Scudo Sports

Decathlon Van Rysel Edr Road Af 2020 Ülkemizde Satışta

Scudo
@gg bebe Mağazayı telefonla aradım, bisiklet bölümüne bakan arkadaş ilgilendi sağolsun. Bisiklet VAN RYSEL RR 900 AF ROAD modeliymiş. L kadro, 6000 TL
(link)
Her alanda şov yapıyoruz hey gidi hey. Adamların aldığı paraya bak birde bize.

M boy oldu mu size? daha önce L tavsiye etmişlerdi demiştiniz.
Evet zaten kendi sayfasina gore M kesindi. Is bilmez spor danismaninin sacmalamasi. Kurcalayinca ve neye dayanarak bunu soyledigini sorunca cevap alamamistik. Arka planda olduklarindan kimse hesap sormuyor sanirim ve kimseye de rapor vermiyorlar benim anladigim.

Neyse gecmis zaman. M'den memnunum evet.
@TrEddieMercury Berlin de Decathlon a kızıp Trek alabiliyorsunuz. Biz burada Decathlon a kızıp tavuk döner alıyoruz. 😂 😂 😂
Ben daha da asabilesince yanina ayran da soyluyorum

Evet zaten kendi sayfasina gore M kesindi. Is bilmez spor danismaninin sacmalamasi. Kurcalayinca ve neye dayanarak bunu soyledigini sorunca cevap alamamistik. Arka planda olduklarindan kimse hesap sormuyor sanirim ve kimseye de rapor vermiyorlar benim anladigim.

Neyse gecmis zaman. M'den memnunum evet.

Ben daha da asabilesince yanina ayran da soyluyorum

dün gece stoktaki son M bedeni sipariş verdim, ne zaman olumsuz dönüş yapacaklar diye bekliyorum şu an.

@_anubis_ sizin yaptığınızı 3 kere yaptım ben merak etmeyin çok beklemezsiniz 3 4 gün içerisinde geri dönüş yaparlar 😀

@_anubis_ sizin yaptığınızı 3 kere yaptım ben merak etmeyin çok beklemezsiniz 3 4 gün içerisinde geri dönüş yaparlar 😀

bugün sipariş iptali sms geldi. bu arada canyon ile yazıştım bu yıl içerisinde ücretsiz kargo kampanyası yapacaklarmış ancak net tarih vermediler. şu an Mosso 739sca mı alsam yoksa decathlon yada canyonu beklesem mi emin değilim.

Decathlon un kurumsaallığı benim gözümde bitmiştir 4 kede siparişimi iptal ettiler siparişlerimden 2 sinin stol lontrolü yaptırdıktan sonra olmasına rağmen tekrardan iptal ettiler elinde ürün varsa siteye koyarsın yoksa koymazsın o kadar hevesleniyoruz kontrol ediyorum adamların dediğine bak yok efendim stok sistemimizde sorun var ürün aslında yok ama var gözüküyor falan ben böyle saçma sapan mağduriyet görmedim

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
@Mtn. Decathlon benim trainer siparişimi 10.işgününün saat 18 inde iptal ettiğinden beri pandemi geçene kadar internet siparişlerini beklemeye aldığım bir marka . Çok şaşırmadım açıkcası.

Dostlar selamlar,

Van Rysel EDR AF 105 almayı düşünmekteyim ancak beden seçimi konusunda tereddütlerim var. Şöyle ki;

Önceki bisikletim Specialized Sirrus Sport 57 cm L bedendi ve çok memnundum. Ancak Decathlon'daki Van Rysel sayfasındaki beden tablosunda benim boyuma uygun olan beden M görünüyor ve M bedenin ölçüsü 51,5 cm... Sirrus Sport'tan epey farklı.

(Boyum 1.78, iç bacak uzunluğum 84 cm)

Sirrus ve Van Rysel farklı kategorilerde bisikletler ve geometrileri epey farklı. Bu yüzden bedenlerinin de farklı olmasını anlayabiliyorum ama ürün sayfasında önerilen ölçünün farkı bana çok fazla geldi.

