Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Düz yolda yaptığınız maksimum hız?

Scudo
Düz yol değil ama uçarken 234 görmüştüm 😀😀

Dosyalar

• IMG_20201216_143356.jpg
    IMG_20201216_143356.jpg
    40,9 KB · Okunma: 52
İki tane rüzgar arkada solo sürüş bırakayım. Analiz edildiğinde düz yolda neler çıkar neler. Ayrıca birinde video kaydı diğerinde power verisi var. Bu konu başlığı çok göreceli. Düz yolda en fazla hız da ne sürede? İnişten sonraki düzlük mü? Ne? Temiz bir inişin sonundaki 200 - 300 metrelik düzlükte 80 kms görmekte oldukça olası. Onun için bu konunun goy goyu çok olur.

(link)

(link)

Ekrandaki verileri nasıl ayarladınız çok hoş duruyor.

91 falan görüyorum bunlar ne böyle :ssrtcbya: ben triban 100 ile 52 gördüm en fazla tabi şuanlık :)

Geçen emanet aldığım yüklü tur bisikleti ile düz yolda 12 -13 km yi gördüm en son
Bassam daha da giderdi. ;)

Katlanır bisikletle düz hatta hafif rampalı yolda 120km üzeri hızlara çıkabiliyorum. Bisikletin arabanın bagajında olması gibi küçük detaylar mevcut. :D
tern node mi katlanır bisikletiniz nedir merak ettim dogrusu

Dün, yol yarış bisikletimle düz yoldaki hızımı güncellemek adına yapıştırdım...48.1 km/h yi geçemedim. Bisiklet karbon, e ben de antrenmanlıyım. Sanırım ihtiyarlıyorum...Gençliğimde 80 le virajlara girerdim, yersen tabii...:koptum::koptum::koptum:

Dün, yol yarış bisikletimle düz yoldaki hızımı güncellemek adına yapıştırdım...48.1 km/h yi geçemedim. Bisiklet karbon, e ben de antrenmanlıyım. Sanırım ihtiyarlıyorum...Gençliğimde 80 le virajlara girerdim, yersen tabii...:koptum::koptum::koptum:
Rüzgar itmezse ben de 50 yi geçemiyorum abi yaş 41 çok da antrenmansızım diyemem ama kilom var

@Muhammet Ağrı güzel kardeşim, Alman sprint bisikletçisi Robert Forsteman veledromda kıçını yırtıp 68 km/h hıza çıkabiliyor. Bu adamın antrenmanlarını izliyorum, 260 kg tam squad 6 tekrar yapıyor. Bacak çevresi neredeyse 70 cm. Onun için palavraya gerek yok, neyse onu söylemek lazım. Ama bizim ülkemizde yalanla yaşayanlar var. Mtb ile düz yolda 70 km yapan mı ararsın, yol bisikletiyle 90 yapan mı arasın....Salla gitsin, nasılsa yalandan ölünmüyor...Geçen gün decathlondan aldığım bc900 gps li yol bilgisayarı 192 km/h max hız gösterdi. Belli ki bir magnetik alandan etkilendi, şimdi bunu paylaşıp ta bakın ben ne yaptım demek tamamen kendini kandırmaktır. Ben -%10 luk yokuşta bir km boyunca deli gibi çeviriyorum yine de 75 km yi geçemiyorum.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
@Muhammet Ağrı güzel kardeşim, Alman sprint bisikletçisi Robert Forsteman veledromda kıçını yırtıp 68 km/h hıza çıkabiliyor. Bu adamın antrenmanlarını izliyorum, 260 kg tam squad 6 tekrar yapıyor. Bacak çevresi neredeyse 70 cm. Onun için palavraya gerek yok, neyse onu söylemek lazım. Ama bizim ülkemizde yalanla yaşayanlar var. Mtb ile düz yolda 70 km yapan mı ararsın, yol bisikletiyle 90 yapan mı arasın....Salla gitsin, nasılsa yalandan ölünmüyor...

abi bende 180kg 6 tekrar yapıyordum o sayılır mı :)

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
@srdrmrs sayılır tabii kardeş, seni biliyoruz zaten... :) :harika:

eyvallah abi , yasaklardan sonra hayatımda ilk kez uzun süre spor salonuna gidenedim , parkta çalışıyordum bu sefer de saat 21:00 yasagı geldi. bakalım durum ne olacak.

bu arada özellikle denemedim ama iyi bir havada 60 hıza kadar sprint attıgmı hatırlıyorum.

Bayırköy - Vezirhan arası segmentte 47,5 km hız

1610110390909.png

Yol bisikleti ile 1996-1999 arasinda hatirlamadigim bir tarihde 49km gormustum.
MTB ile ise 41 km

Tabi baslikta dedigi gibi bunlar duz yol sonuclar. Yokus asagi mtb ile 77km gordum ve acikcasi bayagi korkmustum dusersem ne olur diye.

Carraro Sportive 220 ile 35 km/s gördüm. :)

hafif eğim var aslında yoksa sagan'ı düz yolda tokatlarım.
sttts.jpg

• Hahaha
Tepkiler: Bıyıkov
Geri