fatihgocmez
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.583
- İsim
- Fatih
- Başlangıç
- 1999—00
- Bisiklet
- Bisan
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
aynen bunun mavisi valla üşüyorum ya ellerim buz gibi oluyor. gerçi konya en soğuk 2. il olmuş o yüzden olabilir mi acabaŞundan aldıysanız üşümemesi lazım. En azından ben üşümüyorum bununla.
279279 dosyayı görüntüle
benimki @Cemal Ç. 'nin attığı eldivenden. çok güzel görünüyor zaten yazıyor mevsim geçişleri diye ama soğuk tutuyor. bende mağazadan aldım. bi bakayım dedim baya trek 500 varDecathlon'un isimlendirmelerinde sıkıntı var, birçok üründe kargaşaya yol açıyor. Mesela Forclaz Trek 500 diye aratınca hem 50 liralık iç eldiven, hem 115 liralık başka bir iç eldiven, hem 95 liralık eldiven, hem 175 liralık parmaksız eldiven var aynı isimde. Forclaz Trek 100 için de iki model, Trek 900 için de iki model var.
Farklı modellerde isim, harf ya da numara değişikliğiyle modelleri ayırmalılar. "Bu model kodu değil, grup ve seviye kodu" diyebilirler ama o zaman listelemede kullanılan ürün/model kodu da olmalı. Mesela birisi "Forclaz Trek 500'den çok memnunum" dediğinde yanına "iç eldiven olmayan, parmaklı olan" diye uzun uzun tarfi etmek zorunda kalmamalı, Forclaz XYZ999 diyerek tek bir ürünü net olarak işaret edebilmeli.
Hocam ne ucuz ki? Artık Türkiyede "yaşıyorum" demek için çok para kazanmak gerekDecathlon da ucuz olmaktan çıktı sanki
Piyasaya göre halen ucuz bence. Ama Türkiye de yaşayan ve TL kazanan normal insanlar için tabi ki de herşey gibi decathlon ürünleri de pahalı kategorisine girmiş bulunuyor. Aslında @oktay3833 de dediği gibi. Türkiye de yaşamak (sadece yeme içme barınma ihtiyacı değil, bunun dışında gezme, hobi vs gibi bir yaşamaktan bahsediyorum.) için artık çok para kazanmak lazım.Decathlon da ucuz olmaktan çıktı sanki
Bende Gaziantep Decathlondan bu modelden aldım. 60 TL idi. Şimdilik memnunum, yazlık eldiven yetmiyordu. Böyle bişey alayım dedim, güzel.(link)
Az parayla elleri sıcak tutmaksa amaç tamam işte senin aradığın ürün bu.
Ben çok memnunum, hafif yağmurda da su geçirmiyor.
Linkte daha tipsiz ve pot duruyor ama tam bedeninizi alırsanız daha fit duruyor:279343 dosyayı görüntüle279344 dosyayı görüntüle
Kesinlikle katılmak ile birlikte;Bisiklette, bisiklet giyiminde Türkiyeye 3. 4. 5. dünya ülkesi muamelesi yapmaktan acilen vazgeçmeleri lazım. İngiltere, Fransa sitelerine, oradaki ürün çeşitliliğine baktıkça sinirden klavyemi yiyeceğim.
Evet sizin düşünceniz de mantıklı ancak decathlon şu an en baz ve orta modelleri getirip iki ay içinde tüketir noktaya gelmiş durumda. Örneğin orta seviye bir ceket aradığınızda bulamıyorsunuz. Tayt deseniz sadece triban 100 taytı var o da her mağazada her bedeni mevcut değil.Kesinlikle katırmak ile birlikte;
Örn: Bir mağazalar zinciri sahibisiniz. Taşrada gelir seviyesi inanılmaz düşük bir köye mağaza açacaksınız diyelim. Mağazaya koyacağınız ürünleri seçerken metropollerde koyduğunuz ürünlerin aynısını koyar mıydınız? Yoksa "zaten satılmaz bu ürünler, depolama, nakliye vs maliyetlerine gerek yok" diyerek o köyde daha çok satılacak ürünleri mi koyardınız sadece?
Halbuki genç nüfusumuz bu tür markalar için Avrupa'da çok büyük bir pazar.Evet sizin düşünceniz de mantıklı ancak decathlon şu an en baz ve orta modelleri getirip iki ay içinde tüketir noktaya gelmiş durumda. Örneğin orta seviye bir ceket aradığınızda bulamıyorsunuz. Tayt deseniz sadece triban 100 taytı var o da her mağazada her bedeni mevcut değil.
Şu an iyi veya kötü bir bib şort satınalmak bile mümkün değil.
Sizin dediğiniz gibi mi düşünüyorlar yoksa "ulan ne göndersek yağmalıyor bu ortadoğulular" mı diyorlar emin olamadım.
Fransızlar toros hikayesine dönmesin de.
Ekleme: Türkiye pazarına ürün sunma noktasında sürekli geri gidiyorlar. Pandemi desek Avrupada da var pandemi. Ülkede talep hala var bence bir şekilde tüketici tarafından tenkit edilmeliler.
MIPS özelliği olan Bell veya Giro'nun kasklarına bakabilirsiniz. Bell Trace MIPS kullanıyorum, çok memnunum(link)
Bu renk tonlarında veya tek renk siyah bir kask arıyorum. Önceliğim kaskın kaliteli ve iyi olması, rengi ikinci aşama.. Öneriler varsa decathlon dışında da açığım.
(1.500 tllik bütçe aralığı uygun.)
Evet ülkeler arasında kur farkından dolayı fiyat farklılıkları söz konusu. Kendi kurlarına göre değerlendirilirse bizde çok daha uygun fiyata satılıyor.Peki decathlon avrupa ve burdaki fiyatları karşılaştırma şansınız oldu mu?