Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Drone Pilotluğu

Sokağa çıkma yasağında süper oluyordu drone. Kaldır gönder 3-4 km 3 batarya ile nerden baksan 1,5 saat eğlence :D

Scudo
Screenshot_20201028_163422.jpg
Aynı ürün
6700 ile 9500 aradı nasıl değişir anlayabilmek gerçekten güç
Ben cihazı 7900 e aldım 6700 e satana mı kızıim 9500 e satana mı 😬

Son düzenleme:
Anka TR garantili satıyor bildiğim kadarıyla. Şu ortamda iyi fiyat valla. Ben 11e aldım şimdi 18 olmuş :S

O paraya motor alınır bea :hihi:

Demezsem içimde kalırdı :) Şu drone lara hep ilgim vardı, uzaktan ama. Bu aletlerin ülkemizde bu kadar pahalı olduklarını bilmiyordum.

• Hahaha
Tepkiler: Muhammet Ağrı
@Ceyhun Özkan çok daha ucuz vızıldaklar var ama iş beni de takip etsine gelince en az "mavic air" işte fiyatı da o 🥴

• Beğen
Tepkiler: Ceyhun Özkan
Yeni aldığım DJI Neo'nun takip özelliğini bisiklet sürüşümde test ettim. Farklı koşullar altında nasıl sonuçlar verdiğini videoda görebilirsiniz. İlerleyen günlerde detaylı bir incelemesini de yayınlayacağım.

Mediamarkt'ta görünce ben de merak edip fazla bakma fırsatım olmadan, sonra incelerim dedim. Sizin video bunun üstüne iyi oldu. Takip başarılıymış. Zaten reklamını da bunun üstüne kurgulamışlar galiba. Engelleri fark edememesi sorun oluşturacak gibi hissediyorum. Bazı nesnelere oldukça yakından geçiyor gibiydi. Geniş açılı lens tabi ki biraz yanıltabiliyor ama bu özelliği Neo 2 gibi ürüne sakladılarsa ayıp etmişler.

• Beğen
Tepkiler: cemturgood
Mediamarkt'ta görünce ben de merak edip fazla bakma fırsatım olmadan, sonra incelerim dedim. Sizin video bunun üstüne iyi oldu. Takip başarılıymış. Zaten reklamını da bunun üstüne kurgulamışlar galiba. Engelleri fark edememesi sorun oluşturacak gibi hissediyorum. Bazı nesnelere oldukça yakından geçiyor gibiydi. Geniş açılı lens tabi ki biraz yanıltabiliyor ama bu özelliği Neo 2 gibi ürüne sakladılarsa ayıp etmişler.

Teşekkür ederim. Dediğiniz gibi engel algılayıcı sensörleri de olsa muhteşem bir cihaz olacak. Tabi böyle sensörler eklendiğinde cihazın fiyatı da yükselecektir. Buna rağmen kamera aracılığıya bu seviyede bir takip yapabilmesini ben oldukça başarılı buldum. DJI Mini 2 cihazına da sahibim. Onun da engel algılayıcı sensörleri yok. Buna ek olarak kamerası ile takip de yapamıyor.

Bence cihazda geliştirilmesi gereken 2 nokta var. Bir engel algılayıcı sensörler eklenmeli, bir de kamerası geliştirilmeli. Bunlara rağmen şu an fiyatına oranla çok güzel bir cihaz olmuş diyebilirim. Özellikle ufacık bir çantaya atıp sürüş esnasında rahatça yanımda taşıyabilmek, istediğim an avucumdan kaldırıp çekim yapabilmek muhteşem.

Bu yorumları DJI Mini 4 Pro alıp sırf sürüş esnasında kullanmanın çok zor hatta imkansıza yakın olması nedeniyle iade etmiş biri olarak yaptığımı da belirtmek isterim..

• Beğen
Tepkiler: TOOL ve RmzBurak
Mini 4 proda focus track düzgün çalışmıyor mu yani?

Sürüş güzel olmuş. Youtubeden de yazdığım gibi hızlı (+30-40 km )inişlerde tepkisi nasıl merak ettim. Sensör olmaması en büyük eksiği. Dik video çekme özelliği gelmesi iyi olmuş. insta 360 a takılı kaldım. çok kararsızım. devam eden inceleme videonuzu bekleyeceğim. Etrafa takılmayacak hızlı bir iniş ve uçuş süresi hakkında bilgi bekliyorum. Kolay gelsin.

• Beğen
Mini 4 proda focus track düzgün çalışmıyor mu yani?

Benim Mini 4 Pro'yu iade etme sebebim tracking de bir sorun olması değil. Sürüş esnasında drone, yedek piller ve kumandayı yanımda taşımak çok zor ve konforsuz. Hadi diyelim bir şekilde taşıdım. Çekim yapmak istediğimde drone'u çantadan çıkar, kanatlarını tek tek aç, kumandayı aç ve stickleri tak, kumandaya telefonu bağla, drone'u kaldırmak için uygun bir yere koy, yeterli sayıda uyduya bağlanmasını bekle, drone'u kaldır, kendini tracking için seç, kumandayı bir şekilde topla ve çantaya koy. Çekimin bitince tüm bunları cihazı toplamak için tekrar et.

