Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Decathlon

Mağazalar nasılsa açılmaz diye siparişlerimi online vermiştim. 13'ü teslimat görünüyor ama kargo firmaları bu kadar problem yaşarken 23'ü mü olur 33'ü mü emin değilim. Çok Inception bir problem oldu yani, ne yapalım bekleyeceğiz artık...
Mail attınız mı? Veya aradınız mı?

Scudo
Dec
Forumda Düzgün Türkçe Kullanımı
Lutfen dikkat edelim. Bu ulke (yani Türkiye) hepimizin ve Türkiye'de Türkçe konusulur.

Inception filmini herkes biliyordur diye yazmıştım. Türkiye gösterimi için başka isim verdiler mi onu bile bilmiyorum dürüst olmak gerekirse 🤨 Rüya içinde rüya bir problem oldu diyelim bari herkesin gönlü olsun :harika:

Mail attınız mı? Veya aradınız mı?

Şu an için kargoda olduğu için yapacak bir şey yok gibi görünüyor. Kocaeli'den İstanbul'a geleceği için bir umut belki kısa zamanda teslim edilir diyorum. MNG kargo iade etmek istediğim ürünü 4 gündür almıyor, şimdiye kadar böyle bir yoğunluk görmedik deyip kota koyduklarını söylüyorlar. Onun için kargo işi bu sıralar sıkıntılı diye düşünüyorum, imkan varsa gidip elden almakta fayda var.

Mağazalar nasılsa açılmaz diye siparişlerimi online vermiştim. 13'ü teslimat görünüyor ama kargo firmaları bu kadar problem yaşarken 23'ü mü olur 33'ü mü emin değilim. Çok Inception bir problem oldu yani, ne yapalım bekleyeceğiz artık...
Bende bugün online alışverişin kargo dahil 10 gün sürmesi nedeniye gidip mağazadan fiziksel olarak aldım. Tam olarak 7.gün kargoya çıkmıştı. İmkanınız varsa fiziksel olarak gidin alın.

@sspl sipariş ettiğiniz ürünleri kargo yoldayken gidip mağazadan mı aldınız? Gelecek ürünleri iade mi edeceksiniz?

Inception filmini herkes biliyordur diye yazmıştım. Türkiye gösterimi için başka isim verdiler mi onu bile bilmiyorum dürüst olmak gerekirse 🤨 Rüya içinde rüya bir problem oldu diyelim bari herkesin gönlü olsun :harika:

Şu an için kargoda olduğu için yapacak bir şey yok gibi görünüyor. Kocaeli'den İstanbul'a geleceği için bir umut belki kısa zamanda teslim edilir diyorum. MNG kargo iade etmek istediğim ürünü 4 gündür almıyor, şimdiye kadar böyle bir yoğunluk görmedik deyip kota koyduklarını söylüyorlar. Onun için kargo işi bu sıralar sıkıntılı diye düşünüyorum, imkan varsa gidip elden almakta fayda var.
Hocam siz Decathlon sitesinden forum doldurup mesaj atın işleminiz hızlanır.

• Beğen
Tepkiler: Robinson Crusoe
@sspl sipariş ettiğiniz ürünleri kargo yoldayken gidip mağazadan mı aldınız? Gelecek ürünleri iade mi edeceksiniz?
Yok yanlış anlaşıldı, kargo geldi 10 gün kadar sürdü. Bende 2. defa sipariş vermektense gidip mağazadan aldım bu sefer.

Hocam siz Decathlon sitesinden forum doldurup mesaj atın işleminiz hızlanır.
13'ü teslimat diyor, gelmezse öyle yapayım.

Yok yanlış anlaşıldı, kargo geldi 10 gün kadar sürdü. Bende 2. defa sipariş vermektense gidip mağazadan aldım bu sefer.
Tamamdır, şimdi oldu. Bilgi için teşekkürler. Ben de gelecek alış-verişleri mağazadan yapacağım. Hatta mağazadan 1 saatte teslim gibi seçenekler var sanırım, en kötü onu kullanırım. Sanırım siparişi veriyoruz, hazırlıyorlar 1 saat içerisinde, gidip direk teslim alıyoruz. 10 gün beklemeye razıyım ben daha da uzamazsa. MNG kargo dükkanın önüne paketleri yığmış, 5-6 kişi uğraşıyordu düzenlemek için sabah gittiğimde, umudum kırıldı hallerini görünce ne yalan söyleyim :)

13'ü teslimat diyor, gelmezse öyle yapayım.

