Hakan38
hı garbon
- Tepki
- 201
- İsim
- Hakan Atabay
- Başlangıç
- 2013—14
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Değil, 48 yapmış olsanız bilirdinizHayatımda ilk kez bisiklete 1 yıl önce 1-2 ay binmiştim dün yeni topladığım çelik 14kg 1.75 ölçülü mtb kadro ile biraz turluyayım dedim, hayatımda ilkkezde stravayı bu turumda kullandım, tur bittikten sonra bi açtım max speed 48km/h gösteriyor, hiç kondisyonsuz biri için normal mi bu rakam?209299 dosyayı görüntüle
48-11 vites 30 km ile gitmek için çok yüksek. 3-4 dişli aşağısı ile rahatlıkla yapılabilir. vitessiz bisikletim ile 48-18 oranla bile 30 rahatlıkla yapıyorum. Sizin vites daha çok yokuş aşağı giderken 45-50 yapmak için. Dizlerinizi çok zorlarsınız. Benden söylemesi.@BerkEvren
Genelde 30 civarlarında gitmeye çalışıyorum, kadans takip cihazı vs yok.Bu durumda benim kadansım mı düşük? Şöyle bir durum daha var, ben genelde orta tempoda sürüp, yağ yakmayı amaçlıyorum, kadansı arttırırsam bu sefer glikoz desteğine ihtiyaç duyarım, buda yağ yakımını düşürür diye düşünüyorum; diğer yandan bu kadanslarda sürmekte bacağa sıkıntı yaratır mı(70-80den aşağı inmeyin diye bir şeyler duymuştum)?