Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dünyanın en tehlikeli yolu Trabzon Derebaşı Virajları Bayburt Erzurum Turu

@dryakup23 yerine göre araç trafiği trafikte yol almaktan haz etmiyorum. Belki bunda bisiklete dağda sürmeye başlamam eden olabilir, ikincisi fotoğraf çekmek ve fotoğraf ekipmanı korumak buda beni yerine göre zorluyor ama zevk alıyorum, üçüncüsü yağmur diyebilirim ondada ekipman zarar görmesin diye birde yağmurdan sonra temizlenmek gerekiyor.

Scudo
Her bisikletçinin rüyasıdır böyle turlar. Beğenerek ve kıskanarak okudum. Yine de bu tip ıssız yolları içeren turlara tek çıkmama yanlısıyım.

• Beğen
Tepkiler: karaduman61
Maşallah güzel ve dört dörtlük bir tur gerçekleştirmiş siniz. zor yolları sizin turu okudukça kolaylaştırdım kafamda. bende böyle uzun bir tura çıkmak istiyorum ama diz ağrısı problemim var. kendimi hazır hissettiğimde pedala basacağım inşallah.

• Beğen
Tam benlik turlar. Fotoğraf makinesi ve çekim teknikleri de güzel kullanılarak ortaya harika görüntüler çıkmış. Darısı başımıza inşallah. Ayaklarınız dert görmesin. Emeğinize sağlık.

• Beğen
@Cevat_MD teşekkür ederim evet güvenlik önemli ?@FRKEMRE dizinizde nasıl bir sorun var bilemiyorum doktorunuz daha iyi bilir yorum yapamam inşallah sağlığınıza kavuşursunuz. Yalnız şu da bir gerçek karadenizde rampa çıkmadan bisiklet sürmek imkansız diyebilirim. Rampa antremanınız iyi olması lazım. Eğer sorun olmayacaksa bol kadanslı yumuşak vitesler sürmekte fayda var
@recep24ank tesekkürler evet fotoğrafı bisikletle buluşturmaya çalışıyorum. Bisiklet spor ve doğaya olan katkımız bir nebzede olsa ne mutlu.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Tebrikler.Güzel bir tur olmuş,fotolar harika..

• Beğen
Muazzam bir tur olmuş, bastan sona soluksuz okudum ve sanki oralardaymisim gibi hissettim. Sabır ve azminize de valla hayret ettim, o yollar o rampalar, dağlar, tepeler altinizdan kayip gitti ben yoruldum o yukseltileri çıkarken ?
Emeginize sağlık, guzel bir hatira oldu sizin için de, hayatta iyi ki yaptim dediginiz bir anı oldu.

@Cenk OĞUZ Teşekkür ederim @amasseia okurken zevk almanıza sevindim. Bisiklete doğaya yaşama bir nebze nefes olabiliyorsak ne mutlu.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
tebrik ederim tur da anlatımınız da güzeldi

• Beğen
Tebrik ediyorum sizi. Erzurumda yaşayıp bisikletle pokuta turlayıp, ejderi göremeyen birisi olarak kıskandım doğrusu :D. Erzurum'u en güzel şekilde gezmişsiniz.

• Beğen
@Yeni_kullanıcı ? memleketleri değiştirdik bu işin güzelliğide burda. Erzurumun havası muhteşem nem çok az. Yalnız aklım ejder zirvede kaldı ?

• Beğen
Tepkiler: Yeni_kullanıcı
@karaduman61 Evet havası güzel. Benim memleket Ordu. Ordudan buraya gelince ne kadar yorgun olursam olayım ilk günler az uyuyorum. Hava temiz ve nemsiz. Kışın aynı şeyleri söyleyemeyeceğim. :D

• Beğen
Tebrikler inanılmaz anlatım güzel yerler trabzonlu olarak heyecanlandım.

• Beğen
çok iyi. tebrikler. bir çok kişinin düşündekini yapmanız hatta sırf 'ben yaptım' demek için peşkeş çekilip dört şeritli otoyol yapılmadan yapmanız daha da güzel. yakında otoban yapılacağından eminim. biraz daha dikkatleri üzerine çeksin.....

Çok güzel bir tur olmuş, pedalınıza sağlık. Ben de 4-5 yıl önce yaptığım büyük turlardan sonra iş, güç derken biraz uzaklaştım, lakin içimden kor hiç sönmedi. Yolumuz düştü Rize'ye sonunda, buralarda ne yapsam, nasıl yapsam, sahil yolundan Hopa-Trabzon mu yapsam, yoksa kendimi zorlayıp Ovit'e mi çıksam derken, sizin yazınızda buldum kendimi. Çok beğendim ve bana da yeni bir bakış açısı kazandırdınız. Bu rotayı yazdım bir kenara :)

Geri