hızlı pisikletçi Üye Kayıt 24 Mart 2017 Mesaj 24 Tepki 18 Yaş 36 Şehir antalya İsim emrah girgin Bisiklet Specialized 13 Ağustos 2017 #241 ya karbon kadro çok sağlam kesinlikle ama bu boya gerçekten dayanıklı değil malesef insanların büyük markaları seçtiğinde verdikleri paranın karşılığı olarak beklentileri de fazla oluyor
ya karbon kadro çok sağlam kesinlikle ama bu boya gerçekten dayanıklı değil malesef insanların büyük markaları seçtiğinde verdikleri paranın karşılığı olarak beklentileri de fazla oluyor
Hevesli Aktif Üye Kayıt 10 Haziran 2017 Mesaj 168 Tepki 248 Yaş 34 Şehir ank 13 Ağustos 2017 #242 Merida bisikletim var giriş seviye, 1 yıl boya garantisi veriyorlar. Ha uğraşıp yollamam ama var yani adamlar garanti vermiş, sizin bisiklet içinde böyle bir imkan vardır diye düşünüyorum, garanti belgesine bakın.
Merida bisikletim var giriş seviye, 1 yıl boya garantisi veriyorlar. Ha uğraşıp yollamam ama var yani adamlar garanti vermiş, sizin bisiklet içinde böyle bir imkan vardır diye düşünüyorum, garanti belgesine bakın.