. O sebeple araştırıp internet sitesinden alış veriş yapmak en iyisi.

@Auron Sanchez Yurtdışında da öyle oluyor. Normaldir. Keyfine bak alacağını al ve arkana bakmadan hızlı adımlarla uzaklaş :D

• Beğen
Tepkiler: SEYYAH OZİ
Aralık 2015'te kaldırılmıştı bu yaş sınırı. Yani yaşadığınız olay güvenlik görevlisinin inisiyatifinde olan bir şey değil maalesef. 3 yada 4 sene öncesi Bayrampaşa Decathonda ben de takılmıştım bu yaş sınırına. Gel gelelim bu yaş engelinin neyi engellemek için var olduğunu giriş çıkışı fazla olan avmlerde -bu yaş sınırı kaldırıldıktan sonra ve de özellikle hafta sonları - görebilirsiniz. Kimi ebeveynler Decathlonu -özellikle bisiklet bölümünü- çocuklarını oyalansın kendileri de rahat alışveriş yapabilsin diye bıraktıkları kreşlere(!) döndü. Tamam herkes istediği bisikleti denesin çok güzel, potansiyel müşteriyi hoşnut eden bir durum ama bu sefer de bisikleti bilen bilmeyen, dikkatli süren süremeyen herkes -burada yüzdesel ağırlık çocuklarda- bisiklet denemek istediği için mağaza içinde bir kargaşa oluşuyor. Bu kargaşa içerisinde açıkçası benim o ortamda bir dakika bulunasım gelmiyor. Forma bakıyorum arkamda XL beden Triban sürmeye çalışan bir çocuğun gidonu sırtıma geçirmesini mi yoksa iç lastik almaya gittiğimde yanı başımda lastik paketini haşat edip içinden çıkardığı lastiği kendinden de küçük kardeşine doğru savuran bir çocuğu mu anlatsam bilemedim. Hani keşke bu tarz uygulamalara ihtiyaç kalınmasa ama toplum olgusunun olgunlaşmadığı ve bunun sonucunda sükunetin kısıtlamalarla korunmaya çalışıldığı ortamlarda kurunun yanında yaş geçmişte de yandı ve maalesef ki yanmaya da devam edecek.

• Beğen
Tepkiler: Volg ve Groims
İlk mesaja göre cevap yazıyorum! Güvenlik orda emir eri ne yapsın adam ,bende marmara forumdaki mağazaya uğradım. Ciddi kalabalıktı. Sanırsın dünyanın sonu gelmiş kaynaklar tükenmiş insanlar süper marketlere saldırıyor! Millet gezmek için bile içeri giriyor ayrıca fiyatlar çok uygun BİMİN spor mağazası şubesi gibi.

• Beğen
Tepkiler: Groims
şu bim benzetmesi de artık baydı. decathlon ürünleri aynı seviye muadillerine göre ucuz diye bim'le özdeşleştirmek neyin kafası? ucuz diye mi bim oluyor?
hayır, decathlon bu işte çok geniş mağaza zinciri nedeniyle rakiplerine göre çok daha ucuza mal alma şansına sahip olması nedeniyle tutunuyor. yani diğer mağazaların en babası kardeşler marketken piyasada migros'un tek süpermarket olarak yer aldığını düşünün. durum bundan ibaret.

mağazanın herkesin memnuniyetini sağlamakta güçlük çekmesi normal, on binlerce insana ulaşan bir mağazadan memnun olmayan insanlar olacaktır elbet.

@Auron Sanchez ne sakıncası var ki böyle bir ortamın? insanların spora ilgi gösteriyor oluşu bence moral yükseltici bir gelişme. ben bilhassa o ortamı görmek için haftada bir giderim decathlon'a şahsen.

@hashus1099 spora ilgi gostermesi benim de hosuma gider ancak gittigim magazanin da cocuk oyun parki gibi olmasi beni rahatsiz ediyor. Baş ağritici bir kaos ortami vardi gittigimde, ailelerin cocuklarini biraktigi parktan bir farki yoktu. Tabi tercih decathlonun, ben internetten alisverisime devam ederim, magazanin icerisindeki ortamdan memnun kalmadim.

Decathlon'nun eski ürün çeşidi kalmadı yada artık ben beğeniyorum.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Auron Sanchez

fikrinize katılıyorum... bayram öncesi ve sonra izmir deki iki mağazasına girme imkanım oldu... söylediklerinden farklı hiç birşey görmedim... bir arkadaşımın sözü çok hoşuma gitmişti...DECATHLON bisikletçilerin A101 yada BİM marketi demişti.. :)
dediğiniz gibi internet üzerinden alışveriş daha mantıklı geliyor...

İlk açıldığında herşeyin bir arada olması biraz da ucuz olması hoş geliyordu. Her gittiğimde aynı ürünler. Fiyatlar da burada belirtildiği gibi pek uygun değil. Yani bir iki özel ve ucuz birşeyler görürsem alırım.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Auron Sanchez
Bu bir satiş stratejisi olabilir, müşteriyi özgür birakmak..
Zira sıkıldı insanlar artik gölgesi gibi takip eden magaza görevlilerinden.
Ben oğlumla her gittiğimde mutlaka top oynar, bisiklete bineriz. Guzel vakit gecirir ve alisverisimizi yapar çikariz. Ama çocuk artik bir seye ihtiyaci oldugunda "ama decathlondan alalım" diyor.
Savunuyorum asla, ama dedigim gibi, musterinin magazada iyi vakit gecirmesi bir "satış stratejisi" olabilir

Ayrica bisiklet ve yan urunleri konusunda simdiye kadar ben adam akilli bir bilgi sahibi görevli görmedim. Ne stoklardan, ne urunlerden bihaberler. Buradaki herhangi bir orta seviye bilgi ve pratik sahibi arkadaşımız bile bir decathlon magazasinin bisiklet departmanini gayet guzel yönetir.
Bunun aynakolu kaçlı diyorum, "aynakol ne" diyor. Şaka gibi :)

Decathlon kargo bakımınca cidden rezil bir firma. Pazartesi verdiğimiz sipariş perşembe günü yola çıkıyorsa o firmadan tabi ki şikayetçi olurum.!

bence yakindir tr den cekilmeleri. en azindan magazalari kapatmalari ve sadece online satis yapmalari. cunku cidden oyun parki gibi. ok atan mi dersin yol bisikletlerini alip yaris yapan mi dersin. gecen gittim, adam almis eline 1 tane triban atolyeye diyorki "hava bassana mudur havasi az yardiramiyoruz kehkeh " yabancilar yatirim yaparken burdaki insan tiplerini falan incelemediler tabi. bisiklet yoluna mangal yakan bi topluluk decathlon da sadece gidip alisveris veya window shopping yapacak degil!

@Alizee
Müdür hava bassana.. Koptum :D

Bu galiba kanun gibi birşeydi mediamarkt da aynı şekilde 18yaş altı almıyoruz dedi bana 2014-2015 yıllarında (2-3kez oldu bu) ama şu an bakıyorum ilkokul çocukları girip ps4leri fln kurcalıyor bence bu decathlonu da aşan bir mevzu

İdi

• Beğen
Tepkiler: amoush00
@Alizee Istanbul Maltepe'ye yeni şube geliyor. ;) TR'deki 1 numaralı spor mağazası olduğunu idda edebilirim. :)

• Beğen
Tepkiler: hashus1099
Geri