Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Decathlon Van Rysel Edr Road Af 2020 Ülkemizde Satışta

@gg bebe Mağazayı telefonla aradım, bisiklet bölümüne bakan arkadaş ilgilendi sağolsun. Bisiklet VAN RYSEL RR 900 AF ROAD modeliymiş. L kadro, 6000 TL
(link)

Scudo
@Hauschka Bisikletin hayırlı olsun. Güle güle kullan.:)

Ben eski fiyattan sipariş vermiştim. Siparişi verdiğimde s beden 1 adet stokta görünüyordu. Mağazadan görüp almak için beklemiştim. Baktım bitecek siparişi verdim. 10 gün sonra sms 11 gün sonra mail attılar. Tam sebep belirtmediler. Aşağıdaki sebeplerden birini seç yapmışlar. :(

sms şöyle:

TUR5895735 nolu siparişinizle ilgili size bilgilendirme yapmak isteriz.
Seçmiş olduğunuz EDR AF 105 BİSİKLET S isimli ürünün tedarik edilemediğinden ve iptal dışında farklı bir işlem yapılamadığından üzülerek ilgili ürünün ücret iadesi yapılmıştır.
Online alışverişlerde, ürünlerin hazırlık süreci sistemsel bazlı olarak değişiklik gösterebilmektedir. Paketleme aşamasındayken ürünlerde tespit edilen kalite problemi, hasar, yanlış stok sayımı vb. nedenlerle ilgili ürünlerin gönderimi yapılamamakta ve bu ürünler satışa kapatılmaktadır.
Bunun gibi problemleri en aza indirmek için e-ticaret ekibi olarak her gün çalışmaktayız.
İlgili ürünün ücret iadesi 2-7 iş günü içerisinde hesabına yansıtılacaktır.

• Üzgün
Tepkiler: MakRo
@gg bebe Mağazayı telefonla aradım, bisiklet bölümüne bakan arkadaş ilgilendi sağolsun. Bisiklet VAN RYSEL RR 900 AF ROAD modeliymiş. L kadro, 6000 TL
(link)

@YagizY Pardon, doğru söylemişsiniz. Van Ryselde 900 AF modeli olduğunu bilmiyordum, kastettiğinizi eski seri sanarak peşinen cevap vermişim.

@gg bebe hiç önemli değil, çok beğendiğim bir model olduğu için her gördüğümde tekrar incelerim :)
Sipariş iptalinde kötü niyet olabilir mi? Fiyat arttırma kararı gelince son satılan bisikleti iptal etmiş olabilirler mi? Dechatlon gibi bir devden beklemem ama mağaza ve ya depodaki yetkili zararda görünmemek için böyle bir yola başvurabilir mi?

@oneolaki Haydaa. Valla benim canım sıkıldı resmen, parası bi yana vaktinizi çalmışlar. Bari bugünkü degeri üzerinden yapsalar para iadesini de yapmazlar tabi ki. 😤

@oneolaki decathlon bu konuda iyi niyet göstergesi olarak hediye çeki gibi birşey tanımlamıyor mu? 1000 liralık zam yapıp geçmiş siparişi iptal etmeleri hiç etik olmamış.

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve oneolaki
Zamanında Decathlon çalışanıydım, aldığım bir bisiklette 7-8 gün sonra 1000 liralık indirim yaptılar. Çalışan olmama ve gerekli kişilere ulaşmama rağmen o aradaki farkı hiçbir türlü geri vermemişlerdi.

Birkaç yıl önceki olay, hala aynıdır diyemem ama geçmişte de böyle davranmışlıkları var.

@Hauschka 4. fotoğraftaki pedallar ile beraber mi teslim ediliyor

@Mtn. Kutunun içindekinden bahsediyorsaniz evet kutu içeriğini aynen koydum zili bisikletin üstüne takmışlar bitek onu unutmuşum koymayı 😄 Ankamall e gittim bu arada yeni gidon sargisi hediye ettiler (50tl etiketi vardı). Şimdilik taktirmadim üstündeki yırtık olan sargı görünmeyen kısmında ilerde iyice açılırsa o zaman takarım diye yedek yaptım.

Bir kaza sonucu bisiklete 3 sene ara vermiştim. Özellikle zwifti gördükten sonra dayanamayıp eski hobime dönmeye karar verdim. zam geleceğini tahmin edip haziran öncesinde fiyat/performans araştırması yapıp bu arkadaşı aldım. Açıkçası ben çok memnunum ama yol bisikletinde tecrübem olmadığı için yönlendirmek de haddim olmaz. Tipi vb. güzel. Kablolar içten geçseymiş evet bence de daha güzel olurmuş.. Bir de yol bisikleti seleleri genelde böyle midir bilmiyorum ama inanılmaz ağrı yapıyor. Jelli tayt giymeme rağmen uzun süre dayanamıyorum. Ağırlığımdan mı? Selenin ayarından mı? Seleden mi? bilemedim..
2c3e3da7-6814-4571-b510-2abed7866855.jpg

@denizt Bey merhaba, bisiklet toplama ile ilgili yazmışken, benimde bu konu ile ilgili sormak istediklerim vardı. İlgili başka bir sayfaya yazmıştım ama eski olduğu için okuyan bile olmadı :0) forumda yeni olduğum için konuda açamıyorum. Aşağıdaki yazdıklarım konusunda tecrübeli, bilgili bir arkadaş bana fikir verebilir mi? Sizin bu konuda bilginiz var mı? konu farklı olduğu için de, konuyu açan arkadaştan çok özür diliyorum.
Bisikletimin vites ve çekiş sistemini değiştirmek istiyorum. 11 li sistem Compagnolo centour fren vites kolları, compagnolo centour 2 li ön değiştirici, compagnolo centour arka değiştirici 11s, fulcrum racing torq aynakol 50x34-170 veya 52x36-172,5, Shimano 105 CN-HG601 11s zincir, Shimano 105 5800 11-32 11s ruble kullanmayı düşünüyorum. Compagnolo vites sisteminde shimano ruble ve zincir, 11 li bir sistemde bana uyum konusunda sorun çıkarır mı?
Fulcrum aynakol sanırım compagnolonun markası.
Ayrıca orta göbek shimano BB-UN26 (BC1.37-24) göbek, fulcrum aynakolu bu ortagöbek yuvasına takabilirmiyim? adaptör veya bir parça kullanmam gerekirmi? Teşekkür ederim.

@grungemre Henüz uzun bir sürüş yapmadım hep 5-10km lik mesafelere gittim geldim ama sizin soylediginizin aksine sele inanilmaz rahat geldi bana. Hatta tur bisikletimin kocaman yumuşacık selesinde bile rahat edemedigim için bundan çok korkuyordum hiç korktuğum gibi olmadı. Uzun yolculuklarda nasıl olur bilemiyorum tabi zamanla göreceğiz.

• Beğen
Tepkiler: emregrunge
Zwift'te 1.5 saatlik antremanlarda bende de (jelli shorta ragmen) hafif bir agri oluyor, sokakta daha fazla olacaktir. Ama benim de ilk yol bisikleti tecrubem, dolayisiyla acaba alismak mi gerekiyor bilemedim..

Sokaga cikinca bakariz gerekirse sele degisir/jel takilir.

• Beğen
Tepkiler: emregrunge
Benim sorunum sele ayarımla ilgili sanırım. internetten izleyerek sele ayarını düzenledikten sonra ağrı baya azaldı.

• Beğen
Tepkiler: bonder76
@survivor999 O Shimano - Campagnolo uyumu hakkında çok bir bilgim yok ama forumda bu konu hakkında 2 başlık açılmış bi başlığın içinde şöyle bir cevap buldum. Başlıkları da ziyaret etmenizi tavsiye ederim.

Campagnolo ile Shimano arasındaki uyum.

shimano campagnolo uyumu yardım

Bu konuyu daha önce de açmıştık hem arkadaşlarımızın görüşleri hem de kendi deneyimlerim şu yönde oldu
her sistem kendi parçaları ile çalışırsa daha uyumludur
özellikle kollarınız hangi marka ise arka rubleniz ve zincir de o markadan olmalı sebebi ise şu, campy veya shimano kollarda her bir vites tıkında arka aktarıcıya belli bir mesafe kat etmesi için kuvvet uygulanır ve bu kuvvet aradaki spacerlar kadar mesafe aktarıcıyı ilerletir sonuçta shimano rublenin spacerleri ile campy spacerleri farklı kalınlıkta olduğu için sistemde aksaklıklar çıkar
capmy 10 lu sistemle shimano 10 lu sistemin birbirine yakın olması nedeni ile campy kollarla shimano rubleli jantı veya tersi durumu çalıştırabilirsiniz ama yinede vites oranları değiştikçe küçük kaymalar meydana geleceğinden ani yüklenmlerde zincirde atlamalar olabilir bu da ani yüklenmelerde sizi zora sokabilir
zincir kalınllıkları da önemli olduğundan her sistemi kendi zinciri ile kullanmalısınız
Vites sayısı farklılıklarında da aynı sorun olur 10 lu sistemde 11 li zincir kullanmamak lazım zincir kalınlıkları farklıdır
Aynakolları faklı kullanabilirsiniz genelde en tolere edilebilen farklılık odur fakat yinede 10 lu sistem ve 11 li sistem için farklılıklar olabilir özellikle campy sistemlerin 10 ve 11 li aynakol yaprakları farklıdır

• Beğen
Tepkiler: survivor999
@denizt Teşekkür ederim. O konulara bakmıştım aslında. Ama onlarda karışımdan veya hız seçeneği faklı olan ekipmanların karışık kullanımından bahsediyor. Ben benim yazdıım donanımlara benzer bir deneme yapan varmı onu öğrenmek istiyorum. Seçtiğim parçaların hepsi 11 vites parça. ruble ve kaset shimano. ön arka değiştirici ve shifterlar compagnolo aynakol fulcrum ve fulcrum da compagnolonun markası. Neyse ya deneyeceğim yada shimano üzerinden gideceğim. Ama compagnolonun çok iyi ve sağlam bir sistem olduğu hakkında yazılar okudum. Sadece Türkiye' de parça sıkıntısı yaşandığı, teknik desteğin zayıf olduğu ve pahalı olması gibi problemleri olduğu söyleniyor. Ama jantları yeni aldım ve sistem değişikliği hiç aklımda yoktu. freehub shimano olarak almıştım. compagnolo freehub alsaydım zarten kaset ve zinciri de değiştirince sorun kalmayacaktı. yinede cevabınız için çok teşekkür ederim iyi günler.

Decathlon 30 Mayıs'ta verdiğim siparişi 6 Haziran'da şubeye getireceğini söylemesine rağmen düne kadar getirmedi. Ve müşteri desteğine bağlandığımda bisikletin hala depoda olduğunu, haftayadan önce gelmeyeceğini söyledi. Ben de o kızgınlıkla internette dolanırken bu arkadaşı indirimde bulup aldım. Ben alıp eve geldikten sadece yarım saat sonra da Decathlon mail attı, gelip bisikletinizi alabilirsiniz diye. Iş işten geçti diyip iade ettim kendilerine.

Ama tam iade ederken Decathlon içinde bi 50-100 metre kullanma imkanım oldu ve gerçekten çok hafif, çok seri bir bisiklet. Fiyatının karşılığını kesinlikle misliyle verecektir. Alanlara hayırlı olsun, almayı düşünenlere de tavsiye olsun. Decathlon, müşteri hizmetlerinin işgüzarlığı yüzünden beni Trek kullanıcısı yapmış oldu.
229960 dosyayı görüntüle

@TrEddieMercury hayırlı olsun benimde siparişimi iptal ettiler maalesef. Müşteri hizmetleri ile görüştüm temmuz ayında stoklara girmesini bekliyorlarmış bakalım ben de beklemedeyim hala

Zwift'te 1.5 saatlik antremanlarda bende de (jelli shorta ragmen) hafif bir agri oluyor, sokakta daha fazla olacaktir. Ama benim de ilk yol bisikleti tecrubem, dolayisiyla acaba alismak mi gerekiyor bilemedim..

Sokaga cikinca bakariz gerekirse sele degisir/jel takilir.

M boy oldu mu size? daha önce L tavsiye etmişlerdi demiştiniz.

Geri