muhammed.sedef
Üye
- Tepki
- 7
- İsim
- Muhammed Sedef
- Başlangıç
- 2019—20
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Ben kullanıyorum. Hatta yaz sezonunu komple bu taytla geçirdim diyebilirim. Askılı olması taytın sürüş esnasında kaymasını engelliyor. Mavi pad, bir ucuz modelindeki turuncuya göre çok çok daha iyi. 5 günlük 320km turumda da, tek günlük 100-150kmlik turlarımda da hiçbir sorun çıkarmadı.Rc500 taytını kullananlar varmıdır? Yakın zamanda bunu almayı düşünüyorum. Mavi jel ped kullanılmış 240 TL fiyatı var. Bir üst model var 340 TLlik tayt ama onu alırsam bütçemi çok kısıtlar bu orta derecede etkiler beni deneyimi olan varmı bu tayt ile ilgili "rc500"
242653 dosyayı görüntüle
@okuyucuoptik ben kullanıyorum. Hatta öncesinde sadece tayt olanını almıştım. Bir deneyeyim diyip askılıyı aldım ve öncesinde nasıl bir hata yaptığımı anladım.😁
Olsun, yedekte durur.😅
Mavi jel pedli taytım eskidiği için yenisini almaya gittiğimde Van Rysel (daha pahalı olan) modelini gördüm. Pedi için “6 saatlik sürüşler için “ gibi birşeyler yazıyordu. Herhalde daha iyidir diye aldım ama sonuç beklediğim gibi değildi. Şimdi uzun sürüşlerde yine eski RC 500 taytı giyiyorum. Sayısız kez makinada yıkanmış olmasına rağmen pedi daha koruyucu.Rc500 taytını kullananlar varmıdır? Yakın zamanda bunu almayı düşünüyorum. Mavi jel ped kullanılmış 240 TL fiyatı var. Bir üst model var 340 TLlik tayt ama onu alırsam bütçemi çok kısıtlar bu orta derecede etkiler beni deneyimi olan varmı bu tayt ile ilgili "rc500"
242653 dosyayı görüntüle
Bir ay önce yazdıgım mesajımda bu tayt 340 Tl iken şuan 230tlye düşmüş. Mavi pedli rc500 taytını alacagım sırada aklımı karıştırdı.. Van rysel taytını deneyimleyen varmı? Şuan rc500 taytınca ısrarcıyım ancak. Bu fiyat düşüşü aklımı karıştırdı şahsen..Rc500 taytını kullananlar varmıdır? Yakın zamanda bunu almayı düşünüyorum. Mavi jel ped kullanılmış 240 TL fiyatı var. Bir üst model var 340 TLlik tayt ama onu alırsam bütçemi çok kısıtlar bu orta derecede etkiler beni deneyimi olan varmı bu tayt ile ilgili "rc500"
242653 dosyayı görüntüle