17 yıl önce dizim döndü ,şişlik oldu mecbur masada açtılar. Senin anlayacağın ameliyat oldum. 2 ay değnekle yürüdüm. Senin şu anki yaşından 4 yaş falan fazlaydım.27 yaşındaydım. Şimdiler de 44 yaşındayım. 6 yıl önce de bel fıtığı ameliyatı oldum. Dağda yürürüm, su bulursam yüzerim. Bisikletin üstünden de inmiyorum.
Zor zamanlar geçiriyorsun, moralin bozuktur anlayabiliyorum. Tıp gelişti ,şimdi ki operasyonlar hem daha şeffaf hemde düşünülerek yapılıyor. Bisikletini satmışsın. Canın sağolsun bir daha alırsın. İyi bir fizik tedavi süreciyle bu işin üstesinden gelirsin. Bugün çektiğin acılara bir şey diyemem. Daha da ağırını çektim. Çektiğin acıların senin umutlarını tüketmesine izin verme. Menüsküs ameliyatını olalı 17 yıl olmuş, bel fıtığına da 7 yıl olacak 4 ay sonra. Bu sene ağustosa kadar 5000 km ye yanaştı sürüşlerim.
Doktorlar gerekli müdahaleyi yapmışlar. Sadece moralini topla ve iyi olacağına inan. Burda aynı yöntemle tedavi olup şifa bulamayan oldu diye senin iyileşmeyeceğin anlamına gelmez veya tam terside olabilir. Rahat olmayı ve mücadeleye devam etmeyi öneririm. Moralini bek tut. Moralini bek tut. Moralini bek tut.