Arkadaşlar benim decathlon kartımda 2600 puan var. 50 lira yapıyor ancak nasıl kullanacağımı bi türlü bulamadım. Puanları hediye çekine nasıl dönüştürüyoruz bilen var mı?
@Auron Sanchez Bana mail olarak gelmişti hediye çeki. Mailde bulunan kodu kasaya okutunca indirim çeki geçerli oluyor. Bir de sanırım Decathlon kartın internet sayfasında dönüştürmek için yer vardı.
Benim bisikletten önce puan geldi kargodaymış buradaki mağaza salı günleri mal kabul yapıyormuş bugün gittim sordum. Salıya kadar bekleyeceğim @Auron Sanchez
@Auron Sanchez bi an önce gelsin de yavaş yavaş başlayalım sürmeye aldığım gibi zaten 30 km yol yapacağım ilk deneyim olucak insan ister istemez heyecan yapıyor
@HakanMaktav Çok zevkli emin ol Baya eğleneceksin, bende her akşam çıkıp 15 20 km sürüyorum bu aralar, daha profosyonel çalışmalara başlıycam forma da aldıktan sonra
bende zincir yağı, vd40, würt aldım 60 lira da bunlara gitti. Zinciri yağlıycam yaklaşık 15 20 gün sonra güzelce temizleyip
@HakanMaktav Dışarıya kilitleme sakın. Bende kilit konusunda kararsızım sanırım
Ya bunu (link)
ya da bunu alayım diyorum (link)
Zaten bi üniversitenin bisiklet alanına koyacağım en fazla 40 dakikalık onun dışında hayatta bırakmam dışarda
pompayı çok sonra alıcam pompa pahalı baya şimdi almaya kalksam en ucuzu 90 100 lira
Forma, Km saati, Gözlük kalacak sonra da Bunlar da 250 lira tutacak en az