Dostlar selamlar,
Van Rysel EDR AF 105 almayı düşünmekteyim ancak beden seçimi konusunda tereddütlerim var. Şöyle ki;
Önceki bisikletim Specialized Sirrus Sport 57 cm L bedendi ve çok memnundum. Ancak Decathlon'daki Van Rysel sayfasındaki beden tablosunda benim boyuma uygun olan beden M görünüyor ve M bedenin ölçüsü 51,5 cm... Sirrus Sport'tan epey farklı.
(Boyum 1.78, iç bacak uzunluğum 84 cm)
Sirrus ve Van Rysel farklı kategorilerde bisikletler ve geometrileri epey farklı. Bu yüzden bedenlerinin de farklı olmasını anlayabiliyorum ama ürün sayfasında önerilen ölçünün farkı bana çok fazla geldi.
Van Rysel L bedeni 1.81 boydan başlatmış. (Boyum 1.78) Acaba sayfadaki resmi öneriye uyup M beden mi tercih etmeliyim yoksa Sirrus'umun ölçülerine bir nebze daha yakın olan L mi?
Kaldı ki Sirrus'taki ölçüleri tam olarak dikkate alacak olursam XL beden tercih etmem gerekiyor. Dediğim üzere geometri farklı olduğu için Van Rysel'ın M bedeni belki de bana tam olacaktır. Ancak şu an deneme şansım olmadığı için emin olamıyorum. Bu konuda bilgi, deneyim, görüş sahibi olan arkadaşlarımdan yorumlarını bekliyorum.
Van Rysel'ın beden tablosu ve Sirrus'umun bedeni görsellerde mevcut;
232234 dosyayı görüntüle232235 dosyayı görüntüle