Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Decathlon Van Rysel Edr Road Af 2020 Ülkemizde Satışta

Scudo
Hamize hayırlı olsun o zaman. :komik:

Kargoyla gelenleri müşteri kendi kurarsa garanti dışı kalıyor mu hocam?

Govde/tesisat vs kurulu geliyor zaten, bir tek gidon kismi ve ufak tefek seyleri takmak kaliyor. Kurulu geliyor zaten denilebilir.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: enzo
Bisikletim dün sabah kargoya verildi ama hala İstanbulda. Sanırım firmalar yoğun.

Mağaza teslim olarak aldım. Bugün sabah kargoya verildi dendi. Kendi araçları ile geliyormuş. Muhtemelen akşam üstü mağazadan alabilicem.

Mağaza teslim olarak aldım. Bugün sabah kargoya verildi dendi. Kendi araçları ile geliyormuş. Muhtemelen akşam üstü mağazadan alabilicem.
Bazen mağazaya geliyor fakat işlenmediği için yolda görünüyor. Gelmiş fakat depoda duruyo olabilir. Mağzayı arayıp sorun bence👍

Benim yaşadığım ilde decathlon olmadığı için eve teslim aldim. Bisikletin montajını yaparım dert değil ama fren ve vites ayarı istiyor mu? Yoksa onlarda mı ayarlanmış şekilde geliyor

Bazen mağazaya geliyor fakat işlenmediği için yolda görünüyor. Gelmiş fakat depoda duruyo olabilir. Mağzayı arayıp sorun bence👍
Biraz daha vakit geçsin. saat 16:00 gibi arayıp gideceğim :) Teşekkürler uyarınız için.

Benim yaşadığım ilde decathlon olmadığı için eve teslim aldim. Bisikletin montajını yaparım dert değil ama fren ve vites ayarı istiyor mu? Yoksa onlarda mı ayarlanmış şekilde geliyor
2-3 video izlemeye bakıyor fren-vites ayarları, kesinlikle kendiniz öğrenin, zaten vites ayarını Sivas hava değişimlerine göre sık sık yapmanız gerekebilir :) Hayırlı olsun.

2-3 video izlemeye bakıyor fren-vites ayarları, kesinlikle kendiniz öğrenin, zaten vites ayarını Sivas hava değişimlerine göre sık sık yapmanız gerekebilir :) Hayırlı olsun.
TSK ederim haklisiniz vites ayarı kesinlikle öğrenmem lazım. Eski bisikletim de bir türlü beceremedim.

Geri