Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Decathlon Tayt Tavsiyesi

@Anonim
Yok askılı mı askisiz mı özür dilerim

Scudo
Beklentileriniz nedir bilemem fakat Decathlon taytlarını önermiyorum.
Özellikle yol kullananlar, arkadan transparan görüntü vermek istemiyorlarsa başka markaları düşünsünler. o_O

@Desert Fox
Ben 178cm, 78kg'yim L aldım. Cuk oturdu.

• Beğen
Tepkiler: bitinya_s
@alicangul29

Kesinlikle. Btwin 500 askılı tayt kullanırdım. Arada bir oram buram ağrır uyuşur ayağa kalkmak zorunda kalırdım. Geçen hafta Manisa-Çanakkale sürüşü öncesi Spexcel tayt geldi, vazelini sürüp onunla uzun yola çıktım sonuç mükemmel. Hiç ağrı uyuşma vb. olmadı çok memnun kaldım.

Arkadaşlar merhaba AliExpress de gördüğüm bir tayt dikkatimi çekti
TRY 50.20 56%OFF | X-Kaplan erkek Bisiklet Iç Çamaşırı Bisiklet Dağ MTB Şort Binicilik Bisiklet Spor Iç Çamaşırı Sıkıştırma Tayt Şort 5D Yastıklı
(link)

TRY 83.81 54%OFF | X-Kaplan Coolmax 5D Yastıklı Bisiklet Şort Darbeye Dayanıklı MTB Bisiklet Şort Yol bisiklet şortları Ropa Ciclismo Tayt Için Adam Kadın
(link)

Forum içinden kullanan arkadaşlar var mı bu markanın ürünlerini

Ben santicten aldım(AliExpress) oldukça memnunum decathlon 500 serisine oranla.

Me
@Abdülkadir Ergin
Mevcut taytlar eskidiğinde deneyeceğim artık. O son taytı almayacaktım?

Ben de btwin 500 kullanıyorum. Yazlık ve kışlık var bende. Başka marka tayt kullanmadım henüz. Btwinden pek memnun olduğum aöylenemez. Özellikle kışlık olanı hiç tavsiye etmiyorum.Ben Jordanred almayı düşünüyordum ama bu spexcel de dikkatimi çekti şimdi.

@kvnccelik
hocam brooksa alışmak için (yada onun size alışması için) ortalama 1500 km kadar sürmek gerekir.diğer tayt için ise decathlonda 500 üstü seriler kalitelidir zaten.yani gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

@alicangul29
Tahmini teslim 14.06.19 olarak görünüyor. Teslimat bu kadar uzun sürüyor mu, erken gelme ihtimali var mı sizce ?

@BicycleX

Ben aldığımda 2-3 haftaya gelmişti diye hatırlıyorum.

• Beğen
Tepkiler: BicycleX
arkadaşlar bu içliği kullanan var mı? şort altına giymek için düşünüyorum.Ya da başka önerileriniz var mıdır? Aslında aliexpress ten almak isterim lakin şu gümrük yasası nasıl işleyecek onu bi görmek lazım
ST500 DAĞ BİSİKLETİ ŞORT İÇLİĞİ ROCKRIDER

@ByRe4L
X-tiger ben kullanıyorum. Öneririm güzel bir tayt.

• Beğen
Tepkiler: ByRe4L
Ben bu pedli taytı kullanıyorum popom kuru ve pişiksiz sırtım pek . Bisiklet sonrası Dalin bebe şampuanımı da unutmayalım. Sortumun decathlon yürüyüş pantolonumun altına giyiyorum. Kimse dötümde ne var bilmiyor. Bir ben bir de siz biliyorsunuz artık :) İstek gelirse sizlerden bir videosunu çeker atarım youtube kanalıma. Ahanda linkini aşağıya yapıştırıyorum bu taytı yol bisikletimde kullanıyorum..

(link)

aliexpress'ten bir kere pedli tayt almıştım onda da çok pişman olmuştum..

çinlilerin ucuza sattıkları taytlarda "nefes alma" teknolojisi diye birşey yok..
bacaklarımdaki terleme dışarı atılamadığı için bacaklarım hep ıslak gibiydi..
birkaç turdan sonra pedi söküp taytı çöpe atmıştım :D

@budak şener
ben de bu ürünü soruyordum acaba fiyatına değer mi?
aslında inceleme yapılsa çok iyi olur

@Desert Fox
Ben bu ürünü kullandım. Daha sonra tayt kullanmaya başladım. Ürün gayet rahat. Ben kullanırken ince yazlık bir eşofman altının içine giyiyordum. Tabiki normal tayt gibi olmuyor belli bir süre sonra özellikle yazın terletiyor ama ona rağmen rahat olduğunu söyleyebilirim.
Bir süre bunu kullandıktan sonra artık eşofman yüzünden bacaklarım terleyince direk tayta geçtim tavsiye ederim hiç bununla uğraşmayın.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
@bitinya_s
teşekkürler hocam şu anlık tayt a geçiş için hazır değilim bu ürünle beraber şortla beraber kullanmayı düşünüyorum
ama biraz pahalı sanki bir tek içlik için 100 tl vermek canımı yakacak biraz,şu anda daha ucuz alternatiflere bakıyorum

Ben daha önce ucuz diye 2 farklı ürün aldım. Sonuç keşke 100 liralık alsaymışım dedirtti.

@Desert Fox
Benim deneyimlediğim de bu tayti Sora Premium taytlardan kullandiktan sonra tamamen eledim. Bunlar pedse diğerleri ne bilmiyorum diyorum o derece yani. Bir içlige 100 tl vermek sizin dr dediginiz gibi ben de 90 a almistim pek fark yok ama değmez.

Bu zamana kadar taytsiz veya kotu taytla kullanmıssiniz anladigim. Bi 100 tl biriktricek kadar daha bekleyin ya aliexpress Spexcel gibi memnun olunan bir tayt ya da jordanred veya Sora dan (sora toplu alis istior en az 5 bildigim) alin 1 tane alsaniz yikar yikar giyersiniz zaten cabuk kuruyan bisi.

Sade giyemiorum derseniz benim gibi şortunuzun altina bu askili taytlari giyin decathlonun içlik tayti hem bacaklari uzun sürüşte kayiyor hepsi apış aranizda bası yarasi yapior.

Performansli suruyorsaniz 35. Km oyle 22 ort. Suruorsaniz 50.km den öte gitmez.

Ama paraniz bolsa gittiginiz mesafe kisaysa ben sadece okula gitmek icin boxer niyetine kullaniyorum.

Gönlünüze göre olsun her şey seleye oturan poponuza değer verin derim :ssrtcbya: ben askili tayt kullanmaya baslayali 1.5 ay oldu fark inanilmaz.:harika:

Inş faydali olmuştur yorumlarim. Zamaninda keske askili alip giyseymisim ikisini de istedikten sonra giyebiliyorsunuz şortun altindan sonuçta.

Geri