Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Düz yolda yaptığınız maksimum hız?

Scudo
düz yolda 52 rampa aşağı 67 görmüştüm pedalla kadans hesabı yaptım 67km de 42x11 dişli oranı ile 26x1,95 lastik ile 142 kadans çıktı
Screenshot_15.png
(link)
güzel site

stravaya göre 51.6km/h

Yol bisikletiyle abanarak düz yolda rüzgarsız 64 km/h. Çok fazla abanmıştım ama :)) rampa aşağıda 82

• Beğen
Tepkiler: :DDD
Seri 25 biraz zorlarsam 30 35 Arası
Kasarsam 40 45 en fazla 5 dk kilom 115 altimda mtb salcano ng750

Düz yolda, oturarak ve arkaya sağlam bir rüzgar alarak 55 km.

@ersangur39 Sen doğru ölçüm yapmıyor olmalısın zira ben 50 aynakol 14 ruble ile düzde az zorlamayla 40 görüyorum ve pek kondisyonlu olduğumu söyleyemem. GPS ölçümü yapıyorsan hatalı olabilir, sayaç kullanıyorsan lastik çapını sanırım 3.14 ile çarpıp giriyorduk onu yanlış yapmış olabilirsin veya sayacın arızalı olabilir. Bence doğru ölçüm yapıp yapmadığını teyit etmelisin. Sonrasında forumda tonla bisiklet profesörümüz var onlar yardımcı olabilirler :) İyi akşamlar.

48×11 ile boğaz köprüsü çıkışında 72km/s gördüm. Daha da o hıza çıkamadım. Sonrası maksimum 53km/s Bisikletim Giant Escape R3 3'lü aynakol 28 - 38 - 48 ve 11 - 32 ruble var.

Ha benimki yokuş aşağı, köprü çıkışı. Diğer türlü 45 46 anca.

Kaseti 12-25'e cevirdikten sonra ilk defa guzel ruzgar bulup hiz yapayim dedim ama daha fazla gidemedi. 11 olsa giderdi herhalde biraz daha

Bisikletinizin aynakol oranı 53-39 falan sanırım. Düz yolda bu hızı şehir bisikleti ile seleye oturarak yapmanız...

emin değilim. teknik olaylardan çok anlamam ama 48-38 olması lazım
15 sene ara vermeseydim daha da hızlı giderdim de formsuz vücutla bu kadar

• Muhteşem
Tepkiler: :DDD
Abi herkes düz yolda diyerek strava linki yerine ekran goruntusu koyuyor. Yok mu bu hız yapılan sürüşün segment linki de bir görsek yüzde kaç düz bu yol?
emin değilim. teknik olaylardan çok anlamam ama 48-38 olması lazım
15 sene ara vermeseydim daha da hızlı giderdim de formsuz vücutla bu kadar
48×11 kombinasyonu 130 kadansta 45 km yapabiliyor.
Formsuz vücutla 155-160 kadans çevirebilmeniz gayet takdir edilesi.

Edit: Mil hesabi yapmisim yanlislikla, 48x11 ile 50-55 icin 100 kadans civari yeterli.

Son düzenleme:
Abi herkes düz yolda diyerek strava linki yerine ekran goruntusu koyuyor. Yok mu bu hız yapılan sürüşün segment linki de bir görsek yüzde kaç düz bu yol?

48×11 kombinasyonu 130 kadansta 45 km yapabiliyor.
Formsuz vücutla 155-160 kadans çevirebilmeniz gayet takdir edilesi.

evet inceden laf sokmuşsun ama ironi yaptığımı anlayamadığın için teşekkür ediyorum sevgili kardeşim.
eklediğim ekran görüntüsündeki haritaya bakınca İstanbul'da yaşayanlar anlar sadece. Bu yolda bayır (aşağı ve yukarı) yok denecek kadar azdır. Sahil yoludur ve düzdür. Dilimin ucuna kadar geldi formsuzken 50 yapıyorum formda olsam 150 yaparım yazacaktım da biri zıplar diye yazmadım.
Bisikletim mosso 1821 mdm V. hiç bir parçasını değiştirmedim (pabuçları bile) dileyen internetten teknik verilerine bakabilir. Ayrıca benim hayatım boyunca hiç hız yapmak hızlı gitmek veya rekor kırmak gibi bir amacım olmadı. Ben tamamen yaşadığım şehirde çevreyi geziyorum. Dinlene dinlene sahilde çay kahve içip kendi başıma pedallıyorum. Hiç bir zaman da hızdan dolayı hava atmak gibi bir niyetim olmadı. Sadece konu başlığını görünce paylaşım yapmak istedim. Ve 2 gün önce ilk defa strava kullandım. Konu başlığını görünce baktım kaç yaptığıma. Benim için hız değil yapılan mesafe önemli. Ben spor olsun diye biniyorum.
Anladın mı ?

Geri