ozcanersin57
Üye
- Tepki
- 2
- İsim
- Ersin Özcan
- Başlangıç
- 2010—11
- Bisiklet
- Merida
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Tesekkur ederim. Evet kesinlikle sahilden surerek caninizi tehlikeye atmayin. Sahsen ben antreman amacli Orduda suruyorum ama tehlikeli. Saygilar@karaduman61 Sizin gibi bir hemşehrim olması çok mutlu etti.Üslüp, detaylar, görsellerle çok keyifli bir anlatım olmuş.
Kesinlikle Katılıyorum Doğu Karadeniz de sahilde sürmektense doğa içinde sürmek çok daha mantıklı. Zaten Trabzon sahili baştan sona 120 km civarı. Özellikle Akçaabat-Yomra arası trafik çok yoğun.Asıl güzellikler yaylalarda.
Rota fikri verdiğiniz için teşekkür ederim.
Çok güzel ayağınıza sağlık
evet beni en çok yoranda çekim işleri oluyor. Manzara beni o kadar büyülemiştiki çekim yapmaktan ilerleyememiştimSayın @karaduman61 öğretici ve ilham verici, belgesel tadındaki gezi anlatımınız muhteşem!...😍
Sunum için harcadığınız emeğiniz için de ayrıca tebrik ediyorum. 👏
Kolay iş değil dur, ekipmanları kur, çekim yap, topla, devam et. Sonra da yazıya dök...
Harikasınız!....Teşekkürler...
2 sene önce Of öğretmenevi çıkışlı tırmanmıştım. Of 'dan başlamak daha keyifli oalcaktır. ÇAykara da da kalacak yerler mutlaka vardır.@karaduman61 Selamlar, ben Mesut, faaliyetiniz harika tebrik ediyorum, arkadaşlar la gurup halinde Bayburt a otobüs ile gelmeyi düşünüyoruz ve oradan Derebaşı virajlarını inip Çaykaraya varacağız, sorum şu Çaykara da kalacak otel varmıdır ve oradan Uzungöle gitme imkanı varmıdır yoksa Of a mi gitmek zorundayız, teşekkürler
Merhaba,@karaduman61 Selamlar, ben Mesut, faaliyetiniz harika tebrik ediyorum, arkadaşlar la gurup halinde Bayburt a otobüs ile gelmeyi düşünüyoruz ve oradan Derebaşı virajlarını inip Çaykaraya varacağız, sorum şu Çaykara da kalacak otel varmıdır ve oradan Uzungöle gitme imkanı varmıdır yoksa Of a mi gitmek zorundayız, teşekkürler