Scudo Sports

Doktor Bu Ne! (Bir Specialized Vakası)

Süreç 1-2 gün sürecektir.

Scudo
Merhaba;

Kadro boyası öyle dökülmez. Bana kalırsa kırık var. Aktifpedal ile bir alışverişim olmadı. Ancak siz bir yere çarpmadıysanız -ki öyle diyorsunuz kadroyu değiştirmeleri gerekir. Kadro üretim esnasında kusurlu olup sonrasında farkedilmeden boyanmış olabilir. Doğal olarak boya kusuru örtmüştür. İlk yükte de oradan atma yapmıştır diye düşünüyorum. Biraz daha zorlarsanız oradan kırılacaktır muhtelemelen.

@Selami53 kendi bisikletime olmuş kadar üzüldüm ama olumlu dönüş olacağına eminim. Umarım sonuçta iyi ki bu markayı aldım dersiniz.

Canyon marka bisiklet ile benzer şeyleri yaaşamış birisi olarak asla pes etmemenizi öneriyorum. Makul diyalog ile lehinize sonuçlanacak bir olay olarak görüyorum durumu. Ancak ilk red cevabı ile pes etmeyip tüm yolları denemenizin faydalı olacağını düşünüyorum. Zira Canyon tamir edip gönderdikleri bisiklet TC gümrüğüne takılınca gümrük parasını bile ödedi. Kolay gelsin.

@Ferhat Fırat uretimde kusurlu olsa saglamlik testlerinde cikmasi lazim ama bilmiyorum bir yerde bir eksik var belki de saglamlik testinde bir eksiklik var.Bir kusur var ama neresinde belli degil biya dokuntusu veya kadro catlagi her halde degistirilmesi gerek ve beklemedeyiz forumcak.
@cagdas81 tesekkurler cagdas bey bende bu markaya her konuda guvendigim icin tetcih ettim dilerim ki pisman edilmem.
@Deniz Baklacı tesekkurler umuyoruz ki herkesin bekledigi gibi lehime sonuclanir da forum ailesi olarak sasirmayiz.

• Beğen
Tepkiler: cagdas81
@Selami53 benim bildiğim kadro üreticileri her kadro için sağlamlık testi yapmıyorlar. Aradan sondajlama kontrol yapıyorlar. Diğer kontroller genelde gözle yapılıyor. O yüzden gözden kaçmış olabilir. Üretici, kullanıcı hatası dese bile pes etmeyin ısrarcı olun. Bu arada ek bilgi. Uzun zamandır karbon kadro kullanan biri olarak söylüyorum. Karbon kadrolar genel esneme yaratacak durumlar için çok dayanıklı ancak noktasal darbeler içi n zayıflar.

Carraro 327 şehir bisikleti degerlendirmesi yapabilirmisiniz rica etsem birde bisiklet alinca aksesuar olarak almam gereken malzemeler nelerdir acaba ??saygilarimla

@mehmetsunu oneriniz ne karbon bisiklete binmesin mi kimse ?
@Ferhat Fırat anladim hocam tesekkurler,dedigim gibi bisiklet bir darbe almadi zaten sadece 4 kez binebildim.Kullanici hatasi olarak degerlendirilirse pes etmeye niyetim de yok zaten.
@brknknn yeri burasi degil,sehir bisikletleri veya,markaya gore destek hattindan carraro kategorisine girip ikgili basliklari inceleyebilirsiniz.

@Tolga Çelebi,Normalde 1-2 gün de donuyorlarmis.Benim durum biraz normal disiymis.Bu sebeple biras uzamis.
Kadroda catlak yokmus cevap gelene kadar kullanabilirmisim bisikleti.
Bekliyoruz hala yani :hasta:

boyanın o kadar kütlesel bir şekilde ayrılması uygulama aşamasında alt yüzeye yeterince tutunmadığı anlamına geliyor bence. yani yüksek olasılıkla üretimde bir uygulama hatası oldu. kaliteyi ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir marka bunu geçiştirmeye çalışmaz ve bu vaka üzerinden üretim prosesini revize etme ihtiyacı hisseder.

@ozgur908 Zaten bisiklet darbe almadi,kaza yapmadi. Ruzgardan yan devrildi gidon kismi geldi normal olarak,o kismin gelmesi zaten imkansiz.Gelse bile temas eden kisimda temas eden bolge kalkar dokuntu olmaz. Bugun aktifpedal caddebistan magazasindan Aydin beyle konustum kendi bisikletinden ornek verdi yan dusmeyle bisikletinin iki bolgesinde boya atmasi oldugunu beyan etti.
Ben sasirdim acikcasi boyle kolaysa hic bisiklete binmeyelim yani temas etmeyen yerin boyasi atiyorsa yuh derim.Daha dün binmeye de baslamadim.Bu zamana kadar karbondan aluminyuma farkli farkli bisikletlerim oldu boyle seyler gormedim.
Hasan Cagri bey ile de gorusuyorum pek sik rastlanan bir durum degilmis bu,bu yuzden bekliyoruz bakalim.Hic de sabirli degilim zaten bisiklet bu haldeyken hevesle binebilecegimi de sanmiyorum.

@Selami53 ben de bir specialized kullanıcısıyım. şayet bu konu sizin adınıza olumsuz sonuçlanırsa bir sonra alacağım full karbon bisikletim specialized olmaz.

• Beğen
Tepkiler: k3mal
@cagdas81 olumsuz sonuclanirsa ben daha bisiklete bu kadar butce ayirir miyim bilmiyorum.Bu kadar guvenip para yatirdigim marka bile boyle yapacaksa yerli servislerden farki kalmaz benim gozumde.Farki kalmazsa da bende bosuna fiyat farki odemem.

• Beğen
Tepkiler: cagdas81
Geçmiş olsun. Karbon yol kullanıcısı olarak çok üzüldüm gerçekten. Umarım lehinize sonuçlanır.

@cagdas81@Gökhan Ö. Sagolun Gokhan bey umarim lehime olur,bekledigim her vakit zarardayim zaten.

Geri