@uslsy
Ömer bey sizede devmali konu hakkinda yaziyorum ama insallah bana kizmiyorsunzdur. Lastikler fotografdaki lastik oldugunu söylemissiniz, eminmisiniz o fiyata bu lastikleri aldiginiza.
Gördügüm kadari ile sizin jantlariniz Clincher ve bu lastikler ise Vittorianin tanesi normalde 30€-35€ arasi olan Rally Kevlar 3 D Compound Tubular lastigi. Eger gercekten fotografdaki lastigi siparis verdigseniz sonucu iyi arastirin derim, yanlis bilgi vermisler size gibi geldi bana. Sizin jantlar clincher oldugu icin Tubular lastikler uymuyor ve o lastikelrin 27" yok sadece 28" olarak var.
@mariokaldato
27.5" Yol janti yok cumhur sadece cok eski bisikletlerde nadir de olsa 27" jantlar var. 27,5" jant yeni nesil MTB lerde oluyor.
@uslsy
Bence bu kumlama isinde bir is var, kumlamaci hayatta boya sökücü ile ugrasmaz kac kat boya olursa olsun kumlama ile en fazla 10 dakikada tüm boya ve paslari söker. Ayrica asite yatirmasida cok tuaf, kadronuz yapiskanli ise maf olur ki sükür asite yatirmamis.
beni yanlis anlaya bilirsiniz ama ben size restorenizde dogru yolu izlemenizi istiyorum ve yardimci olmaya calisiyorum. Inanin bana bu eski kadrolarda A'dan Z'ye tüm islemlerini bilirim aksi taktirde bilmedigim bir ise de karismam.
Isterseniz birdaha yazmam ve size basarilar dilerim.