@kadirhan sabırsızlıkla bekliyorum o halde. İnş. kalıcı bir çözüme ulaşabiliriz bu vesileyle. Ben aslında doktora henüz gitmedim ve gitmeden önce bütün alternatifleri değerlendirmek istiyorum. Zaten doktora gidenlerin çoğu yorumunu okudum ama geneli aynı şeylerden oluşuyor. Bunların en öncelikli olanı da çeşitli egzersizler yapmak. Yani egzersiz yapmak epey bir çözüm sağlıyor. Gerçekten çok can sıkıcı bir durum ya. Ayağı kalkarken sağ dizime acayip bir ağrı geliyor. Hiçbir şey yoktu çıtırdama dışında, son 2 gündür durup dururken başladı. Yani buna neyin sebep olduğunu da bilmiyorum. Dizimi bir yere de çarpmadım. Öyle çok aman aman bir zorlama da olmadı. Gariptir 2 gündür kalkarken dizime ağrı geliyor. Bu arada bisiklet de güzel bir çözüm aslında. Hani kişiye göre değişir belki bilmiyorum ama bisiklet bana iyi geliyor. Uzun metrajlı bisiklet aktivitesinden sonra dizlerimdeki çıtırdamalar azalıyor. Şu ağrıyı atlatsam çok iyi olacak. İnmeyeceğim artık bisiklet tepesinden... Bu rahatsızlığı yaşayan herkese geçmiş olsun...