Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Decathlon

Bugün bu tayttan sipariş verdim, bakalım nasıl olacak.
(link)

• Beğen
Tepkiler: RmzBurak
Scudo
Bişey alınacak gibi değil. Zengin çok zengin fakır iyice fakir oldu son dönemde. Orta sınıf kalmadı malesef…

RC500 11.500TL olmuş
:agla::agla::agla:

• Üzgün
Tepkiler: sccetin
En ucuz yol ayakkabısı 1100 lira olmuş. Shimano giriş seviyeleri 300 lira iken buradan 300e aldığım ayakkabı şuan 1100 lira. Cırtları bozulmaya başladı, ayakkabı saldı kendini bol gelmeye başladı. Altına jel tabanlık koydum, cırtları söküp yenisini dikeceğim sanırım. Verilmez bu para. Koşuya 70 liralık kinetix ile giden adamım ben.

En ucuz yol ayakkabısı 1100 lira olmuş. Shimano giriş seviyeleri 300 lira iken buradan 300e aldığım ayakkabı şuan 1100 lira. Cırtları bozulmaya başladı, ayakkabı saldı kendini bol gelmeye başladı. Altına jel tabanlık koydum, cırtları söküp yenisini dikeceğim sanırım. Verilmez bu para. Koşuya 70 liralık kinetix ile giden adamım ben.
Decathlondan 2018 yılında shimano mt34 ayakkabı almıştım, şimdi baktım kaça almışım diye. 160 tl.

Aşağıdaki ekran görüntüsünü ise yorumsuz olarak ekliyorum.
286158 dosyayı görüntüle

10 gün kadar önce 400₺ 'den aldığım rockrider st 100 ayakkabılar 650₺ olmuş. 🤦‍♂️

• Beğen
  • Üzgün
Tepkiler: sccetin ve sahrana
Bizim böyle bir tanıdık vardı, passata zam geldi diye eskisini satıp yenisini almıştı.
Ağzın bal yesin; ben de tam aldığım fiyattan iade edip yeni fiyattan sipariş verecektim. Ücretsiz kargo kodu da kullanmıştım, zaten o da içime sinmemişti. Kendime ucuz mal kullanıyor dedirtmem. :harika: ;)

düzenleme nedeni: imla

@Anonim Kazan dairesine yığınağımı yaptım ben. 2 yıldır ucuz ne bulsam alıyorum. Şu an 20 adet 1/8", 10 adet 3/32" zincirim var zulada, ama yetmez onları arttırmam lazım. İç-dış lastik bakımından da zayıfım. SL ayakkabı da yedeklemem lazım. Kadro, aynakol yaprağı, ruble, göbek, hepsinin stokları tamam. Kıymetli küçük parçaları yağa yatırdım fotoğrafta bidon gözüküyor, 30 yıl sonra ihtiyaç olunca cillop gibi kullanabileyim diye. Yığınağın bir kısmı da evde. 1 yıl daha toplayıp sonra 70 yaşıma kadar bunlarla geçinip gitmek istiyorum :komik:

DSCN4999.JPG

DSCN5000.JPG

DSCN5001.JPG

@Anonim Kazan dairesine yığınağımı yaptım ben. 2 yıldır ucuz ne bulsam alıyorum. Şu an 20 adet 1/8", 10 adet 3/32" zincirim var zulada, ama yetmez onları arttırmam lazım. İç-dış lastik bakımından da zayıfım. SL ayakkabı da yedeklemem lazım. Kadro, aynakol yaprağı, ruble, göbek, hepsinin stokları tamam. Kıymetli küçük parçaları yağa yatırdım fotoğrafta bidon gözüküyor, 30 yıl sonra ihtiyaç olunca cillop gibi kullanabileyim diye. Yığınağın bir kısmı da evde. 1 yıl daha toplayıp sonra 70 yaşıma kadar bunlarla geçinip gitmek istiyorum :komik:

286175 dosyayı görüntüle

286176 dosyayı görüntüle

286177 dosyayı görüntüle

Öndeki mavi kadro şu ön tekeri küçük olacak bisikletin sanırım.
Arkada kalan koyu kırmızı nasıl bir kadro?
"Kazan dairesi" ismini hiç bu kadar hak etmemişti: Yatırım yap, kazan dairesi.

286175 dosyayı görüntüle

286176 dosyayı görüntüle

286177 dosyayı görüntüle
Reis konum at patlatalım daireyi :ckkmk:

Ağzın bal yesin; ben de tam aldığım fiyattan iade edip yeni fiyattan sipariş verecektim. Ücretsiz kargo kodu da kullanmıştım, zaten o da içime sinmemişti. Kendime ucuz mal kullanıyor dedirtmem. :harika: ;)

düzenleme nedeni: imla
Süper yaa 🤣🤣

Bugün decathlon dan gelen taytı denedim, açıkçası pek bir fark hissetmedim belki alışma süreci lazım. Tabi hava soğuk olduğu için taytın üstüne eşofman altı giydim.

Fiyatlar sürekli güncelleniyor Decathlon da.Bazı ürünler sporun mevsimine göre hızlı artış gösteriyor.Fiyat konusunda çok bir espirisi kalmadı diyoruz ama zoraki ihtiyaç olan şeyi maalesef almak zorunda kalıyoruz.Tabi stok bulabilirsek.

286175 dosyayı görüntüle

286176 dosyayı görüntüle

286177 dosyayı görüntüle
Piyasaya sürsen enflasyonu düşürürsün 😅

Arkadaşlar merhaba ankamall Decathlonda gezerken (link) formayı gördüm ve çok hoşuma gitti, fiyat etiketi yoktu ve sadece m bedeni kalmıştı. Akşam internetten aynı formanın L bedenini sipariş ettim. Fiyatı 500 TL, biraz pahalı geldi. Galiba Decathlon fiyatlarını yakın zamanda güncellemiş. Daha önce formaya bu kadar para vermemiştim, çok da araştırmadan aldım. Sizce kazıklandım mı? (Rengi canlı görünce çok güzel görünüyor)
285648 dosyayı görüntüle
Arkadaşlar ürünü aldım. Kumaşı, dikimi ve işçiliği çok güzel. 183cm/82kg için L beden uyumlu geldi. Tayt, şapka da Decathlon'dan. İyiki Decathlon var diyorum :)
P20427-083135(1).jpg

Geri