Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Decathlon ürünlerinden incelemesi

Scudo
@CaRviLLE
Hocam geçen hafta decathlon'dan yürüyüş reyonundan şort aldım bisiklet sürmek için, 1 saat bisiklet sürmeden fena halde koku yapıyor. Diğer kıyafetlerimde böyle bir sorun yok. Aynı zamanda btwin 500 dağ bisikleti şortu da var ama bunda böyle bir problem var maalesef. Bu sorunu bisiklet sürerken bunu kullanmayarak çözeceğim galiba. :)

@KitapSever

Test etmediğim içi bişey diyemiycem tabiki decathlonun fiyatları çok iyi ama şuana kadar aldığım ürünler videodaki ürünler onun dışında hiç bişey almadım şort tercihim columbia adidas ve nike ın nefes alan modelleri oluyor özellikle bisiklet üzerinde nefes alması hem kokunun hem terlemenin önüne geçiyor koşu içinde aynı şey geçerli

@CaRviLLE
Hocam decathlon'dan birşey alırken bisiklette kullanmak için alınan ürünleri iyi seçmek gerekiyor ben bunu öğrendim, decathlon'un tişörtleri de bisiklet sürerken çabuk koku yapıyor. Mesela bende btwin'in dağ bisikleti forması var o rahat oluyor bisiklet sürerken. Daha 1 hafta olmadı sanırım üzerinde dağ resmi olan tişörtler vardı onlardan 2 tane aldım onlarda çabuk koku yapıyor. Bence bisiklet için sadece bisiklet kıyafetleri alınmalı decathlon'dan. :)

@KitapSeverUcuz etin yahnisi yavan mı olur demeliyim bilmiyorum önceliğim her zaman kalite maliyet 2. planda kaliteyi ucuza alacaksam kesinlikle hayır demem :)

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Decathlondan bir çok ürün aldım.
Her gidişimde bir 200 lira bırakmışımdır orada.
Yani kötü diyebileceğim hiç bir ürününe rastlamadım.
Çoğu ürünü bence fiyatının hakkını veriyor.

Nedendir bilmiyorum ama decathlona gidip boş çıktığım olmadı . Adamlar sunumu , pazarlamayı çok iyi yapıyorlar .

Birde şöyle bir mesele var . Mesela pompa almak istiyorsun giriş seviyesi vasat(orta) 10TL, bir üstünü alayım diyorsun fiyat 30'a - 40'a çıkıyor . Giriş seviyesi ürünler ucuz ama biraz daha kaliteli alayım dersen fiyat artıyor ama yinede alıyorsun bilemedim ben bu işi :)

Lenovo K53a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu tam maskeyi ben de almıştım decathlon'dan geçen sene. Sadece amatör keyif için kullanılır. Suyun berrak olması şart yoksa hiçbir zevki yok. Dalma için yukarıda da bahsedilmiş uygun değil, üzerinde de yazıyor zaten. Yüzeyden dibi seyretmek için tıngır mıngır gezintide kullanımı hoş. Dalış için de zıpkıncı forumlarında giriş seviyesi için tavsiye edilen apnea marka şnorkel, palet ve gözlük kullanıyorum, uygun fiyata ideal çözüm.

@Abdülkadir ErginForumun ismi nedir acaba? Bende uye olmak istiyorum.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İlgili maskeyi ben de kullanıyorum. O kadar memnunum ki bu yaz ikincisini de aldım. Aile içinde paylaşmada sorun yaşadık :)

Öncelikle görüş açısı çok geniş. Hiçbir dalış gözlüğü bu kadar geniş bir vizyon veremiyor. Görüş açısının geniş olması, içeri giren ışık miktarını da artırıyor. Bu da görüntünün çok daha berrak ve net olmasını sağlıyor.
Kaliteli standart bir gözlük ile dikkatinizi çekmeyecek, asla farkına varamayacağınız kumda gizlenmiş dil balığını, bu gözlük ile seçebilirsiniz. SLR makinenin çok geniş diyaframından geçerek oluşan fotoğraf ile iki milim genişliğindeki cep telefonu kamerasından elde edilen fotoğraf farkı gibi bir şey oluyor.

