Scudo Sports

Decathlon'da bir garip uygulama!

@Aerocycle
900 serisi ürünlerin hepsi gayet profesyonel kullanıma uygun. Piyasadaki rakiplerinin en ucuz ürününün yarı fiyatına satılan bir şeyin de profesyonel kullanıma uygun olmamasından doğal bir şey yok. Onları bir nevi "idarelik" ürünler.

• Beğen
Tepkiler: Rocketman
Scudo
@furkantrojka @Ahmet Bilge Kaan AKIN gelince dediğim stoğa gelince sıkıntı yok bu olay 1 ay önce yaşanmış bir olaydır kask geldi ama sıkıntı çıkmadı kafama oturdu, ama decathlon gibi bir mağazanın stoğunda yaşanan bu garip gelişmeler ve müşteri hizmetlerinin aşırı komik cevabını burda paylaşmak istedim , bunlar sonuçta marka prestijini azaltan şeyler.

bu arada amaç yerini buluyor. en azından insanlar artık decathlona giderken yanımızda taşıyacak bir şey götürelim demeye başladılar uygulamaya gıcık oldukları için. e zaten niyet poşet kullanımından caydırmak.

Herşeyin parayla olması itici geliyor insana.

Çok komik insanlar olmuşuz ne borular gördü bu millet birine itiraz etmedi poşete mi ediyor. Haha bundan iyi komedi görmedim. Konuda gördüğüm tek güzel şey george carlin abimiz oldu nur içinde yatsin.

Tüm mesajları okumadım ancak 5 kuruşluk poşet için bile millet birbirini boğazlayacak hale gelmişse futbol ve siyaset için milletin birbirini öldürmesi normalmiş aslında

• Beğen
Tepkiler: Tolqiu
@mertgulkokan

Dikkat ederseniz, Decathlon'un poşet uygulamasıyla ilgili olumlu fikir beyan eden bizler bunun dünya çapında uygulanan, menfi sonuç alınmış, faydasi tesis edilmiş bir hareket olduğunu belirtiyor ve net konuşuyoruz.

Muarizlarimiz ise okyanusa akan petrolden tutun küresel ısınmaya kadar ne kadar alakasız şey varsa onları sıralamaktan ve başkalarını kapitalizmin bilmemneleri olmakla suçlamaktan başka birşey yapmıyor. Demagojiden bir adım daha öteye geçmeyi başarırlarsa o zaman boğazlamalik vb. bir durum olmadığı açıkça görülür. Çünkü karşındaki adam senin somut verilerine karşı demagojik ve ideolojik saçmalıklarla geliyorsa sen de ona göre yanıt vermeye mecbur kalıyorsun bi yerden sonra.

• Beğen
Tepkiler: hashus1099
Decathlondan poset almayan, migrosa da cantasiyla giden varsa konussun. Tebrikler. Onun disinda 10 kurus veriyorum paramla cevreye katkida bulunuyorum diyenler bos konusmasin.
-Decathlon posetim elimde, 10 kurusumu veriyorum buyuk cevreci oluyorum, siz sirt cantasiyla veya agzinda faturasi elinde malzemeleri olan ezikler, cimrisiniz. 10 kurusluk katkiniz yok dunyaya :)
Koskoca dunyada 10 kurusluk veriler bu devirde komiklikten oteye gecmez. Saygilar :)

Konuyu 10 kuruş olarak görmeyelim..Konu para filan değil..
Konunun çevrecilik yanını da es geçtik diyelim..

Babacığım,beni kasada ne diye rahatsız ediyorsun?Buna hakkın var mı?Alışverişim yapmışım,aldıklarımı bir poşete koyup gideceğim..Niye kasada bağıştan,poşetten,10 kuruştan bahsediyorsun bana?Niye?
Ben neden kasiyerle muhattap olmak zorundayım?
Neden?
Hele ramazan ayında,bir de oruçsa o kasiyer;o kokuyu çekmeye mecbur muyum ben?

Buyrun,bu uygulamayı destekleyenler bana cevap verin lütfen..

@fthgzl79
Sosyal bir hayvan olan insanın yaşadığı dünya asosyal bir yapıda düzenlenemez. Kasiyerle muhattap olmak zorundasınız. Kasiyer işe alınırken müşteriyle muhattap olması gerektiği ve olacağı göz önüne alınarak seçiliyor. Kasiyer size alışveriş yaptığınız mağazaya ait üyelik kartınızın olup olmadığını sorar, ödemeyi nasıl yapacağınızı sorar, taksit istiyor musunuz diye sorar, değişim kartı istiyor musunuz diye sorar, kampanya varsa yararlanmak istiyor musunuz diye sorar. Sorar da sorar.

Konuyu doğrudan Decathlon'un özeline indirgersek eğer mağaza içerisinde sürekli plastik poşetlerin ücretli olduğu ve bu ücretin Turmepa'ya bağışlandığı anons ediliyor.

Geçen gün Bim'de iken yaşadığım klasik seneryoyu anlatayım,
Şimdi 2 teyze aldılar alacaklarını sonra her poşete ikişer yada üçer eşya koydular, anlayacağınız her poşetin yarısından çoğu boş. Neyse merakla izliyorum, kasiyere parayı verdiler falan.

Sonra ne yapsa beğenirsiniz? Kasiyerin oraya koyduğu tomarla poşeti hooooop ellerindeki poşetlerin birinin içine atıp çıktılar. 3 kuruşluk alışveriş ile 30 poşeti indiregandi yaptılar.

Şimdi sen bu manasız tüketime nasıl son verebilirsin? Bu teyzelerin bu kadar poşet israfını nasıl kökünden yok edebilirsin?

Çok basit

1 poşet = 5 kuruş

Bak bakalım birdaha ülkede poşet israfı oluyor mu.

@furkantrojka kasiyerin ağzının kokusunu çekmek istemiyorum..Bunun asosyallikle filan ne alakası var?Çarpıtmayın yazdıklarımı..

@fthgzl79

@fthgzl79

Sesli güldüm.

@Rocketman :ssrtcbya:
Konuyla ilgili ilk mesajımda decathlon mağazasına hiç girmediğimi belirtmiştim..Decathlon mağazasına girmemiş olmam,bu mağazalardaki saçmasapan şeyleri eleştirmeme engel mi?
Yoooo..
Bende bu poşetçilere gülüyorum..Hakikaten çok komikler..:ssrtcbya:

@Carcass06

Şimdi bi haber aldim.
Demin İspanya'dan arkadaşım aradı, yuzde 99 kesin bilgi.
Decathlon bitmiş.

Oruç kasiyerlerin ağız kokusu. Decathlon'u bitirmiş. Poşetler adamlarin elinde patlamış.

Yazık oldu Turmepa'ya...

• Beğen
Tepkiler: Carcass06
Geri