Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Decathlon

Ayrıca değişim olsa bile farklı model renk ile değil farklı sadece farklı boy ile yapılıyormuş.Maalesef değişimi farklı modelle yapamazsınız.

Eğer 15 gün geçmediyse sadece iade edebilirsiniz, oda kabul ederlerse.

Scudo
Hangi Ürünleri Değiştiremiyorum?

Tek kullanımlık ürünlerin değişimi kabul edilmemektedir. Kozmetik ve kişisel bakım ürünleri, iç giyim mayo,bikini ürünleri değiştirilememektedir.Ayrıca güvenlik malzemelerinde de güvenlik nedeni ile değişim yapılamamaktadır.

Bu ürünlerin dışında decathlon.com.tr‘den aldığınız tüm ürünlerimizde yalnızca beden değişikliği yapılabilmektedir, renk yada farklı model değişikliği yapılamamaktadır. Farklı renk yada model değişikliği talep edildiğinde ücret iadesi gerçekleştirilerek yeniden sipariş vermeniz talep edilmektedir.

Sayfanın en altında:

(link)

Siz en iyisi yarın müşteri hizmetleriyle görüşüp çözüm arayın ne olacağı belli olmaz değiştirmezler derim değiştirirler yada değiştirirler derim değiştirmezler.

Nasıl bir politika izleyeceklerini iade sayfalarından kestirmek zor.

Konu tam denk gelmiş bugün akşam üzeri 5 gün önce almış olduğum ve 50 km deneme srüşü yaptığım btwin triban 520 model yarış gidonlu bisikletimi triban 520 lat bar ile değiştirdim işlem şu şekilde oluyor
1-iade değişim bölümüne gidip dechatlon kartınızı verip değiştirmek istediğinizi söylüyorsunuz
2-bisiklet bölümünden görevli gelip bisikleti inceliyor tur atıyor oralarda
3-iadeye onay veriyor
4-yeni alacağınız bisikleti alıp yeniden iade değişim danışmanına gidiyorsunuz arada fark alacaksanız kasadan farkı veriyor siz ark verecekseniz arkı ödüyorsunuz ve işlem tamamlanmış oluyor
Yani dechatlon da değişim iade yapılabiliyor yeterki 15-30 gün aşımı olmasın veya kişisel bi ürün olmasın bide ürüne zarar vermemiş olun iyi orumlar :)

@psikolog

Çok ilginç gerçekten inanılmaz bu kadar müşteri memnuniyeti,atasun optik mağaza müdürünün kendi eliyle yamulttuğu gözlüğüme hiç bir şey yapmamıştı bile.Alkışlanacak davranış.

@Malik altuntaş ben Samsun'da ki mağazalarından aldığım bisikleti bir sonra ki gün bir küçük bedenini almak üzere iade etmiştim herhangi bir sorun yaşamadım. Görevli geldi inceledi bir sıkıntı yok dedi ve değişim işlemi yapılmıştı. Eğer kullanılmamış ürünse sorun çıkaracaklarını sanmıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Malik altuntaş
@Malik altuntaş Rica ederim bisikleti yarış gidonundayken frene basmakta güçlük çektiğim için flat bar olarak değiştirdim şimdi çok memnunum açıkçası :)
Üstelik 420 tl de nakit aldım hemde triban 520 i alırken kredi kartına 5 taksit şeklinde almıştım ama iadeyi nakit aldım oysa ki şartları okuduğumda kredi kartıyla taksitli yapılan satışlarda nakit alacağınız kalırsa değişim değil iade + satış işlemi gerekiyor yazıyor yani triban 520 yi iade edip kredi kartıyla 1919 / 5 taksitin kartıma iadesini bekeleyip iade 7 iş günü içinde yapılıyor daha sonra triban 520 fb yi 1499 / 5 şeklinde tekrar yapılandıracaktım ama öyle olmadı iyi de oldu hiç beklemeden 520 yi bırakıp 520 fb ve 420 tl iadeyi alıp gittim :)

Geri