PuncherZ
Puncher
- Tepki
- 5.983
- İsim
- Ziya D. Bilgitoğlu
- Başlangıç
- 2017—18
- Bisiklet
- Cipollini
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
hocam tam adamına sordun 😉 tamir işinden anlamam ama gören arkadaşlar cevap yazacaktır@ghostt iyi günler kolay gelsin bu forumda yeniyim nasıl başlık atacagımı da bilemedim bi sorum olacak Salcano insomnia MTB bisikletim var en sert viteste pedal atarken orta göbekden ses geliyor nedeni ne olabilir
Olmadı farklı bir başlıkta yazın konuyla alakalı bir başlıkta😉@ghostt iyi günler kolay gelsin bu forumda yeniyim nasıl başlık atacagımı da bilemedim bi sorum olacak Salcano insomnia MTB bisikletim var en sert viteste pedal atarken orta göbekden ses geliyor nedeni ne olabilir
İlk 3 sıradaki arkadaşların kayıtlarını inceledim. Kendileri araç ile kayıt almışlar. Cimer'e şikayet dilekçesi yazarak işi hallettim Yani en iyi derece 1:281:15 de bitiren var, vay anam vay,kıskanmadım değil.
Ha gayret az daha şikayet edersen alacaksın KOM'u 🤣İlk 3 sıradaki arkadaşların kayıtlarını inceledim. Kendileri araç ile kayıt almışlar. Cimer'e şikayet dilekçesi yazarak işi hallettim Yani en iyi derece 1:28
MTB 'de ön 3. Dişliyi pek kullanamadım çok nadirdir ?Arkadaşlar bir sorum olacak, en alakalı bu başlığı buldum, bir hafta önce Giant Talon 2 27.5 jant mtb aldım ve üzerinde 2x8 vites kombinasyonu ile geldi. Sizce önde 3 değil de 2 çark olması benim yolda maksimum hızımı çok fazla etkiler mi ? Ben düşündüm ki zaten yüksek hızlar mtb ile çok sürdürebilir değil ama yine de fikirlere ve tavsiyelere açığım.
Aslında olay çevirebildiğiöiz kadans sayısında bitiyor.@MAERKEK Üstad aynakoldaki dişli sayısının maksimun hızla bir ilgisini ancak şöyle kurabiliriz. Fazladan yaprak fazladan yük demek yük de hızı düşürür. 😬
Defalarca söylendi ama ben de öğrendiğim kadar aktarayım olayı aynakoldaki büyük dişli ne kadar büyükse o kadar hızlısınız keza ruble deki küçük dişlinin de mümkün olan en küçük boyutlarda olması gerek hız için.
Örnek Mtb çok bilmediğim için yol dişli oranlarından
12-32 ruble 50-34 aynakol yavaş
11-32 ruble 52-34 aynakol daha hızlı