Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Decathlon Van Rysel Edr Road Af 2020 Ülkemizde Satışta

Evet, pamuk eller cebe. Edr CF Ultegra(M) ve 105(L) stoklara girmiş haydi bakalım alana hayırlı olsun.

(link)

(link)

Scudo
İki model icinde XL kadro gelecekmi diye mail attım gelmeyecekmiş sadece M ve L kadro getiriyorlar. İhtiyacı olanların bilgisine.

• Üzgün
Tepkiler: Runandbike
İlk yolculuk ilk foto VAN RYSEL 105 🤗

Hayırlı olsun , EDR AF 105 ailesine bir üyemiz daha geldi :) . Kazasız , belasız bol pedallamalar... spd ve ayakkabı tamamlar bu işi...
Evet, pamuk eller cebe. Edr CF Ultegra(M) ve 105(L) stoklara girmiş haydi bakalım alana hayırlı olsun.

(link)

(link)

İkisi de güzel makina ama 52-36 ile 11-28 oranları da terletir epey :D

Mevcutta 1 adet L stokta görünüyor arkadaşlar. Düşünenler var ise hatırlatmış olayım.

• Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
Ne desem bilemedim... Zam gelmis

Dosyalar

• Screenshot_20210622_204956_com.decathlon.tr.jpg
    Screenshot_20210622_204956_com.decathlon.tr.jpg
    54,3 KB · Okunma: 127
Şu endurance kadrolarla 11x28 ruble yerine 11x30 koysalarmış keşke. Kırmızı olan cidden güzel duruyor, borularda kocaman fontla marka ismi yazmaması da hoş. Birkaç karta 7 taksit yapılıyor, taksitli olarak belki almak mümkün olabilir.

Kırmızı olan baya iyiymiş. 25 bin pahalı görünse de o ayarda bir şey kendini kanıtlamış markalarda 2 katıdır en az.

105 r7000 frenler çok çok iyi. 105'li bisikletimde yağışta bile fren performansı çok az kayba uğruyordu. Bence yol bisikletinde v fren hâlen daha avantajlı, ciddi oranda hafiflik söz konusu.
Bu yoruma katılmamak elde değil 062 2021 modele sahibim r7000 frenler cidden çok hisli ve dengeli ıslak zeminde frenden önce lastiğin önemi zaten yadsınamaz ama iyi bir lastik ile bu frenler çoğu ürünü bozar.

Kırmızı olan baya iyiymiş. 25 bin pahalı görünse de o ayarda bir şey kendini kanıtlamış markalarda 2 katıdır en az.
85B9A7A9-3778-409B-840E-1708234CA8AD.jpeg

Giant kendini kanıtlamış bir markamıdır sizin için bilemem ama o kadar uçuk farklar yok.

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
105 r7000 frenler çok çok iyi. 105'li bisikletimde yağışta bile fren performansı çok az kayba uğruyordu. Bence yol bisikletinde v fren hâlen daha avantajlı, ciddi oranda hafiflik söz konusu.

Katılıyorum. Hd fren kullanmadım ama r7000 vfren ile hiçbir inişte , inişli virajlarda sorun görmedim gayet güvenli . Tabii kaliteli hd fren ile kıyaslama yapmadan da ondan iyidir diyemem ancak bugün turumda inanılmaz hızla gelen ve şiddetli yağan yağmura yakalandım.

Yerler 5dk içinde akarsu haline geldi , yağmurda çok keyif aldım .. millet sağa sola kaçarken ben gülerek sürdüm çok zevkliydi 🤣

Frenlerle ilgili de bir sorun görmedim , pabuçlarım baradine kırmızı/siyah... ama ayakkabılarımın içi bile su doldu ...

IMG_20210619_035723.jpg
Evet ilk uzun yolumuzu yaptık.denizliden otobus ile gece Afyon'a gectik sabah afyondan Aydın'a doğru yola çıktık hedef 333 km yapmakti buharkente 255 km de arkadaş rahatsızlandı orda turu bitirmek zorunda kaldık . Yokuşlarda hiç uzmedi kendisi iyi almisim diyorum tekrar
Check out my activity on Strava: (link)

Dosyalar

• IMG_20210622_233437.jpg
    IMG_20210622_233437.jpg
    92,5 KB · Okunma: 22
Decathlon burayı okuyup karbon bisikletlerinin ne kadar ucuz (!!!) olduğunu farketmiş.....EDR CF modellerine 3bin TL zam yapmış. Ayrıca stokta bile değil. Detaylarına bakmadım ama BIANCHI Infinito XE Ultegra Disk 27.540 TL fiyatıyla daha uygun gibi.

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve everhard
Decathlonda garip yeni ürün ekliyo stokta yok. o zaman tüm dünyadaki modelleri ekle altına stokta yok yaz

Decathlon burayı okuyup karbon bisikletlerinin ne kadar ucuz (!!!) olduğunu farketmiş.....EDR CF modellerine 3bin TL zam yapmış. Ayrıca stokta bile değil. Detaylarına bakmadım ama BIANCHI Infinito XE Ultegra Disk 27.540 TL fiyatıyla daha uygun gibi.

Böyle ani fiyat değişiklikleri varken benim ürünü alacağım varsa da almam mesela. 3000 lira fiyat arttıran kafasına eser ya da satış miktarını beğenmez 5000 lira düşürebilir de. Arada kaçan müşteriye kaçar gene.

Iyi ki almışım... Alalı 2 hafta olmadı bisiklet 11.000 olmuş 😳

(link)
Ortada olmayan bisiklete istediği kadar zam yapsınlar... Yukarıda söylenen 5000 tl düşürülme ihtimalini göz önünde bile bulundurmayın. Ancak hayallerimizde olacak çünkü.

Van Rysel 105 alan arkadaşlara iki sorum olacak.

1. Kilitli pedal ve ayakkabı tercihiniz ne oldu? ( ilk kez kullanacağım ve acayip pahalı ürünlerle karşılaştığım için zorlanıyorum.)

2. Bisikletin ilk bakımı ne zaman ve Decathlonda ücretsiz bakım yapılyor mu? (zira bana bulunduğun şehirde vites ayarlarına baktırırsın buraya getirmeme gerek yok dediler.)

Şimdiden teşekkür ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: Rhodiumm
Van Rysel 105 alan arkadaşlara iki sorum olacak.

1. Kilitli pedal ve ayakkabı tercihiniz ne oldu? ( ilk kez kullanacağım ve acayip pahalı ürünlerle karşılaştığım için zorlanıyorum.)

2. Bisikletin ilk bakımı ne zaman ve Decathlonda ücretsiz bakım yapılyor mu? (zira bana bulunduğun şehirde vites ayarlarına baktırırsın buraya getirmeme gerek yok dediler.)

Şimdiden teşekkür ediyorum.
1. soru için bütçe meselesi. Yol pedalı düşünüyorsanız shimano r540 pedal olabilir. Ayağınızın yapısına göre bir marka ve ayakkabı modeli seçmeniz gerekiyor. Mesela taraklı ayaklar için shimano kalıpları daha iyidir. SIDI'ler uygun değildir gibi.

2. soru için ; 6 aylık ücretsiz bakım var. Ama çok sık kullanırsanız yaz sonunda, sezon bitiminde, 3. 4. 5. ayda da götürebilirsiniz. Bakıma ihtiyacı olduğunda yani. 6. ayda gelin demezler, bakımı yaparlar.

• Beğen
Tepkiler: Şehirli ve Myali
1. soru için bütçe meselesi. Yol pedalı düşünüyorsanız shimano r540 pedal olabilir. Ayağınızın yapısına göre bir marka ve ayakkabı modeli seçmeniz gerekiyor. Mesela taraklı ayaklar için shimano kalıpları daha iyidir. SIDI'ler uygun değildir gibi.

2. soru için ; 6 aylık ücretsiz bakım var. Ama çok sık kullanırsanız yaz sonunda, sezon bitiminde, 3. 4. 5. ayda da götürebilirsiniz. Bakıma ihtiyacı olduğunda yani. 6. ayda gelin demezler, bakımı yaparlar.
Bu bakımı istediğim ilde yaptırabilir miyim

• Beğen
Tepkiler: Rhodiumm
Geri