Hiçbir gözlük, şnorkel vs aksesuar ile iskeleden atlanmaz, sakatlıklara yol açar. Markası modeli ne olursa olsun tehlikelidir. Üzerinde aksesuar varsa suya atlamazsın, yavaşça girersin.

@Özcan.

Çok güzel özetlemişsiniz Özcan bey, Suyun altında balıkları izlemenin keyfi bir başka.Tabiki dibi tamamen kum olan deniz çok keyif vermez sualtı dünyası güzel bir yerde kullanıp tadını çıkarmak gerekir :)

@keremkucuk041

Rakibi yok çünkü decathlon gibi tamamen spor üzerine kurulmuş ve yüzlerce şubesi olan başka spor mağazası yok o yüzden gittiğimiz zaman kendimizi kaybetmemiz normal :) izmite açılması da güzel oldu işe yarar şeyler bulunabiliyor bisiklete binen sayısını da arttırdığını düşünüyorum yollarda baya btwin kullanan görüyorum

• Beğen
Tepkiler: keremkucuk041
@Kerim KOÇAK İzlerken keyif aldım. Özellikle bu sahne siz suyun değil, su sizin altınızda imiş hissiyatı veriyor.
8za16d.png

Ürün de hoş,kullanır mıyım? Sanmam. sade bir su altı gözlüğünü tercih ederim.

• Beğen
Tepkiler: Kerim KOÇAK
@yoldakigencTeşekkür ederim evet bu kısmı bende beğendim tabi videoda denizin rolü büyük güzel görüntüler elde etmek için tercih ettik burayı :)

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: yoldakigenc
@Muhammet_3M
Haha :D Bugün 52 kilometre yaptım kişisel rekorumu geçtim dur şunun bir resmini çekeyim dedim, resmini çekemeden kilometre saati bozuldu btwin count 4. Hakikaten benimki paranormal aktiviteye döndü hocam. :D 1800 kilometrede pert oldu alet. :)

@KitapSever abi sendeki şansta bedevide yok ben btwin'in çoğu malını kullandım ve fiyatına göre gayet iyi performans gösterdi mesela şu 30 TL lik formaları gayet kaliteli çıktı sonra 87 psı lık pompası en az bisıklete 400 kerededen fazla lastiğe hava bastım gıram hava kaçırmadı şortlar olsun başka giyim eşyası olsun bence o kadarda kötü değil size neden böyle oldu anlamadım :)

• Beğen
Tepkiler: Devenez ce que
@Bisiklet sever 93
Hocam bende isterim aldığım, sonuçta para verdiğim ürünü en azından 1-2 yıl kullanayım diye ama kazın ayağı öyle değil işte. :D Mesela btwin 100 pompa aldım doğru düzgün kullanamadan pert oldu, btwin iç lastik aldım son 2 iç lastik yarıldı, kıyafet konusunu söylemekten ben bıktım, suluk aldım plastik tadı verdi, kilometre saati aldım 1800 kilometrede bozuldu, arka aktarıcı aldım zinciri gerdiremediğinden dişli atlaması yaptı, forma aldım 3-4 hafta sonra 'ulan bu sefer oldu galiba' dedim bu seferde dikişleri açıldı. :D

Bu arada btwin'den sonra başka bir markadan psi göstergeli pompa aldım onunda ilk gün psi göstergesi bozuk çıktı ve birkaç gün sonra hava kaçırmaya başladı. Ulan acaba diyorum bazen. :)

@Muhammet_3M
Hocam şomağzımı açtım geçenler kilometre saati gitti, decathlon'dan yeni bir kilometre saati ve bisikletim için termos almayı düşünüyorum. Bu seferde sıkıntı olursa sorun çok daha büyüktür demektir. :D

Geri