Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Decathlon

Scudo
@Malik altuntaş konuyu müşteri hizmetleriyle görüşün sonuç alinamazsa Tüketici Hakem Heyetine başvurun kullanici hatasi yoksa lehinize sonuçlanir.

Burdaki tüm cevaplardan daha tatmin edici bir cevap için arayın bence: 0212 - 640 74 92 (Müşteri destek)

Aynen ana yere telefon ac, gidipte ugrasmaktansa telefon acman daha iyi olur.

Arkadaşlar benim decathlon kartımda 2600 puan var. 50 lira yapıyor ancak nasıl kullanacağımı bi türlü bulamadım. Puanları hediye çekine nasıl dönüştürüyoruz bilen var mı?

@Auron Sanchez Bana mail olarak gelmişti hediye çeki. Mailde bulunan kodu kasaya okutunca indirim çeki geçerli oluyor. Bir de sanırım Decathlon kartın internet sayfasında dönüştürmek için yer vardı.

@Auron Sanchez Puanların otomatikman sıfırlanıp hediye çekine dönecektir. Müşteri hizmetleri ile konuşman gerekebilir.

upload_2016-6-25_16-9-23.pngupload_2016-6-25_16-9-35.pngupload_2016-6-25_16-9-49.png

mail adresinize numara ve pin kodu gönderilmiş olması lazım. ödeme yaparken e-çek kısmını işaretleyip numaraları girerek ödeme yapabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: ilker
@Salih Abi Yok hocam gelmedi malesef :(
Pazartesiye kadar çek olması lazım dedi müşteri hizmetlerini aradım da bekleyelim artık :agla::agla:

Muhakkak gelmesi lazım @Auron Sanchez hocam. Ben bugün gittim kullandım bi pompa birde kask aldım üstüne 40 lira verdim. Emailiniz güncel mi?

Benim bisikletten önce puan geldi kargodaymış buradaki mağaza salı günleri mal kabul yapıyormuş bugün gittim sordum. Salıya kadar bekleyeceğim :( @Auron Sanchez

@Auron Sanchez bi an önce gelsin de yavaş yavaş başlayalım sürmeye aldığım gibi zaten 30 km yol yapacağım ilk deneyim olucak insan ister istemez heyecan yapıyor :D

@HakanMaktav Çok zevkli emin ol :D Baya eğleneceksin, bende her akşam çıkıp 15 20 km sürüyorum bu aralar, daha profosyonel çalışmalara başlıycam forma da aldıktan sonra :D
bende zincir yağı, vd40, würt aldım 60 lira da bunlara gitti. Zinciri yağlıycam yaklaşık 15 20 gün sonra güzelce temizleyip :D

@Auron Sanchez kıskanıyorum ama :D gaz yağı ve zincir yağı bende alacam daha kilit konusunda kararsızım hala birde yer pompası tabii ohoo masraf çok oldu :D :)

@HakanMaktav Dışarıya kilitleme sakın. Bende kilit konusunda kararsızım sanırım
Ya bunu (link)
ya da bunu alayım diyorum (link)
Zaten bi üniversitenin bisiklet alanına koyacağım en fazla 40 dakikalık onun dışında hayatta bırakmam dışarda :D

pompayı çok sonra alıcam pompa pahalı baya şimdi almaya kalksam en ucuzu 90 100 lira

Forma, Km saati, Gözlük kalacak sonra da :D Bunlar da 250 lira tutacak en az :D

Geri