ahmet1914
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.210
- İsim
- Ahmet Y
- Başlangıç
- 2017—18
- Bisiklet
- Bisan
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Aynen hocam. Hassasiyete saygısı olmayanin götü kesilmeli. Dünyanın en mantıklı uygulaması bu. Herkes herkesin hassasiyetine saygı duymayı öğrenir böylece. Zaten bizim kültürümüzde aksi düşünülemez, herkes aşırı saygılı diğerine. Barbar japon da saygı nedir öğrenmiş oldu."Hikayende eksik bir şeyler var, detay ver" diyenler olmuş facebook paylaşımına. Terslemiş "gidin polise sorun" demiş.
Ben de @mehmetsunu gibi anladım. Yemek yiyen insanlar vardı demiş. Göz önünde çıplak hareket etmiş sanıyorum.
Oysa ki Türkiye'de yılları geçmiş, Türkçe konuşmaya başlamış artık. İnat edeceğine hassasiyetlere saygı göstermesi doğru olmaz mıydı?
Hele ki kuruş harcamadan dolaşan insanın sevimli ve saygılı olması beklenir. 🤔
Özcan herif Türkiye de epey zaman geçirmiş ama yeterince Türk olamamış. Bu çıplaklık olayına elin oğlu bizim gibi mahrem gözüyle bakmıyor. Batıda ve uzak doğuda örneklerini gördüğümüz üzere kamusal alanlarda çok rahat ..l, .....k dolaşabiliyorlar. Bu japon bu noktada tam Türk olamamış çünkü Türkiye de yapılmaması gerekenler top 10 listesinin başında yer alan uluorta çıplak dolaşma ilkesini görmezden geliyor. Yine bu japon birader hic olmayacak bir yerde Türklük damarı tutuyor ve top 10 listesinin ikinci sırasında yer alan millete atarlanıyor. İşte bundan sonra film kopuyor. İste tam burada, tam Türk olamayısının negatif etkisini yaşadığını düşünüyorum ve olaylar muhtemelen şu minvalde gelisiyor:"Hikayende eksik bir şeyler var, detay ver" diyenler olmuş facebook paylaşımına. Terslemiş "gidin polise sorun" demiş.
Ben de @mehmetsunu gibi anladım. Yemek yiyen insanlar vardı demiş. Göz önünde çıplak hareket etmiş sanıyorum.
Oysa ki Türkiye'de yılları geçmiş, Türkçe konuşmaya başlamış artık. İnat edeceğine hassasiyetlere saygı göstermesi doğru olmaz mıydı?
Hele ki kuruş harcamadan dolaşan insanın sevimli ve saygılı olması beklenir. 🤔
MerhabaÖzcan herif Türkiye de epey zaman geçirmiş ama yeterince Türk olamamış. Bu çıplaklık olayına elin oğlu bizim gibi mahrem gözüyle bakmıyor. Batıda ve uzak doğuda örneklerini gördüğümüz üzere kamusal alanlarda çok rahat ..l, .....k dolaşabiliyorlar. Bu japon bu noktada tam Türk olamamış çünkü Türkiye de yapılmaması gerekenler top 10 listesinin başında yer alan uluorta çıplak dolaşma ilkesini görmezden geliyor. Yine bu japon birader hic olmayacak bir yerde Türklük damarı tutuyor ve top 10 listesinin ikinci sırasında yer alan millete atarlanıyor. İşte bundan sonra film kopuyor. İste tam burada, tam Türk olamayısının negatif etkisini yaşadığını düşünüyorum ve olaylar muhtemelen şu minvalde gelisiyor:
Fail: ne yapıyorsun lan aile önünde ayıp değil mi
Şogın: ben seni anlamamako, seni dinlememeko. Ben samurayko ben var sana ko.
Fail: ne diyon lan denişik sen bana birde atar mı yapıyon
Sogın: hayhay ben sana atar yapıyoko, karete, tekvando
Fail: oglm bak ben senin kotunu keserim
Sogın: sen benim nahh kotumu kesiyoko benim kotum karpuzmukiko
Fail: bunu sen istedin lan al sana hharttttttt
Sogın: aaaaaa adam espiri yapmıyoko gercekten benim kıcımı kesiyoko (kıçımı kesti lafıda buradan geliyor cözümledigim kadarıyla)
Yani bilmiyorum. Tamamen tevatür. Öyle duyduydum. Yani bu japonların sentai mentai var. Duydukca yüzüm kızarıyor. Heydinin yanakları gibi al al oluyo. Birde kona sutra var @mariokaldato nun bisikleti. Bak bak adamın bisikletinin ismi bile pek alengirli. Ama yer mi anadolu cocugu.Merhaba
Batıda ve uzak doğuda tam olarak nerede ve ne kadar yaygın dal yaprak dolaşmak? Hangi batı ya da uzak doğu ulkesinde ne kadar yaşayıp gördünüz bunları?
Hayır bu çözüm değil, üreyen cehalete onlar kadar üreyerek karşılık vermeye çalışmak savaştığın canavara dönüşmek demektir.saygın aileler, hayatta belli bir kaliteye ulaşmış insanlar bolca çocuk yapsınlar
Aynen.Bıçaklanması doğru değil. Bıçaklayanın ahmaklığı. Binde bir de olsa ahmak çıkar.
Yalnız bu herşeyi bedavaya getirmeye çalışan gezginlere de iyi gözle bakamıyorum.
Bi laf vardır. Misafirlik 3 gün ondan sonrası sadakadır diye.
Yaptıkları bi çeşit dilencilik. Şirin görünmeye çalışan dilencilik.
3-5 gün, hadi olmadı 3-5 hafta macera olsun diye gezdin. Yeter. Yıllarca dilencilik etmek neyin nesi.
Arada bi otelde konaklar banyo, çamaşır, bulaşık falan filan ne ihtiyacın varsa giderirsin. Ulu orta da yapılmaz bazı şeyler.