StanicEnemy
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 6.288
- Başlangıç
- 2021—22
- Bisiklet
- Trek
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
bildiğin kumaş sandalye ya,sanki salon takımı alıyoz!Usulce uzaklaştım.285999 dosyayı görüntüle
Hiç!bildiğin kumaş sandalye ya,sanki salon takımı alıyoz!
Decathlondan 2018 yılında shimano mt34 ayakkabı almıştım, şimdi baktım kaça almışım diye. 160 tl.En ucuz yol ayakkabısı 1100 lira olmuş. Shimano giriş seviyeleri 300 lira iken buradan 300e aldığım ayakkabı şuan 1100 lira. Cırtları bozulmaya başladı, ayakkabı saldı kendini bol gelmeye başladı. Altına jel tabanlık koydum, cırtları söküp yenisini dikeceğim sanırım. Verilmez bu para. Koşuya 70 liralık kinetix ile giden adamım ben.
Bizim böyle bir tanıdık vardı, passata zam geldi diye eskisini satıp yenisini almıştı.10 gün kadar önce 400₺ 'den aldığım rockrider st 100 ayakkabılar 650₺ olmuş. 🤦♂️
Ağzın bal yesin; ben de tam aldığım fiyattan iade edip yeni fiyattan sipariş verecektim. Ücretsiz kargo kodu da kullanmıştım, zaten o da içime sinmemişti. Kendime ucuz mal kullanıyor dedirtmem.Bizim böyle bir tanıdık vardı, passata zam geldi diye eskisini satıp yenisini almıştı.
@Anonim Kazan dairesine yığınağımı yaptım ben. 2 yıldır ucuz ne bulsam alıyorum. Şu an 20 adet 1/8", 10 adet 3/32" zincirim var zulada, ama yetmez onları arttırmam lazım. İç-dış lastik bakımından da zayıfım. SL ayakkabı da yedeklemem lazım. Kadro, aynakol yaprağı, ruble, göbek, hepsinin stokları tamam. Kıymetli küçük parçaları yağa yatırdım fotoğrafta bidon gözüküyor, 30 yıl sonra ihtiyaç olunca cillop gibi kullanabileyim diye. Yığınağın bir kısmı da evde. 1 yıl daha toplayıp sonra 70 yaşıma kadar bunlarla geçinip gitmek istiyorum
286175 dosyayı görüntüle
286176 dosyayı görüntüle
286177 dosyayı görüntüle
Reis konum at patlatalım daireyi@Anonim Kazan dairesine yığınağımı yaptım ben. 2 yıldır ucuz ne bulsam alıyorum. Şu an 20 adet 1/8", 10 adet 3/32" zincirim var zulada, ama yetmez onları arttırmam lazım. İç-dış lastik bakımından da zayıfım. SL ayakkabı da yedeklemem lazım. Kadro, aynakol yaprağı, ruble, göbek, hepsinin stokları tamam. Kıymetli küçük parçaları yağa yatırdım fotoğrafta bidon gözüküyor, 30 yıl sonra ihtiyaç olunca cillop gibi kullanabileyim diye. Yığınağın bir kısmı da evde. 1 yıl daha toplayıp sonra 70 yaşıma kadar bunlarla geçinip gitmek istiyorum
286175 dosyayı görüntüle
286176 dosyayı görüntüle
286177 dosyayı görüntüle
Süper yaa 🤣🤣Ağzın bal yesin; ben de tam aldığım fiyattan iade edip yeni fiyattan sipariş verecektim. Ücretsiz kargo kodu da kullanmıştım, zaten o da içime sinmemişti. Kendime ucuz mal kullanıyor dedirtmem.
düzenleme nedeni: imla
Piyasaya sürsen enflasyonu düşürürsün 😅@Anonim Kazan dairesine yığınağımı yaptım ben. 2 yıldır ucuz ne bulsam alıyorum. Şu an 20 adet 1/8", 10 adet 3/32" zincirim var zulada, ama yetmez onları arttırmam lazım. İç-dış lastik bakımından da zayıfım. SL ayakkabı da yedeklemem lazım. Kadro, aynakol yaprağı, ruble, göbek, hepsinin stokları tamam. Kıymetli küçük parçaları yağa yatırdım fotoğrafta bidon gözüküyor, 30 yıl sonra ihtiyaç olunca cillop gibi kullanabileyim diye. Yığınağın bir kısmı da evde. 1 yıl daha toplayıp sonra 70 yaşıma kadar bunlarla geçinip gitmek istiyorum
286175 dosyayı görüntüle
286176 dosyayı görüntüle
286177 dosyayı görüntüle
Arkadaşlar ürünü aldım. Kumaşı, dikimi ve işçiliği çok güzel. 183cm/82kg için L beden uyumlu geldi. Tayt, şapka da Decathlon'dan. İyiki Decathlon var diyorumArkadaşlar merhaba ankamall Decathlonda gezerken (link) formayı gördüm ve çok hoşuma gitti, fiyat etiketi yoktu ve sadece m bedeni kalmıştı. Akşam internetten aynı formanın L bedenini sipariş ettim. Fiyatı 500 TL, biraz pahalı geldi. Galiba Decathlon fiyatlarını yakın zamanda güncellemiş. Daha önce formaya bu kadar para vermemiştim, çok da araştırmadan aldım. Sizce kazıklandım mı? (Rengi canlı görünce çok güzel görünüyor)
285648 dosyayı görüntüle