Scudo Sports

Decathlon

Güvende değil. Geçenlerde arkadaşımla oraya bisikletleri bırakıp mağazaya girirken güvenlik personeli "ben bisikletlerden sorumlu değilim" diye söyledi. "Peki senin burda ne işin var o zaman" diye sormaktan kendimi zorla tuttum...

Scudo
ben ordan aldığım için içeri sokuyorum bakıma gelmiş gibi

@bianchircx229 hocam bi yumrukluk işi var gibi duruyo bide 4 haneli şifreyi hangi tuşlarla giriyoz

Atkadaşlar güvende değil
Bundan 1 sene önce bir decarhlon çalışanı ile sohped ediyorduk (ben bisikleti mağazaya soktum otoparka güvenmediğimden) abi en iyisini yaptın ben işe bisiklet ile gidip geliyordum benim kron bisikletimi otoparktan çaldılar kilidi kestiler diye anlatmıştı.
Güvenlik içeriye giremezsin dediğinde bir parça alacağım bisiklete uyup uymadığını kontrol etmem denemem lazım diyerek dalıverdim içeriye

Bnde apartman cocuklarindan muzdaribim , aileleride yuzsuz , sabrin sonu sinir patlamasi olacak en sonunda

Dışarıda her hangi bir yere park edilen hiç bir bisiklet güvende değildir...

• Beğen
Tepkiler: Yusuf'san
Dechatlon güvenliklerine sakın güvenme adamlar ürün dolaplarındaki kayıplardan bile sorumlu tutulmuyorlar :ckskc:

@furkan.zaman Bence apartman yöneticisine gidin. Ya da çocukları tehdit edecek bir şeyler bulun. :krnz: İyi bir yöntem değil ancak çok işe yarıyor. :cool:

@Volg valla cocuklari bir turlu yakalayamadim , yakalasam cocuklarla iyi anlasirim aslinda , ikna ederim kandiririm onlari fakat ailesi bi acayip , israrla bizim cocuklarimiz ellemiyor falan diyorlar , bu durumda bnde birsey yapamiyorum . anlamiyorum neyin derdindeler cocuk bu tabiki oynar merak ettigi icin ama kabul ettirmek problem iste . Neyse aliexpressten alarm siparis ettim sesi duyunca korkar belki, cocuklarda kacar :)

Türkyinin hiçbir yeri güvenli değil ki artık senin bisiklet güvende olsun. Ya oynarlar ya kırarlar ya çalarlar... Gez bin gel. Tek olay bu artık

Bugün lokantaya girerken park edilmez levha direğine kitledim bir orası vardı,pencereden de görebiliyorum. Tabi direğin altına park etmiş minibüsün yolcu kapısını engelledim biraz.
Birsüre sonra bi adam illa o kapıyı açıp birşeyler alacak araçtan. Araba olsaydı benimkide böyle bir inatta bulunmazdı sanırım. Neyse on tekeri 90 derece yaptı kaldırımı daralttı. Bir sure sonra yaşlı bir amcam kızarak düzeltti ve kaldırımı genişletti. Bu arkadas bir kere daha o kapıyı açtı ama bu sefer durumu bozmadı. Sonra başka bir kapalı kamyonet yük indirmek için kaldırıma biraz çıkmak istedi ve bisikleti kilidin elverdiği kadar öne ittirdiler. Yarım saatte bunlar oluyor ,gormediğimizde neler neler dönüyordür.

• Beğen
Tepkiler: Volg
Ben bakkala girdigimde bile aklım kalıyor :)

@waafy Abi ara sokaklardaki dükkan sahiplerine emanet ediyorum ben şehir merkezinde bırakmam gerekince.

O kapıdaki angut anca 16/17 yaşında spor meraklısı gençlere 18 yaşından Küçükler giremez demek için oraya konulmuştur başka bir işlevi görevi yoktur.

@BORA34 Ben gitmeden 3-4 gün önce sakalları kesmeyi bırakıyorum. Yanıma iki tane de "dızzo" alıyorum. Bir şey diyemiyor.

• Beğen
Tepkiler: BORA34
merhaba arkadaşlar, online alışverişte kart puanları kullanılabiliyor mu? Bir de decathlon doğumgünlerine özel hediye çeki filan veriyor mu?

Evet.E-çek kısmına yazıp kullanabiliyorsunuz.

Çok teşekkürler, internette 39 lira olan ürün, kendi mağazalarında 50 lira diye almıyordum, sayenizde aldım.

Geri