Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Deprem..

Çok geçmiş olsun, Allah etkilenen herkesin yardımcısı olsun inşallah. Zor bir durum.

Scudo
Allahım yardım et insanlara! :_(
Sosyal medyada ağzına kadar canlı yardım çığlıkları görüyorum, insanlar adres verip bizi kurtarın, göçük altındayız diye bağırıyorlar, yazıyorlar.... sinirlerim alt üst oldu. :agla:

• Beğen
Tepkiler: Aydın35
o bölgede olan arkadaşlarımız var ise durumları nasıl? Bir ihtiyaçları var mı? Bisiklete gönül verenler olarak bir yardım çalışmalı yapmalıyız

o bölgede olan arkadaşlarımız var ise durumları nasıl? Bir ihtiyaçları var mı? Bisiklete gönül verenler olarak bir yardım çalışmalı yapmalıyız

Bölgede bulunan arkadaşlara ve ülkeme çok geçmiş olsun :(

• Beğen
Tepkiler: Bisiklettech
Benim eşim şu an orada. Yakıt bulur bulmaz dönüşe geçtiler, yer yer elektrikler kesik olunca pompalar çalışmıyor. Haberlerde de görmüşsünüzdür, yollar da patlamış.

Sanırım gerçek resim şu ana kadar gözükenden daha kötü.

• Beğen
Tepkiler: makaram
Gece 4'te Karaman'da 5 dakikalık ufak bir sallantı hissettik. Bize kadar varan bir sarsıntı 1 saatte kaç şehri resmen yok etti. Allah hepsinin yardımcısı olsun.

Kayseri'de bile o kadar şiddetli ve uzun sürdü ki merkez üssündekilerin Allah yardımcısı olsun

Yeni bir ana deprem daha olmuş Yine çok şiddetli 7,6 şiddetinde. :((((((((
Peşinden 6 şiddetinde artçısı...

Kara kış bir yandan, ekonomik kriz öte yandan Allah yardım etsin... felaketlerden ibret alınmıyor malesef tekerrür ediyor.😥

• Beğen
Tepkiler: M.İhsan
Kadıköy belediyesi Evlendirme dairesinde yardımlar kabul ediliyor.

DÜN GECE VE BUGÜN GERÇEKLEŞEN 2 BÜYÜK DEPREMDE HAYATLARINI KAYBEDEN VATANDAŞLARIMIZA ALLAH TAN RAHMET YAKINLARINA SABIRLAR DİLERİM . YARALILARIMIZA DA ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM .

DÜN GECE VE BUGÜN GERÇEKLEŞEN 2 BÜYÜK DEPREMDE HAYATLARINI KAYBEDEN VATANDAŞLARIMIZA ALLAH TAN RAHMET YAKINLARINA SABIRLAR DİLERİM . YARALILARIMIZA DA ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM .
99 depremini geçecek gibi :(

Bir İnşaat Mühendisi olarak çok şey yazasım var da bir türlü yazamıyorum. Allah deprem bölgesinde olanlara yardım etsin.
Şu zor durumdan bile çıkar sağlamaya çalışan siyasiler oldukça bizden bir şey olmaz ! Ne doğru mühendis yetişir , ne doğru
doktor yetişir bu ülkede. Deprem değil de cahiller bu ülkenin en büyük problemi ! Cehaleti ne zaman yok edersek kimse ne depremden ,
ne de başka bir felaketten ölür bu ülkede. Allah tüm ölenlere rahmet etsin. Göçük altında kalanlara yardım etsin. Yaralılara acil şifalar dilerim.
Saygılar...

99 depremini geçecek gibi :(
Hem de 3 katı kadar geçecek ne yazıktır ki.

Nebati zerzevatı çıkmış deprem çok şey etmedi de kaçanların oluşturduğu kargaşadan şey oldu buyurmuş. Halk yardım etsin diyor. İban yolla bari para atalım 3-5 daha neler. İşimiz ne sizin.

Afad başkanı çıkmış her şey kontrol altında diyor.

Hıyarın teki çıkmış millet ittifakı AKP ve MHP yanınızda merak etmeyin diyor.

Doğru olmaması için dua ettiğim bir duyum, Metiner diyor ki, ölen öldü yeniden yaparız rahat olun minvalinde konuşuyor.

Hangi yönelimden olursa olsun şu işi siyasi ranta çevirenlerden nefret ediyorum.

Ülkenin başı sağ olsun. Çok piz dönemde kar havasında denk geldi. Allah o insanların yardımcısı olsun.

Hem de 3 katı kadar geçecek ne yazıktır ki.

Nebati zerzevatı çıkmış deprem çok şey etmedi de kaçanların oluşturduğu kargaşadan şey oldu buyurmuş. Halk yardım etsin diyor. İban yolla bari para atalım 3-5 daha neler. İşimiz ne sizin.

Afad başkanı çıkmış her şey kontrol altında diyor.

Hıyarın teki çıkmış millet ittifakı AKP ve MHP yanınızda merak etmeyin diyor.

Doğru olmaması için dua ettiğim bir duyum, Metiner diyor ki, ölen öldü yeniden yaparız rahat olun minvalinde konuşuyor.

Hangi yönelimden olursa olsun şu işi siyasi ranta çevirenlerden nefret ediyorum.

Ülkenin başı sağ olsun. Çok piz dönemde kar havasında denk geldi. Allah o insanların yardımcısı olsun.
Malesef doğru, şu durumdan bile istifade etmeye çalışıyorlar

Screenshot_20230207_111418_Chrome.jpg

Devlet planlamada, afatda, iç işlerinde, karayollarında, askeri tatbikat ve edokta, devlet istatistik kurumunda, aile bakanlığında vs istifa edecek bir omurgalı var mıdır sizce? Kriz geldikten sonra değil gelmeden çözülür... Hödüklerle, deve ehli yalaka dürzülerle daha nice insanı gömer bu rejim

Moraller rezalet...
Yine halk ve gonulluler kendi basinin caresine bakıyor...
Evde ''aman birgun giyilir'' diye saklanan ne varsa topladim akşam. İş çıkışı yardım merkezine verecegim.
Su an en buyuk dilegim, en azindan hava muhalefeti ve soguk biraz izin versin, calisanlar ve sokakta kalanlar hic olmazsa butun bu yıkım ve aci arasinda sogukla ayrica savasmak zorunda kalmasin...

Geri