Scudo Sports

Decathlon Tayt Tavsiyesi

Decathlon un taytlarini pek beğenmiyorum açıkçası , aynı fiyat skalasinda jordonred veya sora nin jelli taytlarinin daha iyi olduğunu düşünüyorum

Scudo
TRY 95.07 44%OFF | 2020 Strava Cycling shorts in quick drying bicycle shorts racing mountain bike tight shorts suit Cycling Clothing Uniforms
(link)
Bende şansımı bundan yana kullandım..Decathlondan 55 TL ye kısa bir tayt almıştım, pedi hoşuma gitmedi..Bu indirimle 83, vergide 16 tutar 99 tl ye gelmiş olacak..Gördüğüm kadarıyla pedi daha gerçekçi..İlk askılı taytım olacak..Hiç olmaz, asla giymem derken 3 ledim..😁

@HakanAydn Valla Hakan abi ben de bunun Formayla takım olanını aldım 148 liraya.Birkaç gündür gümrükteydi bugün belli oldu vergisi.40 falan beklerken tüm vergiler toplam 22 geldi çok şaşırdım 😄

@nbparkin Genelde böyle 20$ a kadar basit ürünlerde çok vergi almıyorlar...

• Beğen
Tepkiler: nbparkin
@Yldrm07 Daha gelmedi.Cumartesi'ye gelirse 90 kmlik kısa bir tur planladım.O zaman belirtirim görüşlerimi

• Beğen
Tepkiler: Yldrm07
(link)
Şu bib shortu aldım. Çok beğendim.
Ama önceden söyleyeyim çok fazla çeşit bib short denemiş birisi değilim.

Özellikle UK sitesinden link verdim ki yorumlara göre karar verebilesiniz. Buradaki yorumlar da çok olumlu 👍

Rc500 taytını kullananlar varmıdır? Yakın zamanda bunu almayı düşünüyorum. Mavi jel ped kullanılmış 240 TL fiyatı var. Bir üst model var 340 TLlik tayt ama onu alırsam bütçemi çok kısıtlar bu orta derecede etkiler beni deneyimi olan varmı bu tayt ile ilgili "rc500"
Ekran Alıntısı.PNG

yurtdışında sadece bisiklet giyimi kategorisine bile 100lerce ürün koyan decathlonun burada belki 30-40 ürün satması çok koyuyor..

@okuyucuoptik dün uzun süre sonra decathlona uğradım. Bahsettiğiniz mavi renk padli taytların hala satışta olduğuna çok şaşırdım. Çok memnun kaldığım bir üründü, şaşırtıcı bir şekilde rahat. Kişiden kişiye değişebilir tabi ama şöyle izah edeyim, decathlonun sıradan taytlarında kullandığı padler çok berbat, sezon sonu indiriminde almıştım ve giyememiştim. İnsana bisiklet sattırır :D Fakat mavi padli ürünleri kesinlikle öneririm

Fakat turuncuya sakın para vermeyin :
1094BF8F-0777-4BD4-9B83-90EB21EFF0EF.jpeg

Rc500 taytını kullananlar varmıdır? Yakın zamanda bunu almayı düşünüyorum. Mavi jel ped kullanılmış 240 TL fiyatı var. Bir üst model var 340 TLlik tayt ama onu alırsam bütçemi çok kısıtlar bu orta derecede etkiler beni deneyimi olan varmı bu tayt ile ilgili "rc500"
242653 dosyayı görüntüle
Ben kullanıyorum. Hatta yaz sezonunu komple bu taytla geçirdim diyebilirim. Askılı olması taytın sürüş esnasında kaymasını engelliyor. Mavi pad, bir ucuz modelindeki turuncuya göre çok çok daha iyi. 5 günlük 320km turumda da, tek günlük 100-150kmlik turlarımda da hiçbir sorun çıkarmadı.

@okuyucuoptik ben kullanıyorum. Hatta öncesinde sadece tayt olanını almıştım. Bir deneyeyim diyip askılıyı aldım ve öncesinde nasıl bir hata yaptığımı anladım.😁
Olsun, yedekte durur.😅

• Beğen
Tepkiler: okuyucuoptik
Aynı fiyata sora tekstilin ve jordanredin vardı sanırım. Kullananlar memnundu.

@okuyucuoptik ben kullanıyorum. Hatta öncesinde sadece tayt olanını almıştım. Bir deneyeyim diyip askılıyı aldım ve öncesinde nasıl bir hata yaptığımı anladım.😁
Olsun, yedekte durur.😅

Aynı durum var bende de. Askılı olanı kirlide unuttuysam hayıflana hayıflana onu giyiyorum 😅

242653 dosyayı görüntüle
Mavi jel pedli taytım eskidiği için yenisini almaya gittiğimde Van Rysel (daha pahalı olan) modelini gördüm. Pedi için “6 saatlik sürüşler için “ gibi birşeyler yazıyordu. Herhalde daha iyidir diye aldım ama sonuç beklediğim gibi değildi. Şimdi uzun sürüşlerde yine eski RC 500 taytı giyiyorum. Sayısız kez makinada yıkanmış olmasına rağmen pedi daha koruyucu.

• Beğen
Tepkiler: OmerMuratYıldız
Peki sora nin tayti ile rc500 tayti kiyaslasak ne dersiniz? 50 tl fark var aralarında değer mi?

• Beğen
Tepkiler: okuyucuoptik
Geri dönüşleriniz için teşekkür ederim. Çogu insan mavi ped'den memnun görüldügü üzere. Sanırım bu ay içinde alırım.

İnternet sitelerinde tayt yok, sebebi nedir acaba?

242653 dosyayı görüntüle
Bir ay önce yazdıgım mesajımda bu tayt 340 Tl iken şuan 230tlye düşmüş. Mavi pedli rc500 taytını alacagım sırada aklımı karıştırdı.. Van rysel taytını deneyimleyen varmı? Şuan rc500 taytınca ısrarcıyım ancak. Bu fiyat düşüşü aklımı karıştırdı şahsen..
1605289644300.png

• Beğen
Tepkiler: amasseia ve MakRo
@okuyucuoptik ürünü alalı 2 gün oldu bir kere deneyimleyebildim. Geniş sünger yapısı var. Daha önce aliexpressten aldığım tayta göre süngeri biraz ince geldi ama 2 saatlik sürüş için güzel. Sıkıntı yaratmadı, dokusu görünüşü esnekliğini çok beğendim öncelikle. askılar sayesinde kayma yapmıyor ama kışlık bir ürün değil ince biraz, üşütebilir.

Geri