Van Rysel L bedeni 1.81 boydan başlatmış. (Boyum 1.78) Acaba sayfadaki resmi öneriye uyup M beden mi tercih etmeliyim yoksa Sirrus'umun ölçülerine bir nebze daha yakın olan L mi?

Kaldı ki Sirrus'taki ölçüleri tam olarak dikkate alacak olursam XL beden tercih etmem gerekiyor. Dediğim üzere geometri farklı olduğu için Van Rysel'ın M bedeni belki de bana tam olacaktır. Ancak şu an deneme şansım olmadığı için emin olamıyorum. Bu konuda bilgi, deneyim, görüş sahibi olan arkadaşlarımdan yorumlarını bekliyorum.

Van Rysel'ın beden tablosu ve Sirrus'umun bedeni görsellerde mevcut;

Sirrus beden.jpegVan rysel beden.PNG

@psikozz yeni stoklar temmuz gibi gelecek dediler haberiniz olsun. son verdiği sipariş te iptal oldu bende gidip bisan grand tour aldım.

@Mtn. Stok takibi yapacağım ama hangi bedeni takip edeceğim? :) Mevzu o... Beden seçimi konusunda yukarıda yazdıklarımdan yola çıkarak yardımcı olabilecek yorumları bekliyorum.

@psikozz Benim boyum 1.73, small için üst, medium için alt sınırda kalıyor. Decathlon un ve yol bisikleti kullanan insanların tavsiyesi iki beden arasında kaldıysanız konfor için büyük, performans için küçük olanı seçin. Benim de zaten konforlu bir tur bisikletim olduğu ve bu bisiklette performans aradığım için S beden olanını aldım. İlk kez yol bisikleti kullandığım için muhtemelen ilk hafta bel ve kollarda biraz ağrı oldu ama şu anda alıştım kadro boyundan memnunum. Sizin boyunuza zaten direk M önerilmiş hani arada kalma gibi bir durum da yok ama detay ölçüleri vs. bilemiyorum tabi boyunuza göre bacak boyunuz çok uzun veya kısaysa farklı seçenekler de düşünülebilir.

@undefined Kafamı karıştıran tek nokta M bedendeki ölçünün (51.5 cm) , beden ölçüsünden çok memnun olduğum L beden (57 cm) Sirrus bisikletimden açık farkla daha küçük olması...

Sirrus ve Van Rysel farklı kategorilerin bisikletleri ve geometrileri farklı... Bu geometri farkından dolayı bu 51.5 cm ve 57 cm aslında aynı boya hitap ediyor olabilir. Yani 178 cm boyundaki bana yol bisikleti olan Van Rysel'da 51.5 cm kadro boyu idealken, hibrid bisiklet olan Sirrus'ta 57 cm ideal olabilir. Eğer durum buysa Van Rysel'da M bedeni seçeceğim zaten direkt. Ama durum bu mu? Bu konuda deneyimi, bilgisi olan birilerinden yorumlara ihtiyacımız var. :)

Dostlar selamlar,

Van Rysel EDR AF 105 almayı düşünmekteyim ancak beden seçimi konusunda tereddütlerim var. Şöyle ki;

Önceki bisikletim Specialized Sirrus Sport 57 cm L bedendi ve çok memnundum. Ancak Decathlon'daki Van Rysel sayfasındaki beden tablosunda benim boyuma uygun olan beden M görünüyor ve M bedenin ölçüsü 51,5 cm... Sirrus Sport'tan epey farklı.

(Boyum 1.78, iç bacak uzunluğum 84 cm)

Sirrus ve Van Rysel farklı kategorilerde bisikletler ve geometrileri epey farklı. Bu yüzden bedenlerinin de farklı olmasını anlayabiliyorum ama ürün sayfasında önerilen ölçünün farkı bana çok fazla geldi.

