Scudo Sports

Delta Bisiklet Android ve iOS uygulaması indir, fırsatlardan yararlan ve hediyeler kazan

@GoMMeS

KDV olayı aslında programın kendisinin özelliği biz de sevmiyoruz ama bu tip programlarda KDV vs biraz ayrı işliyor biz de onu düşünerek zaten yüksek tutar veriyoruz. Örneğin 50 TL verecekken 60 TL veriyoruz

Scudo
merhaba , delta bisikletten aşağıdaki linkteki pompayı aldım.açıklama kısmında 120 psi yazıyordu ona güvenerek aldım başka yerde de araştırmadım.ama 90 psi imiş pompa.açıklama kısmını düzeltirseniz iyi olur benim gibi yanılan başkası olur belki. iyi günler dilerim.
(link)

@ulas

@ecsahan

Düzeltildi. uyarı için teşekkürler. Değiştirebilirsiniz. Yada başka bir alışverişinizde Gürkan Bey' e iletirseniz ben kendisine bilgi vereceğim size bir jest yaparız.

• Beğen
Tepkiler: ecsahan
Uygulama yı indirdim yıldızlarımıda cıktım bakalım cannondolem için neler alabilcez

@Mert E. ben de aynı sorunu yaşadım iphoneda..çözümü yazıyorum.
bildirim gelince bildirimi değil sadece tuş kilidini açın ve yukarıdan aşağı çekip bildirimlere bakın ve ekran görüntüsü alın bildirimi açmadan;)
Ben tuş kilidini açmadan ekran görüntüsü almaya çalışmıştım ama parmak okuyucu ekranı açınca puff kayboldu,

@ulas hopi kampanyası ile birlikte yeniden bir 60 tl çek verseniz de alacak listemizdekileri alsak...

@GoMMeS

Hopi konusunda sözleşme olduğundan onu yapamıyoruz. Fakat ilerleyen zamanda yapabileceğiz

Arkadaşlar,

Sizlerin istekleri doğrultusunda Mobil Uygulama güncellemesini yaptık.

1.Artık detaylı ürün açıklamaları gözüküyor.
2.Önceki sayfaya dönme olayı eklenmiştir. (Sepete ekle butonunun altında)
3.Normal site görünümü olayı eklenmiştir. Masaüstü tema çıkmaktadır. (Geçişler sitenin en altında belirtilmektedir)
4.Ayrıntılı fazla resim özelliği eklenmiştir.
5.Gelen bildirimler üzerine tıklandığında artık ilgili sayfaya aktarılacaktır. Ayrıntılar ve şifreler o sayfada yer alacaktır.

ayrıca bizim gördüğümüz bir kaç özellik yenilenmiştir bilginize.

@Kerem Emre

Belli olmaz :)

Arkadaşlar çok yakında uygulamaya öyle bir eklenti yapıyoruz ki akıllara zarar. Dünyada bir ilk olacak

• Beğen
Tepkiler: el_Aksa_1903
Arkadaşlar birazdan indirim çeki yollanacak duyurulur. 20 Kişiyle sınırlı bilginize

• Beğen
Tepkiler: el_Aksa_1903
Öğrencilikten dolayı bişey alamıyoruz :) indirim kodunu paylaşayım lazım olan kullanır :) http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160622/a1405a03b27b8475502b080794ab3ad0.jpg

E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@sallehpaul Bu uygulama bildirimlerine nasıl giriliyor? Bana da gelmiş indirim.

@Groims
Bildirimi ilk geldiğinde görebiliyorsun çıktığın an gidiyor tahminimce böyledir tam bilgim yok :) bildirim gelir gelmez ekran görüntüsünü aldım.

E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Groims
Kod bir tane var zaten önemli olan ilk 20'ye yetişebilmek ben ilk ekipman alışverişimi yapmış oldum bu sayede, inşallah memnun kalırım.

236 tl lik alışveriş nasıl yapcaz çok fazla sınır, 100 lira falan olsa anlicam da 236 cok fazla o_O

Kodu kullanrak peruzzo verona siparişi geçtim şimdi. Teşekkürler delta bisiklet.

Geri