Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dünyanın en tehlikeli yolu Trabzon Derebaşı Virajları Bayburt Erzurum Turu

Tebrik ederim kolay bir rota değil. Buna rağmen harika işler başarmışsın.

• Beğen
Tepkiler: karaduman61
Scudo
Tebrikler. Çok güzel bir gezi olmuş. Görüntüler de çok güzel. Kazasız ve keyifli turlar dilerim. Sağlıcakla kalın.

• Beğen
Tepkiler: karaduman61
@karaduman61 Sizin gibi bir hemşehrim olması çok mutlu etti.Üslüp, detaylar, görsellerle çok keyifli bir anlatım olmuş.
Kesinlikle Katılıyorum Doğu Karadeniz de sahilde sürmektense doğa içinde sürmek çok daha mantıklı. Zaten Trabzon sahili baştan sona 120 km civarı. Özellikle Akçaabat-Yomra arası trafik çok yoğun.Asıl güzellikler yaylalarda.
Rota fikri verdiğiniz için teşekkür ederim.
Tesekkur ederim. Evet kesinlikle sahilden surerek caninizi tehlikeye atmayin. Sahsen ben antreman amacli Orduda suruyorum ama tehlikeli. Saygilar
Çok güzel ayağınıza sağlık

Teşekkür ederim değerli arkadaşlar. Bölge hakkında fikir verdiyse buna mutlu oldum. nce den bahsettimmi bilmiyorum ama herkeste bir Türkiye turu hayali var bunu gerçekten taktir ediyorum. Çok emek isteyen bir iş. Yalnız benim gibi çalışıyorsanız ve zamanınız kısıtlıysa ama bisiklet rotalarıda yapmak istiyorsanız enerjinizi yoğun trafiğin olmadığı doğayla iç içe rotalara çevirin. Şahsen Karadenizi baştan sona geçmiş biri olarak söylüyorum doğu karadenizin sahil şeridinde enerjinizi harcamayın. Aynı zamanda güvenliğinizi riske atmayın. Karadenizin en doğal yeri sinop zonguldak arası eğer başlayacaksanız. Sinoptan başlayarak yapın. Orası doğu Karadeniz sahiline göre daha doğal. Yalnız daha fazla eğimli onuda hatırlatayım. Saygılar sevgiler :harika:

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: sccetin
Sayın @karaduman61 öğretici ve ilham verici, belgesel tadındaki gezi anlatımınız muhteşem!...😍

Sunum için harcadığınız emeğiniz için de ayrıca tebrik ediyorum. 👏

Kolay iş değil dur, ekipmanları kur, çekim yap, topla, devam et. Sonra da yazıya dök...

Harikasınız!....Teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: mustyy61
Sayın @karaduman61 öğretici ve ilham verici, belgesel tadındaki gezi anlatımınız muhteşem!...😍

Sunum için harcadığınız emeğiniz için de ayrıca tebrik ediyorum. 👏

Kolay iş değil dur, ekipmanları kur, çekim yap, topla, devam et. Sonra da yazıya dök...

Harikasınız!....Teşekkürler...
evet beni en çok yoranda çekim işleri oluyor. Manzara beni o kadar büyülemiştiki çekim yapmaktan ilerleyememiştim :):)

• Beğen
  • Hahaha
Tepkiler: five ve _Madmexx _
@karaduman61 Selamlar, ben Mesut, faaliyetiniz harika tebrik ediyorum, arkadaşlar la gurup halinde Bayburt a otobüs ile gelmeyi düşünüyoruz ve oradan Derebaşı virajlarını inip Çaykaraya varacağız, sorum şu Çaykara da kalacak otel varmıdır ve oradan Uzungöle gitme imkanı varmıdır yoksa Of a mi gitmek zorundayız, teşekkürler

@karaduman61 Selamlar, ben Mesut, faaliyetiniz harika tebrik ediyorum, arkadaşlar la gurup halinde Bayburt a otobüs ile gelmeyi düşünüyoruz ve oradan Derebaşı virajlarını inip Çaykaraya varacağız, sorum şu Çaykara da kalacak otel varmıdır ve oradan Uzungöle gitme imkanı varmıdır yoksa Of a mi gitmek zorundayız, teşekkürler
2 sene önce Of öğretmenevi çıkışlı tırmanmıştım. Of 'dan başlamak daha keyifli oalcaktır. ÇAykara da da kalacak yerler mutlaka vardır.

Merhaba,

Çaykara'da kalabileceğiniz 2 otel ve bir öğretmen evi var. Biz öğretmenevinde yer bulamadık ama otellerde vardı. Ucuz yollu olsun diyeceğiniz başka konaklama seçenekleri de var otellere alternatif olabilecek ama yer problemi olduğu için otellere yönlenmiştik. Çaykaraya vardığınızda bu alternatiflşeri de kontrol edebilirsiniz.

İki ayrı zamanda Çaykara-Derebaşı-Çaykara ve Çaykara Uzungöl-Şekersu Yaylası-Bayburt yapmıştım. Bayburt'tan Şekersu Yaylasına çıkarken yol harika ama Trabzon tarafının yolu aynı güzellikte değil maalesef. (Bunun da bir amacının olduğunu Şekersu Yaylasındaki otelin sahibinden öğrenmiştim. . :) ) Uzungöl'den yukarı çıkıp yayladaki Altınsoylar Otel'de de kalmak bir alternatif olabilir. Çünkü Uzungöl her anlamda Türkler için bir turizme ve konaklama alternatifi olmaktan uzaklaşmış. :(

Şimdiden kazasız ve keyifli turlar.

five

• Beğen
Tepkiler: oscak41
Geri