Uzun süreden sonra yeni alabildim MR sonuçlarını. Raporda Grade 1 yazıyor ne anlama geliyor anlamadım fakat internette kıkırdakta yumuşama yazıyor. Herneyse, yarın fizik tedavi merkezine gideceğim arkadaşlar muayene olmaya. Gördüğüm kadarıyla ortopedi doktorlarının çoğu fizik tedavi vb. hareketler vermiyor. Büyük ihtimal evde yapabileceğim egzersizler verilecek. Olmazsa normal hastaneye gideceğim. Sağolsun doktor MR çektirdi kesin teşhis için fakat doktor başka hastaneye gittiğinden bulamadım. Boşuna fizik tedavi merkezine gitmeyin! Burcu Fizik Tedavi merkezi adında bir yer tavsiye etti arkadaşlar. Kalkıp Ortaköy'den levente gittim fakat muayene olduğum kişi MR raporuna bile bakmadan normaldir, gençlerde olur öyle diyince gülmeye başladım. Sonra bisikletle 40, 50 km'den sonra ağrı yapıyor dediğimde gözleri açıldı o kadar km yapılırsa tabii ağrır dedi. Bildiğin cahil, ne yaptığını bilmez asalağın tekini koymuşlar oraya fizik tedavi uzmanı diye. Kavga edip çıktım. Dalga mı geçiyorsunuz o kadar reklam yapıyorsunuz, kalkıp oradan buraya geliyoruz adam daha ne olduğunu bile bilmiyor, yoldan geçeni mi alıyorsunuz dedim.