Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Decathlon

Scudo
Puan sisteminden bahsedebilecek birisi varmı ?

@edoardo
Benim her 500TL alışverişim sonrası 10TL'lik çek mailime geliyor. Bir sonraki alışverişte kullanıyorum.

Triban 520'yi alınca önceki bakiye ile birlikte 40TL geldi. Anında aksesuar aldım :)

Tapatalk kullanılarak gönderildi.

@Ahmet Teke bi el konuyu Decathlon CEO'SU dur...

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar ben yarın marmara foruma gidicem de bisikletimi içeri decathlona koyamaz mıyım ? bugün mesaj attım ama kapının önünde demir var dedi ama oranın ne kadar güvenli olduğunu bilmiyorum görmedim hiç.Tekerleri söküp avmye sokamaz mıyım

@furkan.zaman
Öncelikle mrb. Bence gerileme felan yok bunu tüm decathlon A yaymak yanliş çünkü ben her gün ordayım bisikletimle içerde turluyorum hatta herkes hoş geldiniz felan hizmet on numara yer neresi diye sorucak olursan Antalya otogar tarafı erasta daki decathlon

Ben geçtiğimiz pazar bisikletle içeri girdim marmara forum decatlon a . Girişte etiket takıyor sadece

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben burada Kentpark Decathlon'da bisiklet elimde gezebiliyorum.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İstanbul Forum mağazasına çoğunlukla bisikletimle giderim. Ve kapısı kilitli park yeri var. Anahtarı istediğinizde bisikletinizin ayrıca kilidi olup olmadığını soruyorlar. İçeri arıza halleri dışında bisikletle giremiyorsunuz. Parka bırakmanız isteniyor. Normal bir uygulama.
Rahat rahat mağazayı ve istanbul forum içersindeki mağazaları gezebiliyorum. Park sadece Decathlona özel değil tüm istanbul forum müsterilerine özel bir yer.
Kilidiniz mutlaka yanınızda olsun ve bisikletinizi mutlaka kilitleyin.

• Beğen
Tepkiler: amoush00
@M.Cüneyt K.
İyi bir uygulama. Bisiklet parkının da kilit altında ve göz önünden biraz ırak olması iyi olmuş. Lakin ben de böyle bir sorun yaşamıştım. Benim içim el vermiyor bisikleti genel yerlere bırakmaya. Özellikle yol bisikletini. İzin istiyorum. Verirlerse ne ala yoksa elzem değilse alış veriş yapmıyorum. Decathlon'da daha sıkıntı yapmadılar. Derdinizi medenice anlatırsanız, tepki de medeni oluyor. Neyse keşke hiç hırsızlık olmasa.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bisikleti hiçbir yere kilit takılı olsa dahi bırakmam kabul etmezlerse de alışveriş yapmam. forumda bisikletim çalındı diye başlık açmak istemiyorsanız siz de bisikletinizi gözünüzün önünden ayırmayın.

Merhabalar arkadaşlar Eskişehir'de oturuyorum,burda ne yazıkki Decathlonun magazası yok.SPD pedala ihtiyacım var bana bu parçayı alıp gönderebilicek var mı acaba?

(link)

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır bisiklete binen birisiyim.15 eylülde Decathlon internet sitesinden Rafal 720 27.5 bisiklet siparişi verdim.Ürün stokta görünüyordu herhangi bir sıkıntı olmadan satış işlemi gerçekleşti.Decathlon'daki üyelik sayfamdan sipariş oluşturma,stok onayı,satış onayı gibi adımların başarılı şekilde gerçekleştiğini gördüm.Sonrasında Decatlonu arayıp ürünle ilgili herhangi bir sorun olmadığı konusunda teyit aldım.Ürün teslimine 1 gün kala sms bilgilendirmesiyle ürünün stokta olmaması nedeniyle tedarik edilemediğini,istersem ücret iadesi yada farklı ürünler alabileceğimi ifade edildi.Müşteri hizmetlerini arayıp durumu sorduğumda stokta olmaması nedeniyle tedarik edemeyeceklerini ifade ettiler.Araştırmalarım sonucunda tedarikçi firma internet üzerinden satış yapmışsa satışı ürün stok sorunu nedeniyle iptal edememekte.Çünkü satış yapılmış tüketicinin ürüne ulaşmasını bir şekilde sağlamak zorunda.Tüketici yasasına göre dava açma hakkı doğuyor.18 gündür beni oyalıyorlar herhangi bir şekide bir yetkili bana ulaşıp durumla ilgili bilgi vermedi.Sizce hangi adımları izlemeliyim?

İyi forumlar arkadaşlar, bildiğimiz üzere decathlon bisikletlerde bu aylar içerisinde seri sonu indirimi yapıyor ve fiyatlar neredeyse yarı yarıya düşüyor. Ben btwin-triban 500 alıcam bu indirimlerin nezaman olucağı hakkında bilgisi olan varmı?

@çetin ulutaş
Mahkemeye götürmen iyi olur.

E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İyi günler forumdaşlar,geçen Decathlon internet sitesinde gezerken şuna rastladım:(link) Normalde bisikletin dropbar olanının fiyatı 1300 civarındayken bu niye böyle?Ve dropbar yol bisikletinde vazgeçilmez midir?Yani flatbar beğenmezsen kaç paraya dropbar gidon takabilirim?

Selam Arkadaşlar. Decathlon Levent Metrocity AVM de yeni bi şubesini açıyor yarın. Acaba açılışa özel vs indirim yaparlar mı ? yeni açtığı şubelerinde böyle alışkanlıkları varmıdır ? :)

Konuyu takipteyim [emoji4]

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri