Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Düz yolda yaptığınız maksimum hız?

Anlık olarak 55 gibi bir hıza ulaşmıştım yol bisikleti ile.
Mtb ile 65'e çıkanları çok merak ediyorum imkansızı nasıl başardıklarını . :D
Km saati ayarları bozuk bence.

Scudo
Çelik mtb ile yokuş aşağı 65 km'yi gördüm. Düz yolda tamamen kendi gücümle en fazla 30-35 yapmışımdır.

Not: Düz yol diye belirtmişsiniz ben direkt max hızımı yazmisim :)

Çelik 24" MTB ile 35 km/s

Eğimsiz yolda 44km/s yapabildim ki bisiklet Triban 500 . Yokuş aşağı 65km/s gördüm pedal çevirerek en büyük dişlide.

Eğimsiz yolda 44km/s yapabildim ki bisiklet Triban 500 . Yokuş aşağı 65km/s gördüm pedal çevirerek en büyük dişlide.
Zaten maksimum hıza çevirerek ulaşmazsın. Üst boruya yatarak 80 90 Km gibi hızlara ulaşabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Zeytinburnu sahil yolunda corelli relax 2.0 katlanır bisikletimle( Nexus 3 vites) 41-42 km hızı anlık olarak gördüm.

48-49 km/h ancak maksimum 60 saniye sürdürebildim sanırım. Kondisyonumun en iyi olduğu zamanlarda, velodrom düzlüğünde 2 saat boyunca 36-37 km/h ile çevirdiğim oldu.

50'yi gördüm bir ara. Ama anlık,sonra 40'lı sayılara geri düştü

Pendik sahil yolunda bir sprintte 51,7 km/h hıza çıktım. Alüminyum bisikletle 52/11 oranda ulaşabildiğim maksimum hız 47 civarında kalıyordu. Karbon ile 50/11 oranda 51 gördüm, bu hıza çıkabilmek için aşağı yukarı 400-500 metre tüm gücümü tüketene kadar dayandım.

O hızı ise bir kaç saniye bile koruyamadım :) zaten korumaya gerek de yok adı üstünde sprint, bitişe maksimum hızla gelebilmek önemli.

Burada rakamları görünce ağzım açık kalıyor, şehir bisikleti ile mtb ile uçuyor insanlar, benim bacaklarda sorun var herhalde diyorum :) Sonra büyük turlardaki bitişlere bakıyorum orda bile bizim forumdaki hızlara ulaşan pro sayısı çok çok az. Ne cevherlerimiz var da harcanıyorlar.

Edit: Strava linkini de ekleyeyim o sürüşün, gps hızı 49,7 olarak ölçmüş ben km saatinden 51,7 km/h olduğunu gördüm. (link)

Son düzenleme:
Devamlı 25 km sabit hız, klasik şehir bisikleti ile

60km/h hıza ulaştım alüminyum ile

Mosso cavalier 700 sora ile sakin hava eğimsiz yolda 46km lik hız yapabildim geçen sene kron rocket ile 50km (süreksiz) basabildim.

1594799313206.png
Beni bul yiğidim :komik: Şaka... Hangi alu acaba merak ettim.
Kadro alüminyum demek istedim aslında. Sportive 220 ile yaptım. Bir ara giderken gözlerimden yaşlar aktığını hatırlıyorum. Yol mesafem düz olsa biraz daha çıkabilirdim diye tahmin ediyorum.

234057 dosyayı görüntüle

Kadro alüminyum demek istedim aslında. Sportive 220 ile yaptım. Bir ara giderken gözlerimden yaşlar aktığını hatırlıyorum. Yol mesafem düz olsa biraz daha çıkabilirdim diye tahmin ediyorum.

Tourney MTB alu 48/14 ile düz yolda 60 yapmak bence büyük iş. Ben Claris yol alu 50/11 ile yaklaşık yüzde üç eğimde max.69.2 yapabildim. Bende güya bisiklet kullanıyorum 🤭

234057 dosyayı görüntüle

Düz yolda, 140 kadans yapip max 121 nabız ile bu hızlara ulaşmak muazzam.

• İnanılmaz
  • Beğen
Tepkiler: Noldor ve ag249
Hızlarımızı görmek için Komoot, Strava gibi uygulamalar yeterli değil mi? KM saatine gerek var mıdır?

@Bir Geroni Kullanıcısı GPS bazen yanlış ölçebiliyor, ve ya arada kopmalar olabiliyor, bir de km saatinde anlık ve ortalama hızımı bir de kadansımı sürekli izliyorum. Strava uygulamasında bunları yapamıyoruz çünkü sensör desteğini kaldırdılar, sanırım anlık hızı da göstermiyor strava. Ama ortalama hıza ve sürelere bakmak için strava vs. yeterli oluyor.

• Beğen
Tepkiler: Geronix
Km saatimi İstanbul'un en iyi ustası ayarladığı için yaptığım kilometreden çok eminim. Tam 91 km hız yaptım. Yolda sensörlerde kopma yaşanmadı. Tünele de girmedim.At yalanı severim inananı.jpg

• Hahaha
Tepkiler: ridermachine
Geri