Scudo Sports

Decathlon

Daha önce gs store dan yaptım bi sıkıntı yaşamadım ama orda 3d yoktu

Scudo
@Enigma23 Nasıl yok daha 15 dakika önce alışveriş yaptım. Sorun cıkmadı.

Ben de uzun bir süre önce alışveriş yapmayı denemiştim İninal Kart ile ve kabul etmemişti. Daha sonra mesaj atıp sordum, eskiden desteklediklerini ancak artık İninal ile alışverişi kabul etmediklerini söylemişlerdi.

Master cardin geçtiği her yerde ininalde geçiyor diye bilgim var

Evet eskiden geçen banka kartları şimdi decathlonda geçmiyormus bunu az önce deneyerek öğrendim :confused:

Decathlondan aldığımız bir bisikleti başka bisikletle değişim yapabiliyormuyuz

O bisiklet kısa süre de olsa kullanıldığından artık ikinci el olmuş durumda, yeniden "sıfır" diye satılamayacağı için maalesef iade almazlar.

İnternet sitesinde alındığı söyleniyor bu konuda bilginiz varmı yoksa düz mantık mı konusuyonuz

Düz mantıkla ne alakası var ister mağazadan alın ister internetten, ürün sıfır olarak satılamayacak durumdaysa iade alınmaz.Ürünü iade etmek için kullanmamış olmanız gerekir.Sizin bisikletinizi başkasına sıfır diye nasıl satacaklar?

@hlksnrr beni ilgilendirmez sonuçta sitesinde 15 gün icinde iade 30 gün icinde değişim yapılı yazıyor ve zaten bana büyük bnoy satarken düşünceklerdi

Ne demek beni ilgilendirmez bisikleti alırken boyuna bakmadınız mı büyük boyu zorla mı sattılar ?

• Beğen
Tepkiler: berktx
Sizin bisikletiniz 30 gün içerisinde mi alındı eğer alındıysa değişim yapılabilir, ayrıca dediğiniz şey kadronun büyük olması geçerli bir sebep olabilir. Lakin 3 5 ay kullandıktan sonra değişim vs isterseniz ki hiç bir firma bunu yapmaz.

Geri