Tamamdır, şimdi oldu. Bilgi için teşekkürler. Ben de gelecek alış-verişleri mağazadan yapacağım. Hatta mağazadan 1 saatte teslim gibi seçenekler var sanırım, en kötü onu kullanırım. Sanırım siparişi veriyoruz, hazırlıyorlar 1 saat içerisinde, gidip direk teslim alıyoruz. 10 gün beklemeye razıyım ben daha da uzamazsa. MNG kargo dükkanın önüne paketleri yığmış, 5-6 kişi uğraşıyordu düzenlemek için sabah gittiğimde, umudum kırıldı hallerini görünce ne yalan söyleyim :)
Teslimat ne diyorsa aşağı yukarı o çıkıyor. Net hatırlamıyorum ama aras seçeneği de olması lazım sanki aras biraz daha hızlı mng'ye göre. Tabi lokasyona göre değişir orasını unutmamak lazım. O 1 saatte mağazadan teslim seçeneği de her mağaza için geçerli değil sanırım. Sipariş vermeden önce kontrol etmenizde fayda var. Mağazada o ürünün stoğu var mı vs. vs. Ama güzel bir opsiyon avm,mağazalarda fazla vakit geçirmemek adına değerlendirilebilinir.

Decathlon da internetten aldığımız ürünü mağazaya götürüp değişim ya da iade yapabiliyor muyuz?

Decathlon da internetten aldığımız ürünü mağazaya götürüp değişim ya da iade yapabiliyor muyuz?
Sizi yanlış yönlendirmek istemem Yunus Bey ;fakat bu sorunuzun cevabı sanırım evet.Yardımcı olduklarını okudum pek çok kez bu şekilde Decathlon'un

@Yunus EROL evet, kişiye özel bir ürün degilse(giyilip denenmiş iç çamaşırı gibi) değişim yapabiliyorsunuz. Faturasini da beraberinde götürün.

Evet mağazası olan şehirdeysen iade ve değişim yapabilirsin. Eğer mağaza yok ise kargo ile işlem yapabilirsiniz.

optimum decathlon :)

520 BİSİKLET KADRO ÇANTASI - ÇİFT BÖLMELİ - 2L -
Önerir misiniz bu şekilde telefon koyabileceğim ne vardır?

Telefon kısmı su geçirmiyor ama çantanın geri kalan her yanı su aliyor. Bence pratik kullanışlı sağ ve sol cepte çok şey taşınıyor. Lâkin telefon amaçla düşünüyorsan bi telefon tutucu al.ani tavsiye ederim.bu çantadan ziyade.

• Muhteşem
Tepkiler: ÆSir
Telefon kısmı su geçirmiyor ama çantanın geri kalan her yanı su aliyor. Bence pratik kullanışlı sağ ve sol cepte çok şey taşınıyor. Lâkin telefon amaçla düşünüyorsan bi telefon tutucu al.ani tavsiye ederim.bu çantadan ziyade.
Peki hocam üçgen kadro için önereceğiniz çanta ve su geçirmez tutucu ne önerirsiniz?

• Beğen
Tepkiler: Taygun Kon
Peki hocam üçgen kadro için önereceğiniz çanta ve su geçirmez tutucu ne önerirsiniz?
Vallahi onu ben de takip edeyim bakalım. Telefon tutucu ve üçgen çanta hiç araştırmadım. Sadece kendi deneyimimi aktarıyorum bu çanta konusunda.

• Beğen
Tepkiler: ÆSir
520 BİSİKLET KADRO ÇANTASI - ÇİFT BÖLMELİ - 2L -
Önerir misiniz bu şekilde telefon koyabileceğim ne vardır?
1.5 senedir kullanıyorum. Çok da memnunum. Kelebek gidona geçtiğimde telefon tutucuyu da iptal edip, telefonuda bu çantaya koydum. Telefon kısmı su almıyor. Telefonun bölmesinden çıkıp düşmesi imkansız. Bana göre sürüşte çıkarıp koyması da çok kolay. Ayrıca telefonun dokunmatik performansı da kılıf içinde gayet iyi çalışıyor.
Yan bölmeler su geçiriyor mu emin değilim. Çok sağanak yağmurda da sürdüm ama. Bir tarafta yağmurluğum, diğer tarafta anahtar, bozukluk gibi ıvır zıvır taşıdığımdan su geçiriyor mu diye hiç endişe duymadım.
Öncesinde telefon tutucu kullanıyordum gidon üstünde. Aliexpress den almıştım. Dört köşeden lastikle tutan basit bir Rockbross ürünüydü. Çok da memnundum. Metal olanlar telefonu çizer endişesi ile çok düşünmediğim ürünlerdi.

Ülkedeki en sempatik yabancı firmalardan biridir.
2019 eylül ayında aldığım ayakkabının üst tarafında ufak bir delinme oluştu, götürdüm, 11 ay kullanılmış ürünü sorgusuz sualsiz iade aldılar.
Başka firma olsa incelemeye gönderir, aylarca bekletip süründürür, en sonunda da kullanıcı hatası diyerek geri verir.
Tebrikler Decathlon!

Geri