Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Delta Bisiklet Android ve iOS uygulaması indir, fırsatlardan yararlan ve hediyeler kazan

Scudo
ya ben çekiliş sonrası bisikleti değil ancak hediye kazanmıştım. Kullanmadık kaldı, şimdi ihtiyaç var . Geçerliliği bitti mi? @ulas

Merhabalar, iOS'a ben de indirdim. Yazmanız yeterli dediğiniz için ss göndermiyorum. İsterseniz gönderirim.

uygulamayı indirdim

Dosyalar

• Screenshot_2016-08-18-22-26-49.png
    Screenshot_2016-08-18-22-26-49.png
    43,2 KB · Okunma: 34
Fotoğraf yukleyemiyorum . Duzelince ss yide atarım.

yarin birgun km saati hediye edilirse
elimizde kanıt olsun diye :)

Ben de android indirdim gerekli ise ss atıyım şuan pcdeyim

Hayırlı olsun, uygulama içine böyle bi özellik kullanışlı olacak gibi

Dosyalar

• 2016-08-19-21-33-30.png
    2016-08-19-21-33-30.png
    43,5 KB · Okunma: 27
@Owlknife
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160819/2cc8500940be464998a2dd1668878d13.jpg

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Delta bisikletin böyle birşey düşünmesi hoşuma gitti. Şimdi diğer uygulamalara alışmışta olsanız şuan indirip kullanmanız, varsa uygulamadaki hataları veya geliştirilmesini istediğiniz noktaları geri-dönüş şeklinde bildirmeniz uygulamanın hem popülerleşmesine hemde hızlı bir şekilde gelişmesine yardımcı olacaktır. Desteğinizi esirgemeyin arkadaşlar.

deltanın uygulamasında "geri" seçeneği var mı?
Her seferinde yeniden arama yapıyorum.

Daha önce Deltanın sürpriz indirimi sonucu topeak joeblow ayaklı pompayı piyasa fiyatının oldukça altına aldım ve bu kıyaklarını unutmuyorum. Yalnız fiyatlarını beğenmediğim ürünler de yok değil :)

ben de indirdim. Geçmişte deltabisiklet etiler şubesinden de çok alışverişim oldu. KM saati hediye filan yazıyordu daha önce o iş çekilişe mi döndü :D

Bi arkadaşa hediye etme durumu vardı :p

@ilkercom
Delta bisikletten bir kuruşluk satın almam kısmet olmadi,ulaş bey ile 2 defa denk geldim.ama dün kızılkoprağa gittim ama km saati hediye etmediler,nasıl etsinlerki kendimi bile tanitmadim...@ulas

Ben geotech race kadro spd pedal ve ayakkabı vs bayağı bi almışım düşününce :D

km saatlerimiz gelmiş :))

uygulama içerisinde nasıl "geri" gelineceğini bilen var mı

@Battutaettanci
Km saatlerimi derken uygulma herhalde

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri