Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dünyanın en tehlikeli yolu Trabzon Derebaşı Virajları Bayburt Erzurum Turu

Scudo
@Furkan B. Karadenizi ilk defa geziyorsanız belki sahil yolu biraz farklı gelebilir. Buraların güzelliği, yaylaların araç trafiğinden bir nebze uzak olması. Geçen Ordu Samsun Ordu yaptım inanın gram zevk almadım. Araçların hepsi diyemem ama dengesizin biri veya bir kaçı çıkabiliyor. Arkadaşlar demişti ayı tehlikesi olamsın diye de sahil yolu yayla yollarına göre bence on kat daha tehlikeli.
@ToroMir teşekkürler ?

@Blackjaz teşekkürler ?

Benim kutsal rotam, her sene özlemini çektiğim yer,
İlk başta tur muazzam olmuş nasıl bir haz alındığını anlayabiliyorum,
Fotoğraflar kareler,yokuşlar,ağaçlar binalar süper diyecek bir şey yok tebrik etmek lazım.

Gitmek isteyenlere Çaykara-d 915 Derebaşı yolu rampaları ile meşhurdur ve Karaçam'dan sonra yol sık sık daralır,hem iniş hemde tırmanış yapmak isteyen arkadaşların günü birlik gidecekler ise rotayı çok iyi analiz etmeleri gerekiyor.
Kop dağı'da açık havada hem iniş hem çıkış harikadır.
Manzarası süperdir.

(link)

• Beğen
Tepkiler: karaduman61
@karaduman61 Çok doğru. Zaten sahil yolu sadece ulaşmak için. Asıl güzellik yaylalara doğru, tırmanışları başarmanın hazzı da cabası :) İnşaallah bu rotayı turlayacağım.

• Beğen
@SerkanNamazcı Merhabalar evet söylediklerinize katılıyorum. Yaptığınız turlarıda takip ediyorum. Bölgede hatrı sayılır turlarınız var sizide tebrik ediyorum. Özellikle kopu o mevsimde geçmenize şaşırmıştım. Orduda ikamet ediyorum. Buralara gelirseniz beraber pedallamak isterim. ?@Furkan B. inşallah ama tavsiyeleride göz ardı etmeyelim ?

• Muhteşem
Tepkiler: SerkanNamazcı
Abi çok güzel anlatmışsın eline emeğine sağlık. Animasyonlarda çok güzel olmuş.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Forumda gördüğüm en güzel konulardan biri. Hem görseller, hem anlatım, hem kurgu, hem araştırma ve bilgi her şeyiyle şahane. Elinize sağlık :)

Yeni turlarınızı da bekliyoruz sayın @karaduman61

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
@sccetin teşekkür ederim saygılar :harika: 👋

çok güzel tur olmuş. ejder zirvesine güney pisti tarafından dağ bisikleti rahat çıkar. sadece 1-2 yerde hendek vardı. ele alınıp geçilir. ben yürüyerek çıkmıştım.

• Beğen
Böyle doğa turlarınına bayılıyorum. Rotaya söyleyecek söz bulamıyorum. Ramazandan sonra inşallah bende uzun turlara başlayacağım. Bu güzel görüntüler ve yorumlar için teşekkürler. Eline ayağısa sağlık.

• Beğen
Way be 😯👏👏

• Beğen
Üstadım ayağınıza ve lensinize sağlık. Bu bölge, klişe ege turlarından çok daha imrendirici. Darısı başımıza.

• Beğen
@karaduman61 Sizin gibi bir hemşehrim olması çok mutlu etti.Üslüp, detaylar, görsellerle çok keyifli bir anlatım olmuş.
Kesinlikle Katılıyorum Doğu Karadeniz de sahilde sürmektense doğa içinde sürmek çok daha mantıklı. Zaten Trabzon sahili baştan sona 120 km civarı. Özellikle Akçaabat-Yomra arası trafik çok yoğun.Asıl güzellikler yaylalarda.
Rota fikri verdiğiniz için teşekkür ederim.

Şuraya dere başı virajlarında yapılan bir yarışın videosunu koyayım :)
Wolsvagen Polo ile yanlışlıkla bu yola girmiştik Trabzon'dan Erzurum'a dönerken, yolda soğuk terler döktük inanılmaz bir şeydi...

• Beğen
Geri