Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Delta Bisiklet Android ve iOS uygulaması indir, fırsatlardan yararlan ve hediyeler kazan

ben de varım diyorum o halde :)
selam olsun forum dostları ve delta bisiklet..
umarım güzel ve indirimli alışverişler olur..

Dosyalar

• 6b1bac91-1cf7-42d5-9e86-2b66961db26b.jpg
    6b1bac91-1cf7-42d5-9e86-2b66961db26b.jpg
    65 KB · Okunma: 53
  • Beğen
Tepkiler: caşş06 ve ulas
Scudo
Bende varımm.

Dosyalar

• Screenshot_20160822-122905.png
    Screenshot_20160822-122905.png
    44 KB · Okunma: 25
Dün Kızıltoprağa bisikletle gidip hediye km saatimizi aldım. Yanımda arkadaşım da vardı, o da gelmişken zincir yağı aldı. Gürkan Bey e teşekkürler. Ama dönüş yolunda arkadaşımla işe bisikletlerimiz ile dönerken, arkadaşım bisikletten düştü ve el bileğini kırdı. Şehir içinde ince tekerlek kullanmamak gerek, hızlı giderken aniden dönüş yapınca yerde de ince toprak tabakası neticesinde düştü. Bugün eline platin takılacak. Şehir içinde çok temkinli gitmek gerek.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@D.Cengiz
Geçmiş olsun. ince tekerlek derken yol bisikletinin tekerinden mi bahsettiniz ?

Dün ben de km saatimi teslim aldım. Teşekkür ederiz. Ayrıca dün çanta da sipariş ettim ve hemen kargoya verildi. Bugün onu da teslim alacağım. Gerçekten işinizi iyi yapıyorsunuz. Ürünün gün içinde kargoya verilmesi benim için önemli bir gösterge. Şimdi bir kaç eksiğim var onları da sizden alacağım.

Bu arada km saati konusunda bana bir bilgilendirme yapılmadı ? bu km saatini alanlar ile biz almayanlar arasında ki fark nedir acaba ? İlgili kişi cevaplarsa sevinirim !

@ulas ulaş bey tekrar kod gelecekmi? Zamanında ilaç gibi gelmişti. Topeak panobike almak istiyorum fiyatta yapabileceğiniz birsey varmı

Delta bisiklet km saati uygulamasını benden başka kullanan var mıdır?
Ben bugün kullandım.Arada mola verdim ve tekrar kullandım.
Toplam da 7-8 km ve 30-40 dk lık bir parkuru 23 km civarı ve 1 saat 45 dk gösterdi.
Yani ben mola verince auto stop yapmamış görünüyor.
Ayar yeri var mı diye baktım bulamadım.
Ayrıca en son turu tekrar görmek istediğimde onu da göremedim.:((

@anti panik
RoadBike indirip kullanmanı öneririm.. Hem daha stabil ve gittiğin her parkuru kayıt ediyor.
Güzel bir arşiv oluyor.
RoadBike kullandığımdan beri km saati bile alamadım. :)

@mekolac

Yeni Kod gönderildi

Kullanım sınırı 30 Kişi
236 TL ve üzeri alışverişlerde 60 TL Hediye
2 hafta süre

Bana kod.gelmedi...

Indirimli urunlerde gecerli mi

@cihan cambaz

Son kalan kod bir kaç kişi kaldı kullanabilirsiniz DLT102016

Geri bildirim amacıyla;
Daha önce indirdiğim ancak henüz kullanma fırsatı yakalamadığım uygulamayı bugünkü turum için kullanayım dedim. Uygulamayı aktif edip yola çıktım. Mesafesini iyi bildiğim ilk 16. Km de telefonu elime alıp baktığımda uçtuğumu farkettim. 50 km gittiğimi ve ortalama hızımın da 60 km/s olduğunu gördüm. Tabiki bu mümkün değil. Havanın kapalı olmasından mıdır yoksa uygulama sorunu mu bilmiyorum. Bilginiz olsun istedim.

Arkadaşlar yeni güncelleme geldi artık canlı destek sistemi de bulunuyor. Bazı telefonlarda gözükse de uygulamayı mutlaka güncellemeniz gerekiyor.

Ben de varım. Konuyu hortlatıyım :):):)

Meşazını aldım ben de burdayım Delta Bisiklet ! :) IMG_6453.PNG

IMG_1217.JPG

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri