Çok teşekkürler ilginize arkadaşlar. Bu arada gerçekten çok endişeliyim iyileşmesi konusunda.. MR sonuçlarını gösterdiğim doktor randevu aldığım doktor değildi. Sanırım başkası bakıyordu yerine. Herneyse, kıkırdakta Grade 1 dejerenasyon var dedi. Grade 1,2,3 diye geçiyor hafif zaten, bisiklet sürmene engel teşkil etmez dedi. Bugün rampalı karışık 75 KM yol yaptım ağrı yok fakat hâlâ çıtırdama var. Psikolojik midir bilmem ama bisiklet sürdükten sonra sanki çıtırdama artıyor gibi geliyor. Şimdi bisiklet sürsem mi, sürmesem mi bilemedim... Egzersizleri günde iki kere onar kez verdi. Sağolsun doktor MR sonuçlarına baktı, raporu da inceledi. Pek bir şey demedi sadece hafif olduğu, egzersiz yapmam gerektiği ve bisiklete binmemin zararının olmayacağı. Yani şu kadar binersen zararı olur falan da demedi. 75 KM sadece bacaklar doğal olarak yoruldu. Diz kapağımda vs ağrı yok hatta ılık duşta bacak ağrım da dindi. Yine de çok fazla endişeleniyorum ilerler diye. Çok teşekkür ederim tekrar arkadaşlar. Bir süre dediğiniz gibi uzaklaşayım bisikletten, bir kaç doktora daha danışmak en iyisi aslında. Çoğu pek ilgilenmiyor malum. Sorun devam ediyor. Bisiklete biniyorum günlük 40 km. Ağrı yok fakat kıkırdak güçlenir mi diz kapağındaki arkadaşlar bindikçe? Zorlamıyorum zaten yüksek kadans yapıyorum mümkün olduğunca. Valla psikolojik midir bilmem ama sanki biraz ilerleme var gibi. Bisikletten mi acaba? Günlük 40 km şeklinde 8-10 gün bindim.