DJI Neo, Mini 4 Pro'ya göre çok daha yeteneksiz bir cihaz, fiyatı da buna oranla düşük. Ancak DJI Neo için herhangi bir kumanda taşımanıza ve bu kumandaya bağlamanıza, uydu beklemenize, telefonla eşleştirmenize, uygulamaya girmenize ve benzeri işlemlere gerek yok. Cihazı avucunuza koyuyorsunuz. Önce açma düğmesine ardındanda takip moduna basıp bırakıyorsunuz. Gerisini o hallediyor. İndirmek istediğinizde de elinizi cihazın altına getiriyorsunuz ve iniyor. Kanatları katlama, özen gösterme, dikkatli olma gibi şeylere ihtiyacınız yok.

En önemli artılarında biri de düşüp kırıldığı veya uçup kaybolduğu zaman 55-60 bin lira değil 9-10 bin lira gibi bir kaybınız oluyor.
Sürüş güzel olmuş. Youtubeden de yazdığım gibi hızlı (+30-40 km )inişlerde tepkisi nasıl merak ettim. Sensör olmaması en büyük eksiği. Dik video çekme özelliği gelmesi iyi olmuş. insta 360 a takılı kaldım. çok kararsızım. devam eden inceleme videonuzu bekleyeceğim. Etrafa takılmayacak hızlı bir iniş ve uçuş süresi hakkında bilgi bekliyorum. Kolay gelsin.
Yorumlarınız için teşekkür ederim. YouTube'da cevap verdim. İlerleyen günlerde her şeyi test ettiğim bir video yayınlamış olacağım.

Bir iki yerde sanki biraz alçalarak engellerden kaçınmış gibime geldi. Sensörü olmasa bile, optik olarak engel görünce kaçınıyor olabilir mi?

• Beğen
Bir iki yerde sanki biraz alçalarak engellerden kaçınmış gibime geldi. Sensörü olmasa bile, optik olarak engel görünce kaçınıyor olabilir mi?
Bazı yerler de benim de dikkatimi çekti. Çok bariz engellerden kaçınıyor gibi ama net bir şey demek istemem diğer kullanacak arkadaşları riske atmamak adına.

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Kamerayı 90 derece döndürme şansımız oluyor mu bu cihazda , dikey olarak çekebiliyor muyuz daha doğrusu ?

Kamerayı 90 derece döndürme şansımız oluyor mu bu cihazda , dikey olarak çekebiliyor muyuz daha doğrusu ?

Dikey çekim var ama kamerayı döndürme imkanı yok. Yazılımsal olarak yapıyor dikey çekim işini.

Cihaz çok başarılı duruyor. Güzel bir inceleme olmuş. Yalnız baştaki kadın ve sondaki adama teğet geçmiş cihaz. Biraz tehlikeli gibi geldi bana. Normalde insanların bulunduğu alanda 50 metreden fazla irtifadan aşağıda kullanmak yasak. Tabii kim bu yasağa uyuyor tartışılır.

Cihaz çok başarılı duruyor. Güzel bir inceleme olmuş. Yalnız baştaki kadın ve sondaki adama teğet geçmiş cihaz. Biraz tehlikeli gibi geldi bana. Normalde insanların bulunduğu alanda 50 metreden fazla irtifadan aşağıda kullanmak yasak. Tabii kim bu yasağa uyuyor tartışılır.

Beğenmeniz sevidnim, teşekkür ederim. Bahsettiğiniz kişilere teğet geçmiyor aslında. Çünkü drone daha yukarıda uçuyor. Kamera aşağıya doğru baktığı için açıdan dolayı çok yakın geçmiş gibi görünüyor. Bir de 3 yönlü titreşim engelleyici gimbal donanımı olmadığından dolayı titreşim engellemek için videoya 'crop' yapıyor da olabilir. Bu da olduğundan daha yakınmış görünmesine sebep olabilir.

• Beğen
Tepkiler: -Deniz-
Merhaba,

Güle güle kullanın. Uygun fiyatıyla benim de ilgili çekti. Özellikle takip için ben de bu özellikle bir drone almak istiyorum. Bir sorum var : Takip edeceği yükseklik seçilebiliyor mu ? Takip modu haricinde bir modda (telefondan bağlanarak) kullanılabiliyor mu ?

Selamlar

five

• Beğen
Merhaba,

Güle güle kullanın. Uygun fiyatıyla benim de ilgili çekti. Özellikle takip için ben de bu özellikle bir drone almak istiyorum. Bir sorum var : Takip edeceği yükseklik seçilebiliyor mu ? Takip modu haricinde bir modda (telefondan bağlanarak) kullanılabiliyor mu ?

Selamlar

five

Teşekkürler. Takip edeceği yükseklik ve mesafe 3 farklı kademede seçilebiliyor ancak metre cinsinden ince ayar yapılamıyor. Yakın, orta, uzak ve alçak, orta, yüksek olmak üzere hem mesafe hem de yükseklik için 3'er farklı seçenek mevcut.

Cihazın birçok farklı modu olduğu gibi telefon veya kumanda üzerinden tamamen manuel olarak da kontrol edebiliyorsunuz.

Geri