Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Delta Bisiklet Android ve iOS uygulaması indir, fırsatlardan yararlan ve hediyeler kazan

Sokakta 100 liramı düşürmüş gibi bir hayal kırıklığı yaşadım az önce :(

• Beğen
Tepkiler: neseliol
Scudo
clickbait gibi olmuş haber başlığına tıklıyorsun ama içerikte başlıkla alakalı birşey yok...

Hediye çeki kazanmışım fakat 400 TL üzeri alisveris için geçerli :rolleyes:

indirim çekine neden hediye çeki derler anlamıyorum. :naslyany:

boşa heyecan yapıyoruz.

• Beğen
Tepkiler: Volkan Kocaman
Güzel bir uygulama olmuş.
https://i.hizliresim.com/1vO8pp.png

Ben uygulamayı sildim arkadaşlar. Sinirlendim çünkü. Hediye kazanan 20 kişiden biriydim. Hediye yerine hediye çeki verdiler. Daha doğrusu indirim çeki. 50 liralıktı. Harcayabilmem için en az 83 liralık alışveriş yapmalıymışım. Onu da indirimsiz ürünlerden seçmeliymişim. Dün neyse yine de kullanayım dedim bu defa da süresi dolmuş dedi. Üzüldüm ve darıldım açıkçası. Küçük bir hediye gönderebilirlerdi.

Bir vidaya 6 dolar isteyen zihniyet bisiklet dostu olamaz.firsatmiş hediyeymiş ...bırakin bu işleri. Ha bu arada uygulamanizi derhal sildim.

@ulas kardeş indirim kodlarıyla ilgili bir memnuniyetsizlik var nasıl giderebiliriz?
Hepimiz biliyoruz ki bu indirimler ve çekilişler genel itibariyle foruma özel uygulamayı kullananlar için uygulanıyor. Ama Siz Delta Bisiklet yöneticilerine Tavsiyem; Forumda ben dahil çoğu arkadaş yüksek alt limitli indirimleri kullanamıyor, sizi üzmeyecek bizi sevindirecek İndirimli ve indirimsiz ürünleri kapsayan %20 ya da %30 gibi alt limitsiz indirimler olsa, kod kullanım sınırı az daha fazla olsa memnuniyet artacak gibi görünüyor.:)

• Beğen
Tepkiler: Eroseros
Az once indirdigim ve az sonra silecegim uygulamadir.
Urun ozelliklerine bakiyorum, 27 vites diyor, aluminyum diyor. Baska birsey demiyor.
Şaka gibi... Baktigim bisiklet de cannondale :)

• Beğen
Tepkiler: Hamunpatra
Arkadaşlar,

Uygulamadan binlerce kişi faydalanıyor ve hediyelerini de indirimlerini de alıyor. Bazı arkadaşlar olayı kavramadan ön yargıda bulunuyor ve haksızlık ediyor. Hediyelerini alan arkadaşlarında bu konuda desteğini bekleriz. Çünkü konuları tam okumadan ve anlamadan uygulamaya kendi çıkarlarınız doğrultusunda ön yargılı olumsuz yorumlar yapmanız hoş değil.

Kod gönderilirken kaç kişinin yararlanacağı süresinin ne zaman biteceği belirtiliyor. Lütfen bu adımlara da dikkat edin. Her zaman forumda olamadığımdan da her sorunuza anında cevap vermem çok zor.

Asla oldu bitti gibi bir şey de yapmıyoruz. Kim ne kazandıysa da hediyesini fazlasıyla veriyoruz.

Anlayışınızdan dolayı da teşekkürler. Lütfen ciddi emek verdiğimiz bu konuda da hassas davranınız.

Ayrıca öneriniz varsa lütfen belirtin ona göre de bir çalışma yapalım.

Biz ilk başta sınırlı sayıda kişiye yolladık bazı arkadaşlar dedi ki lütfen herkese yollayın ve hediye sınırını da arttırın.
Sonra bazı arkadaşlar hediye çeki olmasın indirim oranı yapın dedi onu da yaptık
en son bazı arkadaşlar kullanım sayısını arttırın daha çok kişi yararlansın dedi onu da yaptık.

Her şeyi ve herkese hediye edecek gücümüz olsa onu da yapacağız ama o zaman bir anlamı olmuyor :)

Gelen indirimleri ihtiyacı olanlar kullanırsa daha doğru olur.

Bu tarz kampanyalar zaten hız ve takiple kullanılabiliyor. Daha çok ilgi çekiyor diye düşünüyoruz. 20 kişi yerine 200 kişi yararlanırsa o zaman bir anlamı olmayacak.

Gerçekten sizlerin önerisi ne ise biz onu yapıyoruz. Varsa dahice bir fikriniz onu da yapalım. ;)

@ulas ilk olarak son gönderilen kodda hiç bir bilgi yoktu, gelen push mesaja tıklayınca boş sayfaya yönlendiriyordu. Deneme yanılma almayı düşündüğüm ürünleri ekleyip kodu girince anca bilgi alabildim. Ciddi emek verdiğimiz konuda hassas davranın diyorsunuz sizde aynı şekilde insanların zamanını boşa harcatmamak konusunda hassas davranın. Pazarlama profesyonellik gerektiren ciddi bir iştir yanlış yapılırsa yarardan çok zararı olur.

• Beğen
Tepkiler: ulas ve Hamunpatra
@R2_D2

Uyarınız için teşekkürler son bildirimde bir hata oldu ve arkasında düzeltme bildirimi geldi. Uygulama açıkken de bazı arkadaşlar son mesajı göremedi. Bundan sonra olmayacağına emin olabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: R2_D2
Bana hiç bildirim gelmedi yav :D

HTC Desire 626 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@TheOneUser

bildirimleri açmanız gerekiyor

• Beğen
Tepkiler: TheOneUser
Android telefon kullanıyorum nereden açabilirim ?

HTC Desire 626 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tarayıcı ayarlarından çerez kullanımına izin verme işini nasıl yapacağız? Sepete ürün ekleyemiyorum uygulamada.

@GoMMeS

Belki bilen arkadaşlar vardır. İnanın bilmiyorum olmadı uygulamayı silip yeniden yükleyin. Belki olur. Yüklerken izin verirsiniz

Geri