Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Depodan çıkan eski road'u adam etme zamanı

@mariokaldato
Tamam dedigin gibi olabilir lastikler, ben yalniz lastikler bunlar diyerek ve fotosunuda atinca dikkat etsin yanlis bir sey almasin dedim Cünkü fotografdaki lastikler benim dedgim lastikler.

Scudo
@Murat Cömez

Selamlar. Tecrübelerinizi aktarma isteğiniz gayet güzel. Bilgi paylastıkça bilgiyi alana da verene de keyif verir.

Fotoyu anlatım için koydum. Düzgün bir foto.

Aldığım ürün: GRL Amber Yanak 27 x 1 1/4
Bu da link: (link)

Bir bakarsanız sevinirim. Siparişte hata var ise değiştirelim.

Yapıcı eleştiriden veya öneriden rahatsız olmak saçmalık olur. Bununla ilgili Voltaire'in şu güzel sözü aklıma geldi.

"Acaba dünyada, başkalarının tecrübelerinden istifade edecek kadar akıllı bir insan var mıdır?"

@mariokaldato

Konuyla ilgili tek cümlem var; Ben bunun bu kadar zor olduğunu bilseydim kesinlikle 700c yeni bir takım jant alırdım. :D

@mariokaldato

Bitmedi ama baya bir yol kat ettik. Hemen hızlı ve görselli ve öfkeli ve neşeli bir anlatım yapayım.

Sabah kadro ve maşayı kumlayacak arkadaşın aşağıdaki gibi boyaları tamamen soymadan boyayı yapacak Dağsan Boyadan Erdeme bırakmasının haberiyle önce sarsıldım. :bsmagryr:

y26.jpg

Sanayi ofisimden neredeyse 45km git gel 90km. YApacak birşey yoktu mecbur düştüm yollara. Gittiğimde Erdem'in süprizi ile karşılaştım. :harika: Oturmuş kendisi makine ile ince ince temizliyordu boyayı.

y27.jpg

Erdem maşayı temizledikten sonra başta da bahsettiğim gibi vintage görünümü desteklemek için maşanın yarısını nikelaj yapmak üzere nikelajcıya götürdüm. Ortalama yarım saatlik bir süre sonrasında maşada aşağıdaki istediğim görünümü yakaladım. Maşanın ortasından yukarıya kadar kadro ile aynı renk olacak. Ortadan aşağısıda aşağıda gördüğünüz gibi nikelaj.

y29.jpg

y30.jpg

Nikelaj işleminden sonra maşayı da Erdemin hünerli ellerine teslim ettim. Bundan sonra top ondan. Ctesi sabah kadro ve maşayı boyanmış bir şekilde teslim edecek. Şimdi sıra gidon sargısı, sele, sele borusu ve pedalları temin etmekte.

Bu arada numaradan kadronun ne olduğunu bulabilecek birileri varsa çok sevinirim aşağıya numaranın fotosunu atıyorum. :okyrm: Tam okunmuyorsa yazan şu: W00.011A1

y28.jpg

@uslsy
Erdem Kiyak biriymis , adamin tişortundeki Bob Marley figürü iddami kanitliyor :D

Saka bi yana yine de ilerlemeler gayet hizli ve köfteli yürüyor masallah.

+ Göbekteki Hallowtech 2 orta göbek de yakismis :D

• Beğen
Tepkiler: Atasoy ve Cocu
@mariokaldato

Köteleri yesem sorun olur mu? Açım aç...

Hallowtecler olay oldu zaten. :) Gören herkes şaşırıp soruyor. Onlar eski ve çok kötü durumda. Kumlama yapilacak diye yola çıktığımızdan içerdeki dişler zarar görmesin diye takmıştık.

Ortalama şoyle bisey ckacak sanki
0c96b4307afe4f8b500fe8f9ce489213--emerald-green-emeralds.jpg

• Beğen
Tepkiler: Cocu ve Ozicu
@mariokaldato

Oh lala.. Yeşili koyu ama. Hakiye yakın.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Arkadaşlar miss gibi amber yanaklı 27 x 1 1/4 ebadındaki düz çizgili vintage dış lastiklerim ve iç lastiklerim geldi. Bal rengi seleyi de temin ettim. Yarın 40cm lik kızaklı 25.8 mm çaplı (bu devirde ender bulunan bir ölçüdür.) alüminyum sele borum geliyor. Pazartesi de bal rengi micro fiber gidon sargılarım gelecek. Onlar tamamlanınca yine fotosunu paylaşacağım. Şimdilik lastiklerle idare ediniz. :D Tüm malzemeler pazartesi tamamlanacak gibi.

Maksimum çarşamba günü tamamlanmış halini görürüz gibime geliyor.

y31.jpg

Sabırla bekliyor olacağım. Benim bisikletim değil ama insan seviniyor yine de. En azından ben seviniyorum [emoji57].@uslsy

Cemal Ç.

• Beğen
Tepkiler: uslsy
N'olmuş bitmiş mi ?

@mariokaldatoYok hocam. Çarşambayı iple çekiyorum [emoji16].

Cemal Ç.

• Beğen
@CmlCLK

Çarşamba bitiyor muymuş?

@uslsyBilmem. Siz öyle dememişmiydiniz?

Cemal Ç.

• Beğen
Noldu ya ben kacirdim mı abi Bim' den dost yogurt aldim icinden semer çıktı ya :( mahkemeye mi versem?
IMG-20180610-WA0024.jpg

Hayaller dost yogurt
Hayatlar beygir semeri :(
IMG-20180629-WA0017.jpg

:D

@CmlCLK

Dedim mi? :D Dediysem doğrudur...

@mariokaldato

Eşeğe altın semer vursalar eşek yine eşektir. :D

Mario Dayı o profil fotosu ne bu arada.. Hahaha. koptum.

@mariokaldato

O şimdi kimbilir nerelerde kürtaj yapiyeahh..

----------------------------------

30 Haziran 2018 Saat 02:14 itibari ile tüm temizlik, yıkama, cilalama, parlatma işlemleri bitmiştir.

Kalan işler: Kadro boyama (bugün bitiyor), Uzun Alü Sele Borusu (bugün geliyor), Gidon Sargısı (pzt geliyor)

y32.jpg

Tezgahi aciyahhh

• Beğen
Tepkiler: uslsy
Geri