amasseia
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 3.706
- İsim
- Ali
- Başlangıç
- 1996—97
- Bisiklet
- Mosso
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
İlk yolculuk ilk foto VAN RYSEL 105 🤗
Evet, pamuk eller cebe. Edr CF Ultegra(M) ve 105(L) stoklara girmiş haydi bakalım alana hayırlı olsun.
(link)
(link)
Bu yoruma katılmamak elde değil 062 2021 modele sahibim r7000 frenler cidden çok hisli ve dengeli ıslak zeminde frenden önce lastiğin önemi zaten yadsınamaz ama iyi bir lastik ile bu frenler çoğu ürünü bozar.105 r7000 frenler çok çok iyi. 105'li bisikletimde yağışta bile fren performansı çok az kayba uğruyordu. Bence yol bisikletinde v fren hâlen daha avantajlı, ciddi oranda hafiflik söz konusu.
105 r7000 frenler çok çok iyi. 105'li bisikletimde yağışta bile fren performansı çok az kayba uğruyordu. Bence yol bisikletinde v fren hâlen daha avantajlı, ciddi oranda hafiflik söz konusu.
Decathlon burayı okuyup karbon bisikletlerinin ne kadar ucuz (!!!) olduğunu farketmiş.....EDR CF modellerine 3bin TL zam yapmış. Ayrıca stokta bile değil. Detaylarına bakmadım ama BIANCHI Infinito XE Ultegra Disk 27.540 TL fiyatıyla daha uygun gibi.
Ortada olmayan bisiklete istediği kadar zam yapsınlar... Yukarıda söylenen 5000 tl düşürülme ihtimalini göz önünde bile bulundurmayın. Ancak hayallerimizde olacak çünkü.Iyi ki almışım... Alalı 2 hafta olmadı bisiklet 11.000 olmuş 😳
(link)
1. soru için bütçe meselesi. Yol pedalı düşünüyorsanız shimano r540 pedal olabilir. Ayağınızın yapısına göre bir marka ve ayakkabı modeli seçmeniz gerekiyor. Mesela taraklı ayaklar için shimano kalıpları daha iyidir. SIDI'ler uygun değildir gibi.Van Rysel 105 alan arkadaşlara iki sorum olacak.
1. Kilitli pedal ve ayakkabı tercihiniz ne oldu? ( ilk kez kullanacağım ve acayip pahalı ürünlerle karşılaştığım için zorlanıyorum.)
2. Bisikletin ilk bakımı ne zaman ve Decathlonda ücretsiz bakım yapılyor mu? (zira bana bulunduğun şehirde vites ayarlarına baktırırsın buraya getirmeme gerek yok dediler.)
Şimdiden teşekkür ediyorum.
Bu bakımı istediğim ilde yaptırabilir miyim1. soru için bütçe meselesi. Yol pedalı düşünüyorsanız shimano r540 pedal olabilir. Ayağınızın yapısına göre bir marka ve ayakkabı modeli seçmeniz gerekiyor. Mesela taraklı ayaklar için shimano kalıpları daha iyidir. SIDI'ler uygun değildir gibi.
2. soru için ; 6 aylık ücretsiz bakım var. Ama çok sık kullanırsanız yaz sonunda, sezon bitiminde, 3. 4. 5. ayda da götürebilirsiniz. Bakıma ihtiyacı olduğunda yani. 6. ayda gelin demezler, bakımı yaparlar.