Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Decathlon Van Rysel Edr Road Af 2020 Ülkemizde Satışta

Nicedir bekliyordum, hatta mail atmıştım 2020 modeller icin. Kabloların hem üstten hem alttan dışardan geçmesi çok kötü oldu. :(

Scudo
L beden anında tükenmiş 1 tane getirdiler galiba

Stoklar bitse de 1-2ser adet ekleniyor sonrasında.

Bu bisikletle beraber ben de btwin kullanıcılarına katılıyorum, ekimden beri kayseride 105 setli sıfır yol bisikleti arıyordum çok şükür nasip oldu
Merhaba, bisiklet elinize ulaştı mı, memnun musunuz acaba ?

Ayın 8’inde verdiğim sipariş 13’ünde kargolandı 14’ünde istanbul’da elime ulaştı. Kargo durumunu merak edenler için haber vermiş olayım.

Güzel günlerde kullanın Kargo sağ salim geldi umarım. bisikleti kurdunuz mu

Bisiklet kurulu geldi, sadece gidonu ben monte ettim. Boyum kadar bir karton koli içinde geldi. sağlam. Bir çizik vb yok. Teşekkür ederim.

@kubilayt beklediğiniz gibi miydi hocam kalite olarak? Evet, ürün görselleri bekliyoruz.

• Beğen
Tepkiler: smhkvs
Güle güle kullanın. Bu bisiklet acaba hangi klasmana dahil edilebilir ? Aero, endurance, lightweight ?

• Beğen
Tepkiler: seyhanh
Güle güle kullanın. Bu bisiklet acaba hangi klasmana dahil edilebilir ? Aero, endurance, lightweight ?
Performance diyebiliriz. Açıları tribana göre gerçek bir yol bisikleti açıları bulundurmakta , görünüşe göre.

Merhaba, bisiklet elinize ulaştı mı, memnun musunuz acaba ?

Evet bisiklet bana ulaştı, kargoda sıkıntı yoktu ama vites fren ayarı için bisikletçiye göstermek gerekiyor ben kendim yapamadım.İlk yol bisikleti deneyimim olduğu için pek değerlendirme yapamıyorum ama avuç içi jelli eldiven kullanmama rağmen avuç içim ağrıdı sebebini bilmiyorum umarım alışırım.Sokağa çıkma yasağı bitince resmini çekmeyi düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
@BooJack güzel günlerde kullanın, biraz alışma süresi tanıyın birbirinize :)

• Beğen
Tepkiler: BooJack
Evet bisiklet bana ulaştı, kargoda sıkıntı yoktu ama vites fren ayarı için bisikletçiye göstermek gerekiyor ben kendim yapamadım.İlk yol bisikleti deneyimim olduğu için pek değerlendirme yapamıyorum ama avuç içi jelli eldiven kullanmama rağmen avuç içim ağrıdı sebebini bilmiyorum umarım alışırım.Sokağa çıkma yasağı bitince resmini çekmeyi düşünüyorum.
İlk zamanlar benimde ağrımıştı ellerim. Şu an sıkıntım yok.

Alsam mi diye dusunuyorum, ciddi dusunuyorum :-D

Kablolarin icerde oldugu incelemeler var youtube'ta, sanirim AF900 onlar?

Üst çatal gerçekten tuhaf gözüküyor kadro da pek yakışıklı durmuyor,benim pek hoşuma gitmedi kadrosu genel olarak.

• Beğen
Tepkiler: Demir Atlı Adam
Ben bunu bisikletten işkillendim biraz hiçbir Avrupa ülkesinde stokta görünmüyor çok enteresan geldi bana

Geri