Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Decathlon

Scudo
@EnginCan

valla cok super olacak kagıthanede oturuyorum zeytınburnuna yada bayrampaşaya gıtmek cok zor oluyodu en kısa zamanda gıdecegım oraya:)

Bende Sarıyer de oturuyorum. Benim içinde çok büyük bi avantaj :)

30 Ağustos günü Buyaka mağazası açılmıştı, açılışa özel bi indirim olur ümidiyle gittim bişey yoktu.
Ama umut fakirin ekmeği der yarın Metrocity'ye de uğrarım :)

Buyaka açılısına bende gittim hatta sordum açılısa özel indirim yok mu diye yapmadıklarını söylediler. hatta hiçbir açılısta böyle bir uygulamaları yokmus. Buyaka mağazasında bana söylenenleri aktarıyorum.

Belli olmaz, sezon sonu ürünleri getirdilerse indirimli verebilirler.

Arkadaşlar Decathlon bisikletlerde sene sonu indirimi falan yapıyor mu? Şuan beklemek gerekir mi bisiklet almak için? Geçen senelerden bilgisi olan var mı?

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Decathlon da açılışa özel indirim yok ama bazı mağazalarda hediye çanta dağıtıldığı oldu.seri sonu bisikletlerde indirim oluyor ama ne zaman seri sonuna gireceğini yada indirime gireceğini çalışanlar bilemez

Beşiktaş'ta oturuyorum. Zeytinburnu'na metrobüs ile gitmek eziyet. Çok güzel oldu bence.

Bugün mağazaya uğrayan olursa dağ bisikletlerinde indirim olup olmadığı hakkında bilgi verebilir mi?

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugün öğlen mağazaya uğradım, çokta ufak değil. Benim gördüklerim. Dış lastik çeşidi yok, bisiklet çeşitleri tatminkar. Bisiklet yedek parça ve kıyafet yok denecek kadar az, ne çeşit ne de beden var. Kış ayına hitap etmesi gerekirken bisiklet adına koruyucu soğuklar için hiç bir şey yok. En geniş mağaza marmara forum hala. İnşallah ilerleyen vakitlerde bu açık farkedilir ve olaya müdahale edilir. Yoksa Metrocity zaten iş yapmıyor, dechatlon da kepenkleri kapatır gider :koptum::koptum:

Akşam baktım, çok kalabalıktı.
Yalnız decathlon'a her fırsatta sövenler genelde güvenlik tedbirlerinden yakınıyor.

IMG_1032.JPG

Yani yiyip içtiklerini kenara bırakmış insanlar vardı yine. Ayıp ya yemin ediyorum ayıp. Adamlar ne tedbir alırlarsa hak veririm yemin ediyorum.

@SinanAktas gördüğüm kadarıyla diğer mağazalardan herhangi bir fark yoktu fiyatlarda.

Merhabalar. Decathlon dan internet üzerinden bisiklet alan oldu mu ? Havale ile ödeme yaptım ama 3 gündür bisiklet kargoya verilmedi. Daha önce internet üzerinden çok alışverişim oldu ama hiç bir üründe kargoya verilme süresi bu kadar uzun sürmemişti. Merak ettim bisiklet alan olduysa kaç günde yolladılar? Msj attım mağazaya süreçten felan bahsettiler ama bu kadar uzun sürer mi

Arkadaşlar merhaba

Ben bisikletimde takılı ya da cebimde taşıyacağın el tipi pompaları istemediğimden kolay taşınabilir co2 şişirme ucu ve kartuşunu aldım ürün şu: image.jpegişte bu ürünün kartuşunun (tüp) malesef decathlonda satışı yok. Bu tüplerden internette var ama bunun ucuna uyar mı ? Bilgisi olan yazabilir mi?

Decathlonda satışı olmayan uç bu:

image.jpeg

Güncel

Co2 pompalar 6/12gramlık tüplerle çalışiyorlar. Bisiklet sitesinden alınınca fiyatı uçuk av bayisinden alınca 2 3 tl fiyatı var. Av bayiisi ne alaka derseniz havalı tüfekler için kullanılıyor.
Ancak av bayiisinden temin edeceğiniz tüplerin ağızları vidalı mıdır bilmiyorum

@Hastateker
Ben vidalı değil diye biliyorum. Şarjörün altındaki bir klipsle sıkıştırılıyor. En azından benim denediğim tabancada öyleydi.

• Beğen
Tepkiler: Hastateker
Geri