Rhodiumm
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 2.309
- İsim
- Ayberg
- Başlangıç
- 2016—17
- Bisiklet
- Mosso
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Evet yaptırabilirsinizBu bakımı istediğim ilde yaptırabilir miyim
Evet yaptırabilirsinizBu bakımı istediğim ilde yaptırabilir miyim
Teşekküre ederim. Yaşadığım ilde decathlon olmadığı için soruyorum bisikleti arabaya atsam başka bir ile götürsem her zaman birini bulabilir miyim yoksa randevu mu almam lazimBu bakımı istediğim ilde yaptırabilir miyim
Mtb’lerin geleceği kesin mi acaba?RC100 ve RC500 modeli harici şu an gelecek olan yol bisikleti yok 2 hafta sonra ülkeye 40 adet rc500 gelecek. Mtb'de ise 6 hafta sonra XC50,100,120,900 serilerinden bisikletler gelecek. Umarım ihtiyacı olanlar yakalayabilir.
Uçak düşmezse plana göre gelecekMtb’lerin geleceği kesin mi acaba?
Hata nedir tam olarak?Bende bu hafta EDR Af 105 sahibi oldum. İlk turumda farkettim ki jant hatası var. Decathlon'a gittiğimde jantları artık değiştirmediklerini zımparaladıklarını öğrendim. Tamir edilmiş jant kullanan var mı ? Nasıl bir yol izlemeliyim ?
Alüminyum profil, jant yapmak için yuvarlatılır ve her iki uç birbirine kaynak yapılır. Birbirine kaynak yapılırken seviye farkı oluşmuş, yani fren pabucunun geldiği yer pürüzsüz olmamış ve bu hata da fren sıkıldığında hem sesin gelmesine hem de fren pabucununun rendelenmesine neden oluyor.Hata nedir tam olarak?
Yeni aldığın malzemede kusur varsa yenisi ile değiştirilir,bu onların iyi niyeti değil zorunluluk,değişim konusunda bastır,eğer kabul etmezler ise tüketici mahkemesine başvur.Bende bu hafta EDR Af 105 sahibi oldum. İlk turumda farkettim ki jant hatası var. Decathlon'a gittiğimde jantları artık değiştirmediklerini zımparaladıklarını öğrendim. Tamir edilmiş jant kullanan var mı ? Nasıl bir yol izlemeliyim ?
Ülkemizde ürünü arkasında duran satıcı olmadığı için Decathlon iyi niyetli olarak algılandı doğal olarak. Size katılıyorum kesinlikle parça değişimi konusunda ısrarcı olunmalı, gerekirse tüketici hakem heyetine başvurulmalı.Yeni aldığın malzemede kusur varsa yenisi ile değiştirilir,bu onların iyi niyeti değil zorunluluk,değişim konusunda bastır,eğer kabul etmezler ise tüketici mahkemesine başvur.
Jantları korkuttu hocam milleti. İlk parti hatalı çıktı, ikinci parti kimi iyi kimi kötü çıktı. Firma net bir geri çağırma programı uygulayamadı ve kimininki değişti kimininki değişmedi. Şahsen jant yükseltme masrafı göze alınarak alınması gereken bir bisiklet olarak görüyorum.2500 TL zam yemesine rağmen yine muadillerine göre rekabetçi bir fiyat. Tabi tek sorun bisiklet yok.
278754 dosyayı görüntüle
Aynen, o mevzu sıkıntı yarattı fakat çözümü sunmuşlardı. Ben Kasım ayında aldığımda jant sıkıntısı yaşamadım.Jantları korkuttu hocam milleti. İlk parti hatalı çıktı, ikinci parti kimi iyi kimi kötü çıktı. Firma net bir geri çağırma programı uygulayamadı ve kimininki değişti kimininki değişmedi. Şahsen jant yükseltme masrafı göze alınarak alınması gereken bir bisiklet olarak görüyorum.
acaba merida reacto modellerini değerlendirsem mi yeni başlayacağım diye korkuyorum ama sonuçta seleyi aşağı indirip konforu arttıramaz mıyımIktidar degisirse neden olmasin
Sele ayarini indirmekle konfor artmaz aksine alcak sele ayari dizlerinize zara verir. Bisikleti yeni alirken boyunuza uygunu olani alarak sele ayarinida boyunuza göre ayarlamak en dogrusu olur. Yanlis kadro boyuda pek iyi olmaz, bilginize.acaba merida reacto modellerini değerlendirsem mi yeni başlayacağım diye korkuyorum ama sonuçta seleyi aşağı indirip konforu arttıramaz mıyım