@mariokaldato
Bitmedi ama baya bir yol kat ettik. Hemen hızlı ve görselli ve öfkeli ve neşeli bir anlatım yapayım.
Sabah kadro ve maşayı kumlayacak arkadaşın aşağıdaki gibi boyaları tamamen soymadan boyayı yapacak Dağsan Boyadan Erdeme bırakmasının haberiyle önce sarsıldım.
Sanayi ofisimden neredeyse 45km git gel 90km. YApacak birşey yoktu mecbur düştüm yollara. Gittiğimde Erdem'in süprizi ile karşılaştım.
Oturmuş kendisi makine ile ince ince temizliyordu boyayı.
Erdem maşayı temizledikten sonra başta da bahsettiğim gibi vintage görünümü desteklemek için maşanın yarısını nikelaj yapmak üzere nikelajcıya götürdüm. Ortalama yarım saatlik bir süre sonrasında maşada aşağıdaki istediğim görünümü yakaladım. Maşanın ortasından yukarıya kadar kadro ile aynı renk olacak. Ortadan aşağısıda aşağıda gördüğünüz gibi nikelaj.
Nikelaj işleminden sonra maşayı da Erdemin hünerli ellerine teslim ettim. Bundan sonra top ondan. Ctesi sabah kadro ve maşayı boyanmış bir şekilde teslim edecek. Şimdi sıra gidon sargısı, sele, sele borusu ve pedalları temin etmekte.
Bu arada numaradan kadronun ne olduğunu bulabilecek birileri varsa çok sevinirim aşağıya numaranın fotosunu atıyorum.
Tam okunmuyorsa yazan şu: W00.011A1