Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Delta Bisiklet Android ve iOS uygulaması indir, fırsatlardan yararlan ve hediyeler kazan

@ulas nisan ayı çekilişi için bişey yapılmadı galiba, ne zaman yapılacak ya da yaılacak mı?

Scudo
Belki konu ile alası yok ancak bir şey dikkatimi çekti
uzun zamandır sitenizden takipte bulunduğum ve stokta var olmasına rağmen esasında olmayan formayı alamamıştım.
Ancak bugün itibariyle forma var gözükmekte ancak elli (50) lira civarında bir zam gelmiş bulunmakta.Sadece Euro kuru olduğunu düşünmek istiyorum
fakat yine de garip geldi.

@ysnka83

Merhaba bazı giyimlerin indirimleri bitti ondan olmuştur.

image.jpeg Merhaba Arkadaşlar,

Uygulama indiren forum üyelerine ufak bir jestimiz olacak.

İstanbul Kızıltoprak mağazasına uğradığınızda forum üyesi olduğunuzu ve mobil uygulama indiridiğinizi söyleyerek bu hediyeyi mutlaka isteyiniz

Corratec Telefon Kılıfı.
Bisiklet kullanırken telefonunuz terden sudan vs şeylerden korur. Su geçirmezdir.

Şehir dışında olan arkadaşlar da tanıdıkları birine aldırabilirler. Yada kendi aranızda organize olursanız topluca da İstanbul' dan birilerine aldırırsınız yada kargo yaparız.

image.jpeg

@ulas Ben bu arada çekiliş sonucu kazandığımız daha almadım, zaman aşımı ne zaman dolar abi :) Bisiklet alamadığımdan çevrede lazım bir-şeyi olan bir arkadaş eş dost olur işi görülsün diye bekledim :)

• Beğen
Tepkiler: ulas
Uygulamadan sipariş verirken, kredi kartı bilgilerini girerken, başka bir ekrana geçtiğimizde girmiş olduğumuz kart bilgileri sıfırlanıyor, sanal kart kullanıyorum, uygulama arası geçiş yapınca girmiş olduğum kart bilgileri gitti, bu düzeltilebilir bir şeyse düzeltilirse kullanım kolaylığı olur.

• Beğen
Tepkiler: ulas
@Eser Sevinç

Onu maalesef yapmıyoruz çünkü güvenlik seviyesi buna izin vermiyor. Ayrıca daha önce o şekildeydi fakat bazı arkadaşlar buna tepki gösterince kaldırıldı. Çoğunluk bunu istemiyor. Biz de ne yapacağımızı şaşırdık :) herkes farklı farklı şeyler istiyor.

Hediye hakkı kazanan arkadaşların da zaman aşımı yok bu yüzden istediğiniz zaman alabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Eser Sevinç
çekiliş ne zaman yapıldıysa sonuçlar nerde yayınlanıyor.

Keşke kişiye özel indirim kodu verseydiniz çok daha güzel olurdu. Olsun yinede müşterilerinizi memnun etmek için çabalıyorsunuz. Diğer firmalarda bu tarz şeylere hiç rastlamadım. Ben kendi adıma delta bisiklete teşekkür ederim.

Yol bisikletime dış lastik alıcam yokmu bi hediye çeki. :D

çok iyi olur valla bisiklet alamadım ama kask filan alayım önden :) faydalanmak için ne yapmamız gerekiyor?Delta bisikletimi arayacaz

Anlamadığım önce 200 tl alışveriş yapacağız sonraki alışveriş de mi 50 tl indirim olacak.

@ulas Bu ürünü ne zamana kadar alabiliriz acaba? Zaman kısıtlaması var mı?

Zaman kısıtlaması 2 hafta deriz. Ayrıca 200 Tl alınca otomatik 150 TL ye inecek. Yani al sonra kullan değil. Ok sek en kısa zamanda şifre yollayacağız.

@ulas Özel mesaj atamadığım için buradan yazıyorum. Salı günü mağazanıza gelerek 3-4 arkadaşım adına kılıfı almam mümkün dimi hocam?

Arkadaşlar,

Birazdan bildirim gelecek 200 TL + KDV üzeri alışverişte 60 TL indirim çeki. kullanım süresi 2 hafta, kullanım sınırı 30 kişi, kargo bedava

50 TL yi 60 yaptık ayrıca indirimli ürünlerde de geçerli bu defa ;)

bilginize

• Beğen
Tepkiler: cihan cambaz
@ulas yine geldi ve kayboldu:(

üstünde bir de TIKLAYINIZ yazıyor ve hatta kodu da yazıyor :) nasıl beceriyorsunuz anlamadım :)

Geri