Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Delta Bisiklet Android ve iOS uygulaması indir, fırsatlardan yararlan ve hediyeler kazan

Ayrıca sipariş yapan herkese yukarıdaki telefon kılıfı da yollanacak bilginize.

Scudo
@ulas
Sadece uygulamadan yapılan alışverişte mi geçerli ? İzmirde mağazanızdan 200 TL veya üstü alışveriş yapsam indirim hakkım geçerli mi ? İlginize teşekkür ederim, yanıt beklerim.

Merhaba Kiziltoprak, Oran ve Emek mağazalarında geçerlidir ayrıca Online Satış sitesinde

ilk 30'a girdim :)
Topeak ürünleri zaten iyi fiyattayken üzerine % 30 indirim güzel oldu.
Telefon kılıfı da Çin'den söylemek üzereydim, beklemekten kurtuldum.
Teşekkürler

Merhaba, kolay gelsin @ulas Bey. İos markette uygulama görünmüyordu:)) Şimdi düzeldi. Kampanyaya dahil olabilir miyiz?

@ulas
Deltayi bu surpriz calismalarindan dolayi, internet alisverisine getiedigi kolayliktan dolayi tebrik.ediyorum. ayrica 22. Yila ozel katlanir bisikletlerle.benim gibi katlanirlari gereksiz goren birini fold up 20.1 modellerine hayran biraktigi icin ayrica tebrikler.tesekkurler

@ulas
Ooo harikaa... iste budur

• Beğen
Tepkiler: ulas ve Eroseros
Bende kampanyaya dahil olmak istiyorum benide ekleyin

• Beğen
Tepkiler: ulas
Ben bi türlü faydalanamadım bu kampanyadan bildirim gelmedi uygulamadan

uygulamayı indireli 1 hafta oldu. Herhangi bir bildirim gelmedi.

@ulas bu kılıftan elinizde bulunuyor mu acaba nasıl temin edebiliriz?

Bende yükledim. Hediyeleri merak ediyorum.

Dosyalar

• Screenshot_20160516-030938.png
    Screenshot_20160516-030938.png
    37,4 KB · Okunma: 25
Dün mobil uygulamadan 200tl üzerine 60tl indirim koduna ilişkin bildirim geldi. Almayı düşündüğüm bagaj demiri ve çanta ikilisi için çok güzel bir indirim oldu ve hemen siparişi verdim. Kampanyanız için teşekkür ederim. IMG-20160516-WA0003.jpg IMG-20160516-WA0000.jpg

• Beğen
Tepkiler: ulas ve İsa ACAR
@DeaD_EyE

geliyor demek ki :) bildirimlerin açık olduğuna emin olun. ;)

Daha önce eleştirildi mi bilmiyorum.. Bir geri bildirimim var:

Bazen iPhone'a bisiklet ziliyle bildirim geliyor, indirim vs. hakkında. Her zaman geldiği an göremiyorum, bazen kaçırıyorum. Ama geldiğini biliyorum. Zaten uygulamada bildirim geldiği de uygulama ikonunun üzerinde görülüyor.

Ama uygulamaya girdiğimde bu bildirimi görebileceğim bir yer yok. Uygulama içinde o kadar dolaştım, bulamadım.

Sorun bende mi acaba?

• Beğen
Tepkiler: Kazuya ve Dağhan
@Mert E.
aynen hocam bende yaşıyorum o sorunu bence,appın sorunu

Banada app logosunda bildirim var giriyorum ama herhangi bir bildirim göremiyorum. Daha önceden de geldi boşa gitti @ulas

Arkadaşlar işin aslında püf noktalarından biri de o :) Zil sesi duyduğunuzda bildirime basmadan önce okuyun :) Kodları orada yazıyoruz ve bastığınızda da ilgili sayfaya gidiyor. Kullandınız kullandınız mantığı biraz da. Bildirim binlerce kişiye gidiyor ve sınırlı sayıda kişiler kullanıyor. Aslında bu bir hata değil. Sadece kullanma hızıyla alakalı bir şey. Herkes kullanabilse o zaman bir anlamı kalmıyor. Ama forumda çok kişi kullanıyor. Size önerim almak istediğiniz bir şey varsa önceden onu sepete atıp bekleyin. Kod geldiğinde kodu girin ve olayı bitirin. Beklediğinizde örneğin 30 kişi kullanacaksa ve kullandıysa siz kullanamıyorsunuz. Zaten bu tip hediye çeklerinin veya indirim çeklerinin mantığı budur. Elimizden geldiğince bu çıtayı yükseltmeye çalışıyoruz.

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
@ulas kdv vermenizin özel bir sebebi yoksa normale döner misiniz? Şu 60 liralık indirim kdv filan derken 250 liralara çıkmak gerekiyor. Oran iyice düşüyor.

Geri