Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Düz yolda yaptığınız maksimum hız?

Kapalı veledromda ölçülmediği sürece anlamsız. 50 ile giderken önden 50km/sa eser(rüzgar olmadığı düşünülürse) bu hızda rüzgar esse yere düşebilirsiniz. Atmayın ziyalar... Not:yol bisikleti kullanıcısıyım ort. hız önemli esas.

• Beğen
Tepkiler: bilalfidanboy
Scudo
@bilalfidanboy
@BerkEvren
Tamam bu tabloya göre saniyede iki tur çevirsem 42km/s yapıyorum zaten. Bu hızı 5-10 saniye koruduğumu söylüyorum, bence bu yapılabilir birşey, yapmışımdır yahu 10 saniyede 20 pedal mı çeviremeyeceğim.. :) Bu işi birkaç dk. yapmak profosyonellik istiyor ok, ama 5-10sn yaparım bence :D:kahve::kahve:

• Beğen
Tepkiler: bilalfidanboy
@avcioglu Mesele saniyede 2 tur pedal çevirip o sürati yakalamak değilki. Benim bahsettiğim sizin 52×14 e istinaden saniyede 2 tur çevirmeniz(ki)bu 150 kadansa denk geliyor...yoksa bende bırakın 52×14 ü 50×11 ile 150 kadans çevirebiliyorum demeyi inanın çok isterim(yol bisikletinde 80km/h lere eşdeğer,ve ben bunu düz yolda rüyamda dahi görmedim:))

• Beğen
Tepkiler: avcioglu
@Doğanay07
Bi kamera olsaydı yanmda bu yorumundan 5 dakka sonra 57 de iniyodum 10km/s rüzgar vardı ama bişeyde olmadı :harika:

@yorgun bekçi isimlerin kişinin karakterine etkisini inceleyen bir dal. Bilimsel olup olmadığını bilmiyorum. Sadece atıfta bulundum. Birazda espiri olsun diye. Yoksa yorgunun açıklanmasına gerek yok :).
Alınmadınız diye umuyorum.

• Beğen
Tepkiler: Lawyer58
@EnesKlf07 Kesinlikle düz yolda 60 zor ama mümkün değil. Hatta kısa süreli de olsa 70leri görmek mümkün. Tabii ki rüzgar lehinde olacak ve sende gününde olacaksın.Önceki yorumumda attığım görselde Torbalı Selçuk arası 39,9 Ortalama ile girdim. Bir iki eğim var. -%2 ile +%4 arası in çık olmasına rağmen 64,4 ü gördüğüm gibi 30 dan aşağı da hiç düşmedim.Tabii ki yetişmek zorunda olduğun bir Cumhurbaşkanlığı yarışı varsa motivasyon tavan yapıyor :D

Trafik vardı, bu kadar oldu :)

Dosyalar

• IMG-20180503-WA0004.jpeg
    IMG-20180503-WA0004.jpeg
    48,9 KB · Okunma: 63
@Ahmet Fidancı Görülür ama kolay bir iş değil yani o hızı sıfırdan çıkıp uzun devam ettirecek adam azdır yani. He peletondasındır grubun hızı 45 50 olur bir sprinte kalkarsın rahat görürsün ama sıfırdan hızlanmak 0 rüzgar olduğunda bile zorluyor.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Fidancı
Dağ bisikletiyle düz yolda 38 km yaptım yokuş aşşağı rekorum 82 km :hhhhhh:

• Beğen
Tepkiler: avcioglu
Rockrider 540'ım ile 60 ı gördüm , belki yolda çok hafif de olsa eğim vardı 60ı zorlardım ama gözüme böcek kaçtı, şuan için bisiklet sürerken giydiğim kıyafetlere telefonu koyamıyorum yakın zamanda telefonu bisiklete takacağım GPS kayıtı alırım

Uzun süredir istisnasız her gün 20 km sürerim. 3 ay oldu yol bisikletine geçeli, 50/34 tiagra setli 9.2 kg bisiklete sahibim ama bisiklet 56 57 den sonra kmh si kıpırdamıyor. Ama sırtımda ki yaklaşık 6, 7 kg lık çantayı unutmamak lazım

(link)

Maks hız için Chainrings kısmına en büyük aynakol dişlinizi, Cogs kısmına da en küçük ruble dişlinizi girin daha basit bi tablo oluyo.

@firestone Şu kısmı anlamadım.
Cadence: to: by:
edit: ışık hızını aştım :D :D
Z32qzg.jpg

Aşağıdaki videonun 2. dakikasından sonra 51 km yapıyorum ancak bu kayıtlı olanı kayıtsız olarak 58 km max.

• Beğen
Tepkiler: Rocketman
@Harun Salcı
Buradan minimum ve maksimum kadansı, ve grafiği hangi aralıklarla görmek istediğinizi belirtiyorsunuz.
By:10 derseniz 10 20 30 şeklinde, By:50 derseniz 50-100-150 şeklinde oluşur grafik

@WattsPerKilos
Strava kaydı alırken GPS sürtünmeyi arttırıyor ve daha yavaş çıkıyorsunuz. (Elektromanyetik ters polarizasyon, gravitasyonel sansasyona sebep oluyor)
Bu sebeple bütün rekorlar kayıtsızdır :islik::islik::islik:

Geri