Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dolar 8 Plus

Değişimden korkmayın bu kadar. Değişim en güzel şeydir. Tarihler boyunca değişmeyen yok olmuştur. Sevgiler
Ben o boşluğu doldurmak isteyenler için bıraktım. Bende memnun değişim yani 😊

• Beğen
Tepkiler: RTFM
Scudo
Bitcoin madeni bulmuşlar yerin bin milyar santim altında ama ancak 2023 ten sonra çıkacakmış Hamlet 2006. Üstelik karbon ayak izi sıfır cillop gibi de organik.

Doları Yellen yelledi.

• İnanılmaz
Tepkiler: M.İhsan
Özgür Hoca'nın (link) videosunu izlemenizi tavsiye ederim. Sanırım önümüzdeki süreçte konu başlığı iPhone serisi ile yarışacak..

Adamlar gider ayak batırdık batırıdık komple diyorlar ülkeyi ...

Bugün sarayda yaşayıp ejder meyveli smoothy'li partiler veren zat-ı şahaneleri bize nasıl daha tasarruflu yaşayacağımız bilgisini verirken; gene bir şey saplayacaklar demiştim.

Saplamışlar. Eh güzel bir atasözümüz var: düzülenler düzelmedikçe düzen düzelmez...

1.7w ampuller var, biraları da akşam eve gelirken bakkaldan alırsınız soğuk soğuk. Klima değil, ceryan içinde oturmak hem Covid bağışıklığı sağlar hem ucuz. Abdesti de soğuk suyla aldık mı ne gerek kalıyor elektriğe?

1.7w ampuller var, biraları da akşam eve gelirken bakkaldan alırsınız soğuk soğuk. Klima değil, ceryan içinde oturmak hem Covid bağışıklığı sağlar hem ucuz. Abdesti de soğuk suyla aldık mı ne gerek kalıyor elektriğe?
Telefon parlaklığını unutmuşsunuz. Ben hep kısarım gündüzde gölgeye geçmeden açmam gorebılmek ıcın. Sonuçta her zaman dışarıda şarj etme imkanı olmuyor :(

Sizin zaten hep 50 tl lik değil mi elektrik paranız

Osman elektrik dediğin gibi hep 50 liralık kullanıyorum sıkıntı yok lakin bu gün doğalgazı okuyan arkadaşlar 2 kişi geldi.

Altlı üstlü evin doğalgaz sayaçlarını değiştirdi biri okuma yaparken diğeri . Bakalım önümüzdeki ay ne sürprizler bekliyor beni.

Moralini sakın bozma, burada fırsatlar bitmez.

Süleyman abi değişen doğalgaz sayaçları ile galiba fırsatı yakaladım.

Her yerde doğalgaz bulunurken , keşke doğalgaz sayacı rezervi de bulunsa ara sıra.

Geri