Van Rysel L bedeni 1.81 boydan başlatmış. (Boyum 1.78) Acaba sayfadaki resmi öneriye uyup M beden mi tercih etmeliyim yoksa Sirrus'umun ölçülerine bir nebze daha yakın olan L mi?

Kaldı ki Sirrus'taki ölçüleri tam olarak dikkate alacak olursam XL beden tercih etmem gerekiyor. Dediğim üzere geometri farklı olduğu için Van Rysel'ın M bedeni belki de bana tam olacaktır. Ancak şu an deneme şansım olmadığı için emin olamıyorum. Bu konuda bilgi, deneyim, görüş sahibi olan arkadaşlarımdan yorumlarını bekliyorum.

Van Rysel'ın beden tablosu ve Sirrus'umun bedeni görsellerde mevcut;

232234 dosyayı görüntüle232235 dosyayı görüntüle
Sirrus ölçülerini karıştırmayın. Bende 2 sene o bisikleti kullandım. L beden kullanıyordum. Ama ondan önce ve sonra hep m beden kullandım.

• Beğen
Tepkiler: psikozz
@psikozz Hocam zaten size ve tabi ki herkese tavsiyem bu bisikleti siteden almayın. Biz 2 tane aldık ayrıca başka bir arkadaş daha almıştı, kargo olayını kesinlikle beceremiyorlar. Benim ve diğer arkadaşın bisikletinin gidon bandı yırtık bir şekilde sarılı çıktı. Arkadaş L siparişi vermişti 20 gün sonunda S geldi. Mağazaya gidip tekrar uğraştı değiştirdi vs. hani yardımcı olmuyor değiller oluyorlar bana da gidon bandı verdiler ama uğraşıyorsunuz bi ton. Ayrıca siparişi defalarca iptal olanlar da olmuş konuyu baştan itibaren okuduysanız. O yüzden bana kalırsa mağaza stoklarına girerse eğer gidip görüp deneyerek almanızı tavsiye ederim. Bisiklet güzel ancak internetten sipariş süreci sıkıntılı decathlonun.

• Beğen
Tepkiler: psikozz
Peki sizce Van Rysel mı, Carraro Fire Karbon 2019 mu? (105 R7000 setli olan 2019 Fire Karbon C 1.1 )

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Merhabalar birsey sormak istiyorum. Yol bisikleti araştırıyorum bu aralar, ben de van rysel 105 modelini inceledim fakat başka markalarda kadro haric herseyi ayni olanlar daha ucuz(örn. Peugeot r13 6300tl civari, bisan rx9500 5900tl civari). Çok anlamıyorum yol bisikletlerinden . Sizce fiyata değer daha önemli bir fark varmi van rysel ile bu bisikletler arasinda?

@oguz169 hepsinin kendine göre avantajlı yönleri var ancak van rysel da 6.500tl idi ötv artışından sonra 7.500e çektiler fiyatı diğer markalarda zam olmadı. Fiyat farkı bu yüzden.

• Beğen
Tepkiler: oguz169
Bugün Decathlon'a uğradım bisiklet kıyafetleri almak için. Bir de ne göreyim, 1 ay önce şubeye getirtip iade ettiğim bisiklet hala duruyor. Bir de 25€ indirim yapmışlar. Sanırım her üründe olan bir indirim ama insan gerçekten hayret ediyor 105 set, hafif bir kadro ve fulcrum jantlı bir bisikletin bu fiyata satılmasına.

Ek: Almanya KDV'yi yüzde 19dan 16ya düşürmüştü geçen gün. Sebebi oymuş.
232665 dosyayı görüntüle

Decathlon siparişimi sms yoluyla iptal ettiğini bildirmişti, 2 gün sonra stoklara girdi, aradım kendilerini, siparişin iptal olmadığını hazırlandığını söylediler. Ben aramasam öğrenemeyecektim. sonuç olarak 15 günde ürün elime geçmiş oldu. Bisikletin donanımını karşılaştırmak isteyenler için selesini Van Rysel ismi ile Selle Royal'e yaptırmış, selenin altında görünce dikkatimi çekti